Evlenmek mi ayrılmak mı ?

Seni aldattım desen bunu midesi kaldırmaz herhalde?
Bırak kötü hatırlasın
Adam evlilik meraklısıysa sırf enerjin tutuyor diye görüşmen ikinizin de hayatından çalar
2 yıl sonra daha net olduğunda beni neden oyaladın der iyice olay çirkinleşir şu an aman kırmayayım dediğine pişman olursun
Evlenmek istiyorsa bırak evlensin gidip
Sen nasıl olsa etkilenmyceksin elbet enerjinin tuttuğu biri olur yine

Bu işin bir de çocuk istiyorum aşaması var. Adam belli ki evlenmek aile-baba olmak istiyor. Kestirip atamıyorum, yaşanmışlık var, intihar edenler var, ben aramıyorum çağırmıyorum o arayınca gidiyorum... Hatalı hem de çok hatalı davranıyorsunuz. Kendinizi onun yerine koyun, siz ne hissederdiniz?

Ayrıca baskıcı, ısrarcı ve dediğim olacak kafasında birisiyle hem kendinizin hem de onun vaktini boşa harcıyorsunuz. Bir süre aramalarına cevap vermeyin, buluşmaya gitmeyin, evinize kabul etmeyin. Durumu açıklayan ve kırıcı olmayan bir mesaj yazın kendisine.

Buna rağmen hâlâ "aa napayım, buluşuyorum, konuşuyorum, dertleşiyorum, ne var bunda, ben umut etme dedim ona" diye diretiyorsun. Bunun medeniyetle ilgisi yok. Ayrıldığımız kişileri hemen engelleyelim, kezo triplerine girelim demiyoruz, ayrılıp iki tarafın da durumun bilincinde olmasıyla arkadaş kalanlar var, eyvallah ama bu meselede durum böyle değil ki. Yani tuhaf geldi tavrın, inatla hatanı reddetmen ve bunları umut olarak algılamayacağını düşünmen. "İkna olacaksın" diyen adam arkadaş olduğunuzu bilip yoluna mı bakıyor yani? Saçma sapan, takıntılı ve ısrarcı tavrı olan birine karşı "medeniyet" sergilemene gerek yok. İlgisi hoşuna gidiyor ve ego tatmini sağlıyorsa ayrı.

Evlenmeyi düşünmüyorsanız uzatmanın bir mantığı yok beklentileriniz farklı

Kaç yaşındasınız çok mu küçüksünüz ne sebeple evliliğe karşı olduğunuzu merak ettim, adamdan emin olmamak değil sizinki genel olarak evlenmek istememek. Yeterince sevmediğiniz biriyle zaten evlenmeyin o konuda sizi destekliyorum ama sonsuza dek bekar kalma fikri bana mantıklı gelmedi şahsi olarak, bir süre sonra pişman olabilirsiniz bu fikirden yaşınız ilerlediginde. Bu adamla konuşmaya devam etmekse ona haksızlık bence, arkadaş bile kalmazdım yerinizde olsam çünkü en ufak şeyde umutlanacak bu adam

Aranizda psikolojik bir savaş var..
Gerçi savaş biraz uygunsuz olabilir,psikolojik bir çekişme var diyelim.
Birinin digerine üstün gelme çabası guderek fikirlerini kabul ettirmeye caslismasi ; bildiğiniz siyaset yahut duruşma salonu olabilir.
Aşk,birliktelik ve paylasim böyle bir olgular değiller.
Belki sussa,diretmese kabul edin derdim ama bu şekilde devam etmeniz imkansız bence.

