- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
Seni anlayabiliyorum ama inan bana zamanla duyguların bitecek ve ilerde (inşallah atanırsan) iyi ki böyle bir hata yapmamışım, işime gücüme bakmışım diyeceksin.Haklısınız. Zaten Türkiye gibi bir şehirde atanmak bu kadar zorken ihtimalleri değerlendirmek istiyorum bende. Düz memurluk için tercih edeceğim. Ama yine de korkuyorum onu görüp çok kötü olmaktan
Maalesef bilmiyoruz. Ama hala seviyor olmamın etkisi bunlar galiba. Şuan görsem dağılırım. Biri ile olduğunu düşünme fikri bile yıkıyor. O nedenle korkum artıyor galibaEvet yersiz bir kaygı,4 sene sonrası kim öle,kim kala,,duygular ne alemde,,hayat nereye gitmiş..anı yaşayın tavsiyem..5 dkk sonramızın ne olacağı belli mi?,biliyor muyuz?
Umarım gülerim gerçekten. Bir kaç kez yazdım tekrar yazınca deli gibi yazıyor olacağım ama :) Bir forumda okudum buna benzer konuları ve " uzun yıllar sonra gördüm ama çok etkilendim, eskiler geldi gözüme, bir evlenmiş vs." tarzı yorumlar iyice etkiledi sanırım beniBu kadar ince düşünce başımı ağrıttı.4-5 sene sonra tekrar bu konuyu oku. Kendine güleceksin.
Döneceği kesin. Nedeni uzun olduğu için anlatmadım. Ama işte korkum hayat kuramamaktan ve onu görürsem eğer dağılmaktan. Belki de şuan taze diye böyle hissediyorum ama sevgim çok yoğun gerçekten galiba bu düşünceler bundan4 sene varmış daha belki de dönmez bile çekinmeyin insanlardan ya da kimseden. O zamana kadar siz bir hayat kurmuş olursunuz belki de ...
Boşverin geçmişi
Evet maalesef ki çok seviyordum ve seviyorum da hala. Kaygılarım bu yüzden. İkimizde görür bir birimizi etkilenirsek ya filan diyip kendimi bunları düşünürken buluyorum maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim :)4 yıl çok uzun süre canım yaa o zamana kadar hala onu sever misin onu bu kadar çok mu seviyordun.. kalbinin kapılarını kapatma kimselere kesin ayrılıksa sil at kafandan gitsin.. seni o terkettiyse bırak o üzülsün sen mesleğine sarıl önüne bak.
Biraraya gelebilme umudunuz hiç mi yok ?D
Döneceği kesin. Nedeni uzun olduğu için anlatmadım. Ama işte korkum hayat kuramamaktan ve onu görürsem eğer dağılmaktan. Belki de şuan taze diye böyle hissediyorum ama sevgim çok yoğun gerçekten galiba bu düşünceler bundan
Elbette görebilirim. Fakat aynı şehirde olmanın etkisi farklı. Acaba karşıma çıkar mı vs diye bir korku olması muhtemel.Bu nedenle konu açmak istedim. İçimdeki hisleri atamıyorum ve okuduğum benzer şeyleri yaşayanların hikayelerinden de etkilendim sanırımHiç atanamayabilirsiniz de. Herhangi bir yerde beklenmedik bir şekilde de onu görebilirsiniz. Dünya sandığımızdan küçük. Bu kaygılar için de ömür çok kısa.
Hayır maalesef yok. İkimizde seviyoruz ama hem aile faktörü var hem de benim ona karşı güven problemim. Bu sebepler bii iyi bir evliliğe götürmeyecek diye düşünüyorum bu nedenle birbirimizi görmek ikimize de iyi gelmeyecek. Belki de şuan böyle hissediyorumBiraraya gelebilme umudunuz hiç mi yok ?
Bence ne olursa oldun kendinizi toplayıp şu an Yaşadığınız acı büyük olabilir ama yardım alır zamsn içinde toplarsınız .
