- 17 Temmuz 2021
- 7.364
- 24.252
- 298
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Buna rağmen hâlâ "aa napayım, buluşuyorum, konuşuyorum, dertleşiyorum, ne var bunda, ben umut etme dedim ona" diye diretiyorsun. Bunun medeniyetle ilgisi yok. Ayrıldığımız kişileri hemen engelleyelim, kezo triplerine girelim demiyoruz, ayrılıp iki tarafın da durumun bilincinde olmasıyla arkadaş kalanlar var, eyvallah ama bu meselede durum böyle değil ki. Yani tuhaf geldi tavrın, inatla hatanı reddetmen ve bunları umut olarak algılamayacağını düşünmen. "İkna olacaksın" diyen adam arkadaş olduğunuzu bilip yoluna mı bakıyor yani? Saçma sapan, takıntılı ve ısrarcı tavrı olan birine karşı "medeniyet" sergilemene gerek yok. İlgisi hoşuna gidiyor ve ego tatmini sağlıyorsa ayrı.Sorun şu ki ben bıraktım tekrar tekrar geliyor ben seni alıştıracam fikre sen evlilikten korkuyorsun diye inandırmış kendini ısrarla ben evlilik istemiyorum dememe rağmen anlamıyor korkmuyorum sadece evlilik istemiyorum diyorum anlamıyor bunu
Kaç yaşındasınız çok mu küçüksünüz ne sebeple evliliğe karşı olduğunuzu merak ettim, adamdan emin olmamak değil sizinki genel olarak evlenmek istememek. Yeterince sevmediğiniz biriyle zaten evlenmeyin o konuda sizi destekliyorum ama sonsuza dek bekar kalma fikri bana mantıklı gelmedi şahsi olarak, bir süre sonra pişman olabilirsiniz bu fikirden yaşınız ilerlediginde. Bu adamla konuşmaya devam etmekse ona haksızlık bence, arkadaş bile kalmazdım yerinizde olsam çünkü en ufak şeyde umutlanacak bu adamArkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?
Sen kimsin yaYazık adama
Aslında tek derdi, bekar bir kadının özgür bir hayatı olması. Bütün bu düşmanca tavırlar ondan. Ben yaşamıyorum, kimse yaşamasın diyor.Sanırım sizin sevgiliniz de evlenmek istemiyor , konu sahibinden adamın numarasını alıp yapışın yakasına belki sizinle evlenir
Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?
+++++Buna rağmen hâlâ "aa napayım, buluşuyorum, konuşuyorum, dertleşiyorum, ne var bunda, ben umut etme dedim ona" diye diretiyorsun. Bunun medeniyetle ilgisi yok. Ayrıldığımız kişileri hemen engelleyelim, kezo triplerine girelim demiyoruz, ayrılıp iki tarafın da durumun bilincinde olmasıyla arkadaş kalanlar var, eyvallah ama bu meselede durum böyle değil ki. Yani tuhaf geldi tavrın, inatla hatanı reddetmen ve bunları umut olarak algılamayacağını düşünmen. "İkna olacaksın" diyen adam arkadaş olduğunuzu bilip yoluna mı bakıyor yani? Saçma sapan, takıntılı ve ısrarcı tavrı olan birine karşı "medeniyet" sergilemene gerek yok. İlgisi hoşuna gidiyor ve ego tatmini sağlıyorsa ayrı.
Evlenmek ve ayrılmak iki çok uç mevzu. Evlilik tarafların ya evleneceğiz ya evleneceğiz kafasında iken olan birşey yani yüksek olasılığın kesinliğe evrildiği bölgede. Ama siz evlenmek mi ayrılmak mı diyorsunuz zira bir ayağınız ayrılığa çoktan adım atmış . O yüzden sizin şartlarınız için cevap bence belli . Çünkü evet diyemiyorsak cevap daima hayırdır.Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Hemcinsin olduğu için mi?Yazık adama
Konundan engelleyebilirsinLütfen başka duvarda ağlar mısın konum sabote etme seni kibliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?