İleteceğim teşekkürlerHem pastam dursun hem karnım doysun. Kardeşinize söyleyin uzak dursun o adamdan. Engellesin numarasını görrüşmesin kesinlikle.
Kötü tarafı da bu ya kardeşim hayır diyemiyor 2 yıl birliktelerdi.Duyguları inciniyorNedenini boşver bi daha ararsa evleneceği kişiye ulaşın. Söyleyin. Aman huzursuz olmasın diye düşünmeye gerek yok. Onların duyguları var da kardeşinin yok mu derim.
Evlensin gitsin de böyle yapcaksa niye diğer kızı hayatına almışBir umut kendisine döner diye düşünmüştür.
Valla kardeşin de açmayacak ya da dediğim gibi evleneceği kıza haber uçurun. Huzurları bozulsun biraz. Ne o ya evlenmeye ramak kalmış adam eski sevgilisini arıyor! Bu kadar rahatlığın başına açacağı işi görmeliKötü tarafı da bu ya kardeşim hayır diyemiyor 2 yıl birliktelerdi.Duyguları inciniyor
cocuk ile ablan birr daha görüşmesin.Kardeşim adına yazıyorum anlam veremedik.
Kardeşimin eski sevgilisinin 25 nisanda düğünü var 1 ay önce helallik istemek için görüştüler kötü bitmemişti zaten kardeşimde hakkını helal ettiğini söyledi.Bu cuma cumartesi çocuk tekrar aramış görüşmek istiyormuş neden olabilir acaba evlenicek ne isteyebilir kardeşimden?
Evleneceģi kıza söylesin, hatta arama kayıtlarını atsın. Sonra da silip engellesin bu adamı.
Belli ki kendine metres yapma derdinde kardeşinizi
Teşekkürler ileteceğim .cocuk ile ablan birr daha görüşmesin.
neden herkes evlenecegine az kala evlilik sorumluluk depresyon ve evlilik süreci zor gectigi için bunalıma girer. cocukta sanırım bunalım da bundan kurtuluş olarak ablanı secmiş olaiblir.
yada cinsel tecrubesini arrtıtrmak için de olabilir.
ama ablan görüşmesin.
Dimi kıza da yazık ne hale geldik şaştım kaldım hiç böyle bişey gelmedi başımaEvlenecegi kiza soylerse kizda sevdigi adama toz kondurmaz bence, gorusmeseydin neden kabul ettin evlenecegiz biz diye cemkirir. Mantiksiz bence soylemek. O adam ne yapar eder ikna eder o kizi. Hatta inada bile bindirir kiz evlenirken.
Hos kardesinizin gorusmeyi kabul etmesi de dogru degil ama asikmis hala kiz. Asla muhattap olmasin derim ben. Ha evlenmeye yakin aramis ha evlendikten sonra. Ne farkeder ki. Cocugu da bosuna tehtit etmesin, evlenecegi kizi kaybetmeye korksa boyle birsey yapmazdi.
Duygularını biliyor ya kardeşimin şimdi hepsini okutacağım az çok bende söylemiştim bunları ama geçerli olmadı pek.Son kez sansni denemek istiyordur belki garibim
Evlensin uzak dursunda teşekkürlerhiç bir anlamı da olmayabilir.
evlilik stresidir, gelecekteki sorumlulukları ve geçimle ilgili ona bir afakanlar basmıştır ve rahatlamak için eski hayatından birini aramak gelmiştir. yine evlenir o merak etmeyin.
ayda yılda bir tekrardan arayabilir; evlenince kesilecek diye bir garantisi ne yazık ki yok.Evlensin uzak dursunda teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?