- 19 Nisan 2020
- 8
- 13
- 3
- 41
- Konu Sahibi edalimedalim
-
2.evlilik aceleye gelmez. Aslında evlilik aceleye gelmez hele 2.si hiç hiç gelmez. Erkekler geç olgunlaşır sizden küçük toy ilerleyen yılları düşünmek lazım bence riskli bir durumKizlar selamlar herkese hayirli ramazanlar, benim daha evvelki konumu bilenler bilir. Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. Ayni is yerinde 29 yasinda birinden hoslaniyordum. O konumda da belirttigim uzere bu kisiyi yaklasik 6 aydir taniyordum ve kendisi bana 8-10 gun once hislerini acmisti. Simdi de biz birbirimizi taniyoruz zaten aileler tanissa artik diyor. Ramazan sonu nışanı yazada düğünü yapalim dedi. Resmen agzim acik kaldi. Ne cevap verecegimi bilemedim. Biz daha yeni birbirimizi taniyoruz bu acele niye anlayamadim. Kizlar bana akil verin ben mi cok evhamliyim yoksa bu adam mi acele ediyor.
Adam sizden küçük ve birbrnizi tanımıyosunuz ve 2.evllignz olcak cok iyi düsünmelsinizKizlar selamlar herkese hayirli ramazanlar, benim daha evvelki konumu bilenler bilir. Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. Ayni is yerinde 29 yasinda birinden hoslaniyordum. O konumda da belirttigim uzere bu kisiyi yaklasik 6 aydir taniyordum ve kendisi bana 8-10 gun once hislerini acmisti. Simdi de biz birbirimizi taniyoruz zaten aileler tanissa artik diyor. Ramazan sonu nışanı yazada düğünü yapalim dedi. Resmen agzim acik kaldi. Ne cevap verecegimi bilemedim. Biz daha yeni birbirimizi taniyoruz bu acele niye anlayamadim. Kizlar bana akil verin ben mi cok evhamliyim yoksa bu adam mi acele ediyor.
Ben o kadar da olumsuz düşünmüyorum. 6 ayda aynı işyerinde onu iyice gözlemleme fırsatı bulmuşsunuzdur, davranışları, tutarlılık durumu nasıldır, biliyorsunuzdur artık.Kizlar selamlar herkese hayirli ramazanlar, benim daha evvelki konumu bilenler bilir. Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. Ayni is yerinde 29 yasinda birinden hoslaniyordum. O konumda da belirttigim uzere bu kisiyi yaklasik 6 aydir taniyordum ve kendisi bana 8-10 gun once hislerini acmisti. Simdi de biz birbirimizi taniyoruz zaten aileler tanissa artik diyor. Ramazan sonu nışanı yazada düğünü yapalim dedi. Resmen agzim acik kaldi. Ne cevap verecegimi bilemedim. Biz daha yeni birbirimizi taniyoruz bu acele niye anlayamadim. Kizlar bana akil verin ben mi cok evhamliyim yoksa bu adam mi acele ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?