- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Hahahah yeni bisey oyrendin sayemde hadi yine iyisinValla ne demek istediğine Google'dan baktım
Öyle bir şey diyerek onu kırmak istemiyorum gerçekten benim için değerli bir yer var ve aldatılma travması çok kötü benceSeni aldattım desen bunu midesi kaldırmaz herhalde?
Bırak kötü hatırlasın
Adam evlilik meraklısıysa sırf enerjin tutuyor diye görüşmen ikinizin de hayatından çalar
2 yıl sonra daha net olduğunda beni neden oyaladın der iyice olay çirkinleşir şu an aman kırmayayım dediğine pişman olursun
Evlenmek istiyorsa bırak evlensin gidip
Sen nasıl olsa etkilenmyceksin elbet enerjinin tuttuğu biri olur yine
Durumu defalarca açıkladım defalarca inanın tamam evet ben de hatalı olabilirim haklısınız bu işin gerçekten çocuk isteme aşaması vs sine hiç dahil olmak istemiyorum ve eğer biri bana bu şekilde davransın ister miydim biri bana ya ben seninle evlenmek istemiyorum bu ilişkinin sadece bu aşamada kalmasını böyle devam etmesini istiyorum deseydi ben o ilişkiyi ya o aşamada kaldırır öyle devam ederdim ya da keser atardımBu işin bir de çocuk istiyorum aşaması var. Adam belli ki evlenmek aile-baba olmak istiyor. Kestirip atamıyorum, yaşanmışlık var, intihar edenler var, ben aramıyorum çağırmıyorum o arayınca gidiyorum... Hatalı hem de çok hatalı davranıyorsunuz. Kendinizi onun yerine koyun, siz ne hissederdiniz?
Ayrıca baskıcı, ısrarcı ve dediğim olacak kafasında birisiyle hem kendinizin hem de onun vaktini boşa harcıyorsunuz. Bir süre aramalarına cevap vermeyin, buluşmaya gitmeyin, evinize kabul etmeyin. Durumu açıklayan ve kırıcı olmayan bir mesaj yazın kendisine.
Ego tatmini sağlamıyorum daha önce de dedim karşımdaki insanı seviyorum ayrılmaktanda evlilik konusunu kafasından atarsa devam ederim kafasındayımBuna rağmen hâlâ "aa napayım, buluşuyorum, konuşuyorum, dertleşiyorum, ne var bunda, ben umut etme dedim ona" diye diretiyorsun. Bunun medeniyetle ilgisi yok. Ayrıldığımız kişileri hemen engelleyelim, kezo triplerine girelim demiyoruz, ayrılıp iki tarafın da durumun bilincinde olmasıyla arkadaş kalanlar var, eyvallah ama bu meselede durum böyle değil ki. Yani tuhaf geldi tavrın, inatla hatanı reddetmen ve bunları umut olarak algılamayacağını düşünmen. "İkna olacaksın" diyen adam arkadaş olduğunuzu bilip yoluna mı bakıyor yani? Saçma sapan, takıntılı ve ısrarcı tavrı olan birine karşı "medeniyet" sergilemene gerek yok. İlgisi hoşuna gidiyor ve ego tatmini sağlıyorsa ayrı.
Yaş sebebiyle değil ben daha önce evlendim boşandım bir evlilik için sadece karşımdaki kişiyi sevmenin yeterli olmayacağını çok iyi anladım Hayatım boyunca bekar kalma gibi bir düşüncem yok ama hayatımın en azından bir senelik iki senelik döneminde bekar kalmak istiyorum şu an evlilik kadını olarak kendimi görmüyorum ya da hayatımdaki şu an sevgilime bakıp evet ben bunu evlenirim diyemiyorum üst mesajlarda gördünüz mü bilmiyorum ama beni geren nokta şu sürekli şunu yapalım mı evlenince yaparız ya şunu değiştirelim mi evlendiğimizde değiştiririz şuraya gidelim mi evlenince balayında gideriz sürekli a desem evlilik lafın olması ve acelesi beni rahatsız ediyor bana sadece evlilik teklif edip akışına bıraksaydı bir sene sonra iki sene sonra belki konu yine gündeme gelebilir de bu kadar acele etmeseydi biraz bekleseydi olabilirdi fikre ısınabilirdim ama gerçekten benim ilişkim çok uzun sürmüş bir ilişki değil yeni bir ilişki ve ben haklı olarak sevgilik evresini yaşamak istiyorumKaç yaşındasınız çok mu küçüksünüz ne sebeple evliliğe karşı olduğunuzu merak ettim, adamdan emin olmamak değil sizinki genel olarak evlenmek istememek. Yeterince sevmediğiniz biriyle zaten evlenmeyin o konuda sizi destekliyorum ama sonsuza dek bekar kalma fikri bana mantıklı gelmedi şahsi olarak, bir süre sonra pişman olabilirsiniz bu fikirden yaşınız ilerlediginde. Bu adamla konuşmaya devam etmekse ona haksızlık bence, arkadaş bile kalmazdım yerinizde olsam çünkü en ufak şeyde umutlanacak bu adam
İnanın az önce de yazdım belki sussa belki akışına bıraksa ben kendim isteyeceğim bu fikire alışacağım ama yangından mal kaçırır gibi hemen hadi hadi hadi ya nereye gidiyoruz acelemiz ne bu beni sıktıAranizda psikolojik bir savaş var..