Buradan destek almak gerçekten iyi geliyor bana. Artık görür de ağlarsam yazarım teselli edersiniz :) Şaka bir yana hislerim hala çok yoğun ve sanırım uzunca bir süre de ona olan sevgim azalmayacak. Ama yine de söylediklerinizi yaşamayı umut ediyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için :)Şimdi biz sana söylüyoruz da inanmıyorsun ama bak cidden gerçekten dört sene sonra o adam hhiiiiiieeeç umrunda olmayacağı gibi Allah’ına şükürler edeceksin bundan iyi ki kurtulmuşum diye. Yaşanmıştı var oradan biliyorum, ulan bu muymuş meymenetsiz herif diyeceksin. Zaten o zamana evlenir barklanır çocuk bile yaparsın
Güvenin olmadığı yerde sevgi de olamaz zaten . Evet bence de üzüntünüz taze olduğu için bu Sekşlde hissediyorsunuz 4 sene sonra bunlar çok önemli olmayacakHayır maalesef yok. İkimizde seviyoruz ama hem aile faktörü var hem de benim ona karşı güven problemim. Bu sebepler bii iyi bir evliliğe götürmeyecek diye düşünüyorum bu nedenle birbirimizi görmek ikimize de iyi gelmeyecek. Belki de şuan böyle hissediyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için. İnanın ki iyi geldi. Başka bir forumda "uzun zaman sonra gördüm dağıldım, hala seviyor muşum, evlenmiş ben hayatımı kuramadım" gibi yazıları okuyunca bir de ayrılık taze iken sanırım etkilendim fazlasıyla4 sene sonraya kim ole kim kala. Belkide sen orada baska birine asik olacaksin. Bende dort yil once sevdigim kisi icin onun sehrine gitmeyi dusunurken simdi o sehire gittigimde hic bir anlam ifade atmedigini fark ediyorum. Cunku baska birilerini sevdim bu uzun surecte. Ve o zamanki ugruna ölüp bittigim kisi aklima bile gelmiyor artik. Simdi boyle dusunmen cok normal. Dort sene bunu takinti yapmazsan bu durumdan eser kalmaz ve baska bir aska coktan yelken acmis olursun bile. Kimseicin kararlarindan vazgecme. Zaman inan kaygi duydugun sekilde gibi ilerlemiyor.
Çok güzel şeyler yazmışsınız umarım gerçekleşir de bende okur gülerim halime :) Teşekkür ederim çok4 yıl ne demek biliyor musun?
4 yıl yüreğine birinin taht kurması demek.
Sıcacık bir yuva ihtimali demek. Hatta iki iken,3 olma olasılığı demek.
Rica ederim özel mesaj atacağım size birazdan, gerçekten kafanıza taktığınıza hiç değmezBuradan destek almak gerçekten iyi geliyor bana. Artık görür de ağlarsam yazarım teselli edersiniz :) Şaka bir yana hislerim hala çok yoğun ve sanırım uzunca bir süre de ona olan sevgim azalmayacak. Ama yine de söylediklerinizi yaşamayı umut ediyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Çok sevdiğin için ve çok taze bir ayrılık olduğu için böyle düşünmen normal.. sen yinede atanmak gibi bir nimeti kaçırma ve 4 yıl sonrasını 4 yıl sonra düşün tabi o da oraya atanırsan.. o zaman karşılaşırsan ki buda az bir ihtimal.. içinde bir burukluk olur elbet çok sevdiysen.. o zamanda bu günlerini hatırlar o günlerine şükredersin inşallah canımEvet maalesef ki çok seviyordum ve seviyorum da hala. Kaygılarım bu yüzden. İkimizde görür bir birimizi etkilenirsek ya filan diyip kendimi bunları düşünürken buluyorum maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım dediğiniz gibi olur gerçekten sağ olunÇok sevdiğin için ve çok taze bir ayrılık olduğu için böyle düşünmen normal.. sen yinede atanmak gibi bir nimeti kaçırma ve 4 yıl sonrasını 4 yıl sonra düşün tabi o da oraya atanırsan.. o zaman karşılaşırsan ki buda az bir ihtimal.. içinde bir burukluk olur elbet çok sevdiysen.. o zamanda bu günlerini hatırlar o günlerine şükredersin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?