Evlenmek Üzere Olan Bir Erkek Neden Eski Sevgilisini Arar?

Elasoyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
233
87
28
38
Kardeşim adına yazıyorum anlam veremedik.
Kardeşimin eski sevgilisinin 25 nisanda düğünü var 1 ay önce helallik istemek için görüştüler kötü bitmemişti zaten kardeşimde hakkını helal ettiğini söyledi.Bu cuma cumartesi çocuk tekrar aramış görüşmek istiyormuş neden olabilir acaba evlenicek ne isteyebilir kardeşimden?

Nedenini boşver bi daha ararsa evleneceği kişiye ulaşın. Söyleyin. Aman huzursuz olmasın diye düşünmeye gerek yok. Onların duyguları var da kardeşinin yok mu derim.

Kötü tarafı da bu ya kardeşim hayır diyemiyor 2 yıl birliktelerdi.Duyguları inciniyor
Valla kardeşin de açmayacak ya da dediğim gibi evleneceği kıza haber uçurun. Huzurları bozulsun biraz. Ne o ya evlenmeye ramak kalmış adam eski sevgilisini arıyor! Bu kadar rahatlığın başına açacağı işi görmeli

cocuk ile ablan birr daha görüşmesin.
neden herkes evlenecegine az kala evlilik sorumluluk depresyon ve evlilik süreci zor gectigi için bunalıma girer. cocukta sanırım bunalım da bundan kurtuluş olarak ablanı secmiş olaiblir.
yada cinsel tecrubesini arrtıtrmak için de olabilir.
ama ablan görüşmesin.

Evlenecegi kiza soylerse kizda sevdigi adama toz kondurmaz bence, gorusmeseydin neden kabul ettin evlenecegiz biz diye cemkirir. Mantiksiz bence soylemek. O adam ne yapar eder ikna eder o kizi. Hatta inada bile bindirir kiz evlenirken.

Hos kardesinizin gorusmeyi kabul etmesi de dogru degil ama asikmis hala kiz. Asla muhattap olmasin derim ben. Ha evlenmeye yakin aramis ha evlendikten sonra. Ne farkeder ki. Cocugu da bosuna tehtit etmesin, evlenecegi kizi kaybetmeye korksa boyle birsey yapmazdi.

Teşekkürler ileteceğim .

Dimi kıza da yazık ne hale geldik şaştım kaldım hiç böyle bişey gelmedi başıma

hiç bir anlamı da olmayabilir.
evlilik stresidir, gelecekteki sorumlulukları ve geçimle ilgili ona bir afakanlar basmıştır ve rahatlamak için eski hayatından birini aramak gelmiştir. yine evlenir o merak etmeyin.
Evlensin uzak dursunda teşekkürler

Karaktersiz erkek modeli; hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı..

Evlensin uzak dursunda teşekkürler
ayda yılda bir tekrardan arayabilir; evlenince kesilecek diye bir garantisi ne yazık ki yok.
bence eşiyle filan da iletişime geçmeye değmez; inanın sonra kardeşiniz kötü olur bunu söyledi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…