Gerçi savaş biraz uygunsuz olabilir,psikolojik bir çekişme var diyelim.
Birinin digerine üstün gelme çabası guderek fikirlerini kabul ettirmeye caslismasi ; bildiğiniz siyaset yahut duruşma salonu olabilir.
Aşk,birliktelik ve paylasim böyle bir olgular değiller.
Belki sussa,diretmese kabul edin derdim ama bu şekilde devam etmeniz imkansız bence.
Teşekkür ederimSen kimsin yaerkeklerin bas sozcusu mu
Arkadasim ayril bir an once net cizgilerib olsun irtibati kes. Sen arkadasca sohbet ediyorsun ama sevgilin oyle degil. Her yaptigin harekete anlam yukluyor sen farketmesende.. ayrica evlenmek istemeyen bir kadina ikna ederim filan demek cok itici, ben erkek olsam gurur yaprdim boylr lacka kelimeler kullanmazdim. Ayrica herif takintiliysa ugrasirsin demedi deme
Adamın tavırlarını itici buldum. Ben seni ikna ederim diye bakıyor konuya. İkna olarak sağlıklı bir evlilik mi olur?
Son derece netsen, her durumda ona evlenmeyeceğim diyorsan ve kendisi ayni tavırları sürdürüyorsa ayrılmak en doğru karar.
Bir sonraki adımda manipülasyon başlayacak diye tedirgin oldum açıkçası. İkna etme yöntemi bu olmasın?
Anlatamıyorum ona bunu bak biz çok iyi anlaşan bir çiftiz böyle yaparak bozma böyle yaparsan biz ayrılacağız diye defalarca anlattım sevgililiği yaşamak istiyorum bir kaç sene devam edelim bak seninle yavaş yavaş belki fikre alışabilirim ısınabilirim ama daha senesi dolmayan ilişkide hemen hadi evlenelim diye başlayınca bu ne ya diyorum geriliyorum beni beni bunaltan bu zatenhayata bakış açılarınız farklıysa bu şekilde ilişkinin devam etmesi çok zor. Bir yerde tökezliyor. Seni ikna ederim demesi bile baskı yaptığının kanıtı. Güzel giden bir ilişkiyi sevgilin baltalayarak bitmesine neden olacak
Son cümle beni sarstıEvlenmek ve ayrılmak iki çok uç mevzu. Evlilik tarafların ya evleneceğiz ya evleneceğiz kafasında iken olan birşey yani yüksek olasılığın kesinliğe evrildiği bölgede. Ama siz evlenmek mi ayrılmak mı diyorsunuz zira bir ayağınız ayrılığa çoktan adım atmış . O yüzden sizin şartlarınız için cevap bence belli . Çünkü evet diyemiyorsak cevap daima hayırdır.
Teşekkür ederim son kez bunu yapacağımayrılmışsın güya ama ayrılmış gibi davranmıyorsun açıkçası. tamam bir anda kesip atamıyor olabilirsin, oradan buradan onu silmek istemiyor olabilirsin ama bu konuda o senin gibi düşünmüyor. evlenmek istemiyorum diyorsun adam evlilik istememeni ciddiye almıyor. ayrıldım diyorsun adam ayrılmanı da ciddiye almıyor. gerçi sen de kendi ağzınla söylemişsin, ayrılmak istediğini söylemişsin sadece ama hala sevgili gibi konuşuyoruz diyorsun. buradan bakınca da ayrılmış gibi durmuyorsun.
ayrılmak demek hayatından çıkarmak demektir, bu topraklarda bu böyledir. karşındaki insan senin kafa yapında değilse maalesef gerekirse engellemek gibi hareketler de yapmak zorunda kalıyor insan.
benim tavsiyem ciddi bir şekilde otur, konuş, evlilik baskısı yüzünden ayrıldığını söyle ve gerekirse her yerden engelle, artık görüşme. çünkü sen konuştukça, görüştükçe o umutlanıyor, ayrılmadı ki diye düşünüyor. boş yere de hakkına girme yani bu konuda uzalaşamıyorsanız.
