- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Asla mi istemiyorsunuz birkac yıl mi?asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim
Evlenmek istemiyorsanız adamı oyalamayın bence . Siz zaten bir kere boşanmışsınız. Anladığım kadarı ile velayeti babasında olan bir de çocuğunuz var (eski konularınızda bununla ilgili sorularınız var) sizin tekrar evlilik istemiyor olmanız normal. zamanını almaya gerek yokArkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?
Bir ay sonra düğünüm var hayatım tespitin o kadar aptalca kiSanırım sizin sevgiliniz de evlenmek istemiyor , konu sahibinden adamın numarasını alıp yapışın yakasına belki sizinle evlenir
Burası kadınlar kulübü diye her yorumda kadınlardan taraf olacaksın diye bir kural mı var ? Bir erkek bir kadına evlenmek istemediğini söyleyip buluşup gezmeye devam etseydi ne derdin merak ettim ?Hemcinsin olduğu için mi?
Fikirlerimiz aynı değil diye bana sen kimsin diye sorman olmamış bir cinsiyetin sözcüsü olmak zorunda değilim sen bile değilsin rahatlaSen kimsin yaerkeklerin bas sozcusu mu
Arkadasim ayril bir an once net cizgilerib olsun irtibati kes. Sen arkadasca sohbet ediyorsun ama sevgilin oyle degil. Her yaptigin harekete anlam yukluyor sen farketmesende.. ayrica evlenmek istemeyen bir kadina ikna ederim filan demek cok itici, ben erkek olsam gurur yaprdim boylr lacka kelimeler kullanmazdim. Ayrica herif takintiliysa ugrasirsin demedi deme
Keyif alıyor derim. İlla her sevgili evlenmek zorunda diye bir kural yok,Burası kadınlar kulübü diye her yorumda kadınlardan taraf olacaksın diye bir kural mı var ? Bir erkek bir kadına evlenmek istemediğini söyleyip buluşup gezmeye devam etseydi ne derdin merak ettim ?
Adam baskı yapsa konu sahibi bu kadar yüz göz olmaya devam etmezdi benceKeyif alıyor derim. İlla her sevgili evlenmek zorunda diye bir kural yok,
Erkek kadının evlenmek istemediğini bildiği halde baskı yapmasına ne denir ?
Bunu, konu sahibiyle ayni fikirde degil diye kendi fikrini diretip ve dalga gecen, birde ustune ustluk mesaji sadece sacma sapan emojilerle dolu olan biri mi soyluyorFikirlerimiz aynı değil diye bana sen kimsin diye sorman olmamış bir cinsiyetin sözcüsü olmak zorunda değilim sen bile değilsin rahatla
Evlenmemekte çok iyi yapıyosun dertsiz başa dert ne gerek ben olsam kesin evlenmiş ayvayı yemiştim sen çetin ceviz çıktın bence bunda devam hiç evlenme bu konuyuda ciddi konuş beni böyle darlıycaksan yolları ayıralım de ama gerçekten evlenme ya hele akraba sayısıının ili katına çıkması o kadar zor ki eşimi seviyorum ama evlilik aynı evde yaşamak çok zor lütfen evlenme :)Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?
Evet ben söylüyorum fikrimi savunuyorum senin savunduğun gibi sende şu an benimle dalga geçmeye çalışıyorsun sana ne demeliBunu, konu sahibiyle ayni fikirde degil diye kendi fikrini diretip ve dalga gecen, birde ustune ustluk mesaji sadece sacma sapan emojilerle dolu olan biri mi soyluyor
Suan acaip bos yapiyorsun, sen kendi kendini curutuyorsun.. gerci onun bile farkinda degilsin benceEvet ben söylüyorum fikrimi savunuyorum senin savunduğun gibi sende şu an benimle dalga geçmeye çalışıyorsun sana ne demeli
konu sahibiyle ilgilen konuyu ben açmadımSuan acaip bos yapiyorsun, sen kendi kendini curutuyorsun.. gerci onun bile farkinda degilsin bence
Ilgilenmekten kastin, konu sahibini sen gibi taciz etmekse.. yok ben almayayimkonu sahibiyle ilgilen konuyu ben açmadım
Sende beni taciz ediyorsun şu an konu sahibi ben değilim bana yorum yapsan ne olur yapmasan ne olurIlgilenmekten kastin, konu sahibini sen gibi taciz etmekse.. yok ben almayayim
Men dakka dukkaSende beni taciz ediyorsun şu an konu sahibi ben değilim bana yorum yapsan ne olur yapmasan ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?