Evlenmek Üzere Olan Bir Erkek Neden Eski Sevgilisini Arar?

Açıkçası dciddi ciddi son kez şansını denemek istediğini düşündüm çünkü yıllar önce başıma gelmişti çocuğun teki tam kız istemeye gidecekleri akşam beni arayıp görüşmek istemişti bak emin demi benle asla olamayacağına deyip sonrasında bak sozleniyorum gel dersen gelirim sana demişti yani son şansını zorlamisti oda öyle yapmış olabilir

Ohoo kıza yazık diye düşünüyorsun bi de bırak da o kıza yazık mı değil mi nişanlısı düşünsün. Yazık değilmiş demek ki eski sevgilisi olan kardeşini arıyor. Senin kardeşine yazık asıl.
Dimi kıza da yazık ne hale geldik şaştım kaldım hiç böyle bişey gelmedi başıma

Son kez şansını denemek için. Yoksa niye görüşmek istesin. İnsallah kardeşin evlenmek üzere olan biriyle gorüşmez

Neden olacak eğer kardeşiniz yüz verirse en iyi ihtimal son çıkıştan donecek. En kötü ihtimal evlenip ikisini de hayatında tutmaya çalışacak.

Helallik istemek de ne ise?? Sanki 4 çocuğunu besledi büyüttü. Zamanında kıymet bilseydi keşke.

Bir zamanlar 4 yıl süren bir ilişkim olmuştu. Aldatması ile son bulmuştu. Evlenmesine 1 hafta kala beni aradı. Evlenmek istemediğini benimle mutlu olmak istediğini söyledi bende ona güvenmediğim bir daha beni aramamasini söylemiştim. Sonra evimin oraya geldi.olay çıkarabilir düşüncesiyle aşağı indim konuştum.cok ağladı sızladı! Fayda eder mi? Çok seven aldatır miydi? Başkasıyla evlenir miydi? Affetmedim...evlendi.icim yanmadı mi çok yandı. Allahım dedim bu acıları yaşadım birgun öyle bir mutlu olayım ki bu acılarımı asla yasamayim.o olayın üzerinden tam 3 yıl sonra eşim çıktı karşıma. Çok şükür.ben evlendim.sonra duydum ki boşanıyor?.Ah alan asla ve asla mutlu olamaz.kardesinde sana ne kadar belli etmese de acı içindedir eminim.ama ona söyle hatta bunu okut. Birgun öyle biri çıkacak ki karşısına iyiki bu acıları yaşamışım diyecek...

Kardeşinde hala onun numarası me arıyor neden engellemedi silmedi bunu sormanız bile acayip ne istiyorsa istesin evlenecek adam helallik istemiş tamam daha neden aramasına izin veriyor da konuşuyor ki anlamadım evleniyor adam beni bir daha arama evleniyorsun artık diyemedi mi gidip görüşecek mi yani bu önemli ne için olduğu eğil ne yani evlenmiyorum dese geri mi dönecek?

Birde ben anlamıyorum siz bir abla olarak buraya sormadan karar veremiyor musunuz? kardeşinize o adamla görüşme bir daha seni üzecek evleniyor adam engelle diye buraya sormadan söyleyemiyor musunuz da burada ne yapayım diyorsunuz enteresan yani. Bir de zaafı var diyorsunuz iyi gidip görüşmesine de izin verin o zaman bunun burada sorulması da enteresan yapılması gereken şey zaten ortada.

Son düzenleme:
kardesine söyle kesinlikle görüşmesin..her ne niyetle ararsa arasın ıyı nıyetlı olmadığı kesin. 25 nisanda ise düğünü evli o zaman şu anda?

Son kez şansını denemek için. Yoksa niye görüşmek istesin. İnsallah kardeşin evlenmek üzere olan biriyle gorüşmez
Görüşmediler ama kızla evlenememişler ortada büyük bir karışıklık var ama düğün tarihini öğrenip ortak tanıdıklarımıza sordum olmamış yüzüğü aymış çocuk nedeni e bizi ilgilendirmiyor. Konuyu kapattık

Nikah şahidi olmasını rica edecektir belki.

İnsanlar yakınındakilerin dediklerine kulak asmaz hanımefendi el söylerse daha caziptir hepsini tek tek okuttum ben kardeşime söylesek te cephe alıyor ayrıldı çocuk dönmedi kardeşim engellemiş şimdi yukardada belirttim kardeşime okutucam diye okumamış olmanıza veriyorum ablalık evet uyarmak ama bende zamanında kimseyi dinlemediğim dönemler yaşadım yakınımdan değil uzağımdan gelenlere saygı duydum

kardesine söyle kesinlikle görüşmesin..her ne niyetle ararsa arasın ıyı nıyetlı olmadığı kesin. 25 nisanda ise düğünü evli o zaman şu anda?
Evlenmemişler ama kardeşimde görüşmedi görüşmeyecek kesin karar aldı ayrılmışlar kızla oğlan bitirmiş bilmiyorum herşeyin hayırlısı.

Kardeşim çok acı içinde ama çocuk evlenmemiş ama karar aldı dönmeyeceğim diyor bende gurur duyuyorum kardeşimle bilmiyorum Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin diğer kıza da yazık oldu ona da üzüldüm ah aldı her iki yerden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…