Evlenmek mi ayrılmak mı ?

Öyle bir şey diyerek onu kırmak istemiyorum gerçekten benim için değerli bir yer var ve aldatılma travması çok kötü bence

Durumu defalarca açıkladım defalarca inanın tamam evet ben de hatalı olabilirim haklısınız bu işin gerçekten çocuk isteme aşaması vs sine hiç dahil olmak istemiyorum ve eğer biri bana bu şekilde davransın ister miydim biri bana ya ben seninle evlenmek istemiyorum bu ilişkinin sadece bu aşamada kalmasını böyle devam etmesini istiyorum deseydi ben o ilişkiyi ya o aşamada kaldırır öyle devam ederdim ya da keser atardım

Ego tatmini sağlamıyorum daha önce de dedim karşımdaki insanı seviyorum ayrılmaktanda evlilik konusunu kafasından atarsa devam ederim kafasındayım

Yaş sebebiyle değil ben daha önce evlendim boşandım bir evlilik için sadece karşımdaki kişiyi sevmenin yeterli olmayacağını çok iyi anladım Hayatım boyunca bekar kalma gibi bir düşüncem yok ama hayatımın en azından bir senelik iki senelik döneminde bekar kalmak istiyorum şu an evlilik kadını olarak kendimi görmüyorum ya da hayatımdaki şu an sevgilime bakıp evet ben bunu evlenirim diyemiyorum üst mesajlarda gördünüz mü bilmiyorum ama beni geren nokta şu sürekli şunu yapalım mı evlenince yaparız ya şunu değiştirelim mi evlendiğimizde değiştiririz şuraya gidelim mi evlenince balayında gideriz sürekli a desem evlilik lafın olması ve acelesi beni rahatsız ediyor bana sadece evlilik teklif edip akışına bıraksaydı bir sene sonra iki sene sonra belki konu yine gündeme gelebilir de bu kadar acele etmeseydi biraz bekleseydi olabilirdi fikre ısınabilirdim ama gerçekten benim ilişkim çok uzun sürmüş bir ilişki değil yeni bir ilişki ve ben haklı olarak sevgilik evresini yaşamak istiyorum

İnanın az önce de yazdım belki sussa belki akışına bıraksa ben kendim isteyeceğim bu fikire alışacağım ama yangından mal kaçırır gibi hemen hadi hadi hadi ya nereye gidiyoruz acelemiz ne bu beni sıktı

Teşekkür ederim

Ay pamuk otu beni de korkutma şimdi aslında net olarak evlenmiyorum diyorum ama işte bu seferde de hadi ayrılalım hadi bitsin desem de bazen özlüyorum ara ara ona karşı sevgim var ya da boşluğa mı düşüyorum ne oluyor anlamadım

Anlatamıyorum ona bunu bak biz çok iyi anlaşan bir çiftiz böyle yaparak bozma böyle yaparsan biz ayrılacağız diye defalarca anlattım sevgililiği yaşamak istiyorum bir kaç sene devam edelim bak seninle yavaş yavaş belki fikre alışabilirim ısınabilirim ama daha senesi dolmayan ilişkide hemen hadi evlenelim diye başlayınca bu ne ya diyorum geriliyorum beni beni bunaltan bu zaten

Son cümle beni sarstı

Teşekkür ederim son kez bunu yapacağım

Şöyle söyleyim daha ilişkili bir yıl bile doldurmadan asla evlilik istemiyorum ama oturup beni gererek ne zaman ne zaman şu ay bu ay mı diyen salsam gelinlik seçecekmiş gibi davranan biri varken asla ama birkaç yıl geçse biraz ilişkimiz gelişse zamanla bu fikre alışabilirim neden olmasın çünkü birkaç yıllık bir ilişkim var adamı tanımışım ısırmışım bu ilişki evlilikle sonlandıra bilirim ama bu şekilde değil

Aksine biz ilk tanıştığımızda evlenen insanlarla dalga geçen insanlardık bir daha mı asla asla yapmayız diyen insanlardık hiçbir zaman ilişkide ona bu vaadi vermedim
Ben sizi çok iyi anlıyorum inanın Açık bir beyanla söylüyorsunuz zaten evliliğin olmayacağını yani daha ne yapabilirsiniz ki? Başta olan asla evlenmek istememe durumunu kendi bozmuş. Bu durum onun için uygun değilse, bu saatten sonra sizin hayatınızdan gitmek ona kalmış. Kalırsa sizin şartlarınızı kabul etmiş demektir.

Korkma ama temkinli ol diye dedim.

Hem işin içine aileler bir daha dahil etmek istemiyorum daha önce evlendim boşandım
hem de şöyle bir şey var evlilik demek insan üstüne maalesef otomatik ayrı bir sorumluluk atıyor en basiti bayramlar benim için tatil günü hiç oraya mı gidelim şunu annesi yani bu olaylara girebilecek bir potansiyel onda az çok görüyorum çünkü mesela o bayramda ailesine falan gidiyor abileri toplanıyor vakit geçiriyorlar falan ama ben gitmiyorum çünkü ben için tatili zamanı kalabalık zaten sevmem
Bir de şöyle bir nokta var daha bir senede olmadığı için hemen böyle nikah masasına oturasım gelmiyor

Benimkinin kafada kurma seviyesi temsili

Ne velayeti ne çocuğu kimin konusuna baktınız beni çocuk doğurmadım ve çocuklarıda inanın hiç sevmem

Anladim, mantikli düşünüyorsunuz bence daha 1 sene dolmamış. Ama seviyorsunuz bir yandan da gibi geldi. Böyle ayrıntılı açıklamış mıydınız sevgilinize de?

Belirli bir süre derken mesela şunu diyebiliyorum işte X bak sürekli bunu konuşmaktan vazgeç bu ilişkimizin birkaç seneye ihtiyacı var biz daha birbirimizi tanıma aşamasındayız bana göre biraz akışına bırakalım ama ona göre akışına bırakmak bir hafta bir hafta sonra tekrar başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…