evlenmek istiyorum..

Canım benim tavsiyem diğer arkadaşlardan biraz daha farklı olucak.

Kesinlikle doğal ol, orası kesin fakat; varsa olumsuz yada eksik yanların, vazgeçemeyeceklerin, hoşlanmadığın şeyler v.s v.s bunlardan mutlaka ama mutlaka bahset!

Çünkü erkek milleti bu. Farzedelim iyi anlaştınız devam ettirmeye karar verdiniz. İleri ki dönemlerde "ama ben sana en baştan söylemiştim" diyebilme hakkın olsun.

Kendimden örnek vererek tavsiyede bulunacağım. Bende çevremde kimseyi bulamadığımdan mıdır nedir. 8 ay öncesinde ilk defa biriyle tanıştırıldım. Buluşma 10 gün öncesinden ayarlandı. Ben işyerinden arkadaşımla onun geleceği yere gidecektim. 10 günün 9 günü gayet normal geçti. Görücü usulü buluşmaya karşıyım. Bana göre kaderimdeki kişi bana bir yerde çarpacak nasılsa ayarlamalara falan gerek yok kaanatindeyim. Ama sırf arkadaşlarımı kırmamak için kabul etmiştim. Sonradan caymıştım ama bu buluşmaya 2 saat kala olduğundan çocuk çoktan gelmişti buluşma yerine:) Neyse banada herkes doğal ol kendini sıkma falan demişti. Birde benim ilk kes biriyle tanışma olayım olacaktı. Daha önce hiç sevgilim olsun diye düşüncem olmamıştı. Ben aşırı utangaç bir insanımdır. Buluşmaya iki saat kala çocuğun yandaki büfeye geldiğini söylediler. İş çıkışını bekliyoruz buluşmak için. Ama ben fena oldum. Zaten çekingenin önde gideniyim. Konuşmayı bırakın çocuğun yüzüne bile bakamıcam nasılsa diyordum. :) Başımdan aşağı kaynar sular döküyorlardı sanki. İşten çıktık büfeye geçtik. El sıkıştık oturduk çay söyledik. Benim yanımda iki bayan iş arkadaşım artı bu buluşmayı ayarlayan aşçımız olan bayan çocuğu buraya çağıran onu tanıyan tarafta büfecilerdi zaten. Tamamen tanıdıktı herkes. Ben oturdum. Ne utangaçlıktan eser kalmıştı ne de çekingenlikten . :) Zaten normalde de çok konuşan biriyimdir tanıdık ortamlarda. Bizim aşçı suspus oldu çöpçatan taraf ya ben bi açıldım susmak bilmiyorum. Bir de üstüne dedim hani bana diyordunuz susar kalırsın diye siz kaldınız öyle diyip birde güldüm bolca hepsine. Sonuçta bişi olmadı zaten olmazdı da bana göre ama benim sana tavsiyem ne yaşayacaksan yaşa kendini asla kasma çünkü gördüğün anda ya hoşlanıp çok kasacaksın hiç bir şey yapamayacaksın ya da elektrik alamayıp olduğundan rahat olacaksın. Ama bunu şimdiden asla bilemezsin. Önceden plan yapma hepsi suya düşer kalırsın . :)

Kendini evlenmeye mecbur gibi hissetme.Eğer öyle düşünürsen kendini kasarsın kendin gibi davranamazsın.Hayırlısı ise olur de.Umarım hayallerindeki kişidir.:15:

merhaba arkadaşlar evlenmek amacıyla biri ile tanıştırıldık ama henüz onu görmedim bu hafta sonu buluşacağız ne konuşacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bana biraz yardım eder misiniz??

bende eşimle öyle tanıştım ama evlilik sohbetinden önce arkadaş gibi vakit geçirdik bi süre eğer aranızda o elektrik olursa zaten gerisi gelir 3. ayımızdada nişanlandık hayırlısı olsun inşallah

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ...
dün buluştuk çok güzel bir gün oldu daha önce tlf la da görüşüyorduk ama yüzyüze ilk görüşmeydi ..bana çiçek almıştı .. çok mutlu oldum çok hoşuma gitti yani ilk görüşmede çiçek beklemiyordum .. bu da onun romantik biri olduğunu gösteriyor değil mi :))) ilk etap da biraz heyecanlandım .. ama biraz sohbet edince o heyecanım geçti aramız da bir yakınlık oluştu daha rahat olduğumu hissettim.. ilk görüşmede birbirimiz hakkında ki düşüncelerimizi söyleyecektik öyle konuşmuştuk ...o benden elektrik aldığını söyledi ben de söyledim napim beğendim işte bende.. devam etmeye karar verdik...hadi bakalım hayırlısı...

Güzel giyin,süslen tamam ama en önemlisi kendin ol,düşüncelerinde samimi ol arkadaşım. Kısmet,diyelimki işiniz oldu senin düşüncelerini bilir,az buçuk tanımış olur,beklentilerini,yaşam tarzını bilir,bu konuda sorun yaşamassınız. Olmazsada,güzel bir izlenim bırakmış olursun. Edebini,adabını,terbiyeni,çizgini belli etmiş olursun. Kısmet kısmeti çağırırmış :52: Hadi hayırlısı..

senin adına çok sevindim canım :)) zaten ilk buluşmada elektrik aldıysan alıyorsun almadıysan daha alamıyorsun. ins devamı gelir mutlu ve huzurlu olursun :**

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ...
dün buluştuk çok güzel bir gün oldu daha önce tlf la da görüşüyorduk ama yüzyüze ilk görüşmeydi ..bana çiçek almıştı .. çok mutlu oldum çok hoşuma gitti yani ilk görüşmede çiçek beklemiyordum .. bu da onun romantik biri olduğunu gösteriyor değil mi :))) ilk etap da biraz heyecanlandım .. ama biraz sohbet edince o heyecanım geçti aramız da bir yakınlık oluştu daha rahat olduğumu hissettim.. ilk görüşmede birbirimiz hakkında ki düşüncelerimizi söyleyecektik öyle konuşmuştuk ...o benden elektrik aldığını söyledi ben de söyledim napim beğendim işte bende.. devam etmeye karar verdik...hadi bakalım hayırlısı...

Senin adina cok sevindim... O zaman hayirli olsun diyelim... :16:Insallah iyi birisi ve senin kiymetini bilecek birisidir...
Mutluluklar sizinle olsun... :34:

Back
X