Evlenmek mi ayrılmak mı ?

asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim
Asla mi istemiyorsunuz birkac yıl mi?
Tabi ki o israr ettikce siz bu sekilde devam ederseniz sizi ikna edecegini zanneder. Seviyor ve birkac yil sonra evlenirim diyorsaniz devam edin. Yok asla evlenmeyecegim diyorsanız, ki iki ifadeyi de kullanmissiniz, net olarak bitirin ki o da evlenmek isteyen biri olarak umut etmeyi birakip yoluna baksin.

Bir şey soracağım zaten birlikte yaşıyormuşsunuz, evlenmekten farkı yok bana göre. Ve ilişkide en yıpratıcı şey aynı evi paylaşmak. Yani evim sadece kendime ait olsun istiyorum deseydin okey idi. Kaçındığın noktayı anlayamadım ama. Işin içine aileler mi girsin istemiyorsun?

Evlenmek istemiyorsanız adamı oyalamayın bence . Siz zaten bir kere boşanmışsınız. Anladığım kadarı ile velayeti babasında olan bir de çocuğunuz var (eski konularınızda bununla ilgili sorularınız var) sizin tekrar evlilik istemiyor olmanız normal. zamanını almaya gerek yok

Ayrılın bence zira aşık değilsiniz yada hisleriniz aynı değil demek daha doğru olabilir,o evlenmek istiyor hayatının kalanını birlikte gecirmek ve bu konuda ısrarcı,sizin hala kafanızda oturmayan şeyler var,seven insan başından kötü bir evlilik gecmediyse ne bileyim bu konuda bir korkusu,kaygısı yoksa eninde sonunda evlenir,hemen evlenmek istemeyebilirsiniz ileri tarih verirsiniz amenna ama şu durumda bence siz devam etmemelisiniz ilişkinize.
Belli ki o evlenip düzenini kurmak istiyor,siz bekar kalmak. Ortada bulasabileceğinizi düşünmüyorum, birbirinizin hayatindan,zamanından çalmayın. Kimse bir diğeri istiyor diye evlenmemeli yada evlenmek istersen süresi belirsiz şekilde beklememeli bence.

Fikirlerimiz aynı değil diye bana sen kimsin diye sorman olmamış bir cinsiyetin sözcüsü olmak zorunda değilim sen bile değilsin rahatla

Burası kadınlar kulübü diye her yorumda kadınlardan taraf olacaksın diye bir kural mı var ? Bir erkek bir kadına evlenmek istemediğini söyleyip buluşup gezmeye devam etseydi ne derdin merak ettim ?
Keyif alıyor derim. İlla her sevgili evlenmek zorunda diye bir kural yok,
Erkek kadının evlenmek istemediğini bildiği halde baskı yapmasına ne denir ?

Fikirlerimiz aynı değil diye bana sen kimsin diye sorman olmamış bir cinsiyetin sözcüsü olmak zorunda değilim sen bile değilsin rahatla
Bunu, konu sahibiyle ayni fikirde degil diye kendi fikrini diretip ve dalga gecen, birde ustune ustluk mesaji sadece sacma sapan emojilerle dolu olan biri mi soyluyor

Evlenmemekte çok iyi yapıyosun dertsiz başa dert ne gerek ben olsam kesin evlenmiş ayvayı yemiştim sen çetin ceviz çıktın bence bunda devam hiç evlenme bu konuyuda ciddi konuş beni böyle darlıycaksan yolları ayıralım de ama gerçekten evlenme ya hele akraba sayısıının ili katına çıkması o kadar zor ki eşimi seviyorum ama evlilik aynı evde yaşamak çok zor lütfen evlenme :)

Bunu, konu sahibiyle ayni fikirde degil diye kendi fikrini diretip ve dalga gecen, birde ustune ustluk mesaji sadece sacma sapan emojilerle dolu olan biri mi soyluyor
Evet ben söylüyorum fikrimi savunuyorum senin savunduğun gibi sende şu an benimle dalga geçmeye çalışıyorsun sana ne demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…