Yazsın az şikayet yesin banlansın diye ellemiyorumKonundan engelleyebilirsin
Şöyle söyleyim daha ilişkili bir yıl bile doldurmadan asla evlilik istemiyorum ama oturup beni gererek ne zaman ne zaman şu ay bu ay mı diyen salsam gelinlik seçecekmiş gibi davranan biri varken asla ama birkaç yıl geçse biraz ilişkimiz gelişse zamanla bu fikre alışabilirim neden olmasın çünkü birkaç yıllık bir ilişkim var adamı tanımışım ısırmışım bu ilişki evlilikle sonlandıra bilirim ama bu şekilde değilAsla mi istemiyorsunuz birkac yıl mi?
Tabi ki o israr ettikce siz bu sekilde devam ederseniz sizi ikna edecegini zanneder. Seviyor ve birkac yil sonra evlenirim diyorsaniz devam edin. Yok asla evlenmeyecegim diyorsanız, ki iki ifadeyi de kullanmissiniz, net olarak bitirin ki o da evlenmek isteyen biri olarak umut etmeyi birakip yoluna baksin.
Ben sizi çok iyi anlıyorum inanınAksine biz ilk tanıştığımızda evlenen insanlarla dalga geçen insanlardık bir daha mı asla asla yapmayız diyen insanlardık hiçbir zaman ilişkide ona bu vaadi vermedim
Korkma ama temkinli ol diye dedim.Ay pamuk otu beni de korkutma şimdi aslında net olarak evlenmiyorum diyorum ama işte bu seferde de hadi ayrılalım hadi bitsin desem de bazen özlüyorum ara ara ona karşı sevgim var ya da boşluğa mı düşüyorum ne oluyor anlamadım
Bir şey soracağım zaten birlikte yaşıyormuşsunuz, evlenmekten farkı yok bana göre. Ve ilişkide en yıpratıcı şey aynı evi paylaşmak. Yani evim sadece kendime ait olsun istiyorum deseydin okey idi. Kaçındığın noktayı anlayamadım ama. Işin içine aileler mi girsin istemiyorsun?
Benimkinin kafada kurma seviyesi temsiliEvlenmek istemiyorsanız adamı oyalamayın bence . Siz zaten bir kere boşanmışsınız. Anladığım kadarı ile velayeti babasında olan bir de çocuğunuz var (eski konularınızda bununla ilgili sorularınız var) sizin tekrar evlilik istemiyor olmanız normal. zamanını almaya gerek yok
Anladim, mantikli düşünüyorsunuz bence daha 1 sene dolmamış. Ama seviyorsunuz bir yandan da gibi geldi. Böyle ayrıntılı açıklamış mıydınız sevgilinize de?Hem işin içine aileler bir daha dahil etmek istemiyorum daha önce evlendim boşandım
hem de şöyle bir şey var evlilik demek insan üstüne maalesef otomatik ayrı bir sorumluluk atıyor en basiti bayramlar benim için tatil günü hiç oraya mı gidelim şunu annesi yani bu olaylara girebilecek bir potansiyel onda az çok görüyorum çünkü mesela o bayramda ailesine falan gidiyor abileri toplanıyor vakit geçiriyorlar falan ama ben gitmiyorum çünkü ben için tatili zamanı kalabalık zaten sevmem
Bir de şöyle bir nokta var daha bir senede olmadığı için hemen böyle nikah masasına oturasım gelmiyor
Belirli bir süre derken mesela şunu diyebiliyorum işte X bak sürekli bunu konuşmaktan vazgeç bu ilişkimizin birkaç seneye ihtiyacı var biz daha birbirimizi tanıma aşamasındayız bana göre biraz akışına bırakalım ama ona göre akışına bırakmak bir hafta bir hafta sonra tekrar başlıyorAyrılın bence zira aşık değilsiniz yada hisleriniz aynı değil demek daha doğru olabilir,o evlenmek istiyor hayatının kalanını birlikte gecirmek ve bu konuda ısrarcı,sizin hala kafanızda oturmayan şeyler var,seven insan başından kötü bir evlilik gecmediyse ne bileyim bu konuda bir korkusu,kaygısı yoksa eninde sonunda evlenir,hemen evlenmek istemeyebilirsiniz ileri tarih verirsiniz amenna ama şu durumda bence siz devam etmemelisiniz ilişkinize.
Belli ki o evlenip düzenini kurmak istiyor,siz bekar kalmak. Ortada bulasabileceğinizi düşünmüyorum, birbirinizin hayatindan,zamanından çalmayın. Kimse bir diğeri istiyor diye evlenmemeli yada evlenmek istersen süresi belirsiz şekilde beklememeli bence.
Baskı yapıyor diyorum işte daha beynin almadığı nokta hangisi gerçekten bunu soruyorum gerçi beynin hiçbirini almıyor da bu konuda hangisi onu merak ettimAdam baskı yapsa konu sahibi bu kadar yüz göz olmaya devam etmezdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?