Sen kimsin ya erkeklerin bas sozcusu mu

Arkadasim ayril bir an once net cizgilerib olsun irtibati kes. Sen arkadasca sohbet ediyorsun ama sevgilin oyle degil. Her yaptigin harekete anlam yukluyor sen farketmesende.. ayrica evlenmek istemeyen bir kadina ikna ederim filan demek cok itici, ben erkek olsam gurur yaprdim boylr lacka kelimeler kullanmazdim. Ayrica herif takintiliysa ugrasirsin demedi deme

Valla yüzüne tükürsen yarabbi sükür diyecek bir tip takintili hic sevmem. Sonkez konus ayrilmak istedigini soyle telefonunu degistir ortadan kaybol ama son kez soyle ayrilmalisin. Hayattan beklentileriniz farkli madem cok evlenmek istiyor evlenen bir kiz bulsun. Iki tarafta mutlu olsun

Sanırım sizin sevgiliniz de evlenmek istemiyor , konu sahibinden adamın numarasını alıp yapışın yakasına belki sizinle evlenir
Aslında tek derdi, bekar bir kadının özgür bir hayatı olması. Bütün bu düşmanca tavırlar ondan. Ben yaşamıyorum, kimse yaşamasın diyor.

Adamın tavırlarını itici buldum. Ben seni ikna ederim diye bakıyor konuya. İkna olarak sağlıklı bir evlilik mi olur?

Son derece netsen, her durumda ona evlenmeyeceğim diyorsan ve kendisi ayni tavırları sürdürüyorsa ayrılmak en doğru karar.

Bir sonraki adımda manipülasyon başlayacak diye tedirgin oldum açıkçası. İkna etme yöntemi bu olmasın?

hayata bakış açılarınız farklıysa bu şekilde ilişkinin devam etmesi çok zor. Bir yerde tökezliyor. Seni ikna ederim demesi bile baskı yaptığının kanıtı. Güzel giden bir ilişkiyi sevgilin baltalayarak bitmesine neden olacak

Her yerden engelle, sana gelebileceği saatlerde evde olmamaya çalış, gelirse de eve alma. Ayrılmak nasıl oluyor biliyorsundur herhalde. Evlilik teklif etmiş adamla arkadaşça sohbet falan olmaz. O baktı ki her şey devam ediyor, umutlanmayı da devam ettiriyor haliyle. Israr beklediğini nazlandığını sanıyordur, ben olsam ben de öyle sanırım

+++++

Evlenmek ve ayrılmak iki çok uç mevzu. Evlilik tarafların ya evleneceğiz ya evleneceğiz kafasında iken olan birşey yani yüksek olasılığın kesinliğe evrildiği bölgede. Ama siz evlenmek mi ayrılmak mı diyorsunuz zira bir ayağınız ayrılığa çoktan adım atmış . O yüzden sizin şartlarınız için cevap bence belli . Çünkü evet diyemiyorsak cevap daima hayırdır.

ayrılmışsın güya ama ayrılmış gibi davranmıyorsun açıkçası. tamam bir anda kesip atamıyor olabilirsin, oradan buradan onu silmek istemiyor olabilirsin ama bu konuda o senin gibi düşünmüyor. evlenmek istemiyorum diyorsun adam evlilik istememeni ciddiye almıyor. ayrıldım diyorsun adam ayrılmanı da ciddiye almıyor. gerçi sen de kendi ağzınla söylemişsin, ayrılmak istediğini söylemişsin sadece ama hala sevgili gibi konuşuyoruz diyorsun. buradan bakınca da ayrılmış gibi durmuyorsun.

ayrılmak demek hayatından çıkarmak demektir, bu topraklarda bu böyledir. karşındaki insan senin kafa yapında değilse maalesef gerekirse engellemek gibi hareketler de yapmak zorunda kalıyor insan.

benim tavsiyem ciddi bir şekilde otur, konuş, evlilik baskısı yüzünden ayrıldığını söyle ve gerekirse her yerden engelle, artık görüşme. çünkü sen konuştukça, görüştükçe o umutlanıyor, ayrılmadı ki diye düşünüyor. boş yere de hakkına girme yani bu konuda uzalaşamıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…