Evlenmek Ya da Evlenmemek

edalimedalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
8
13
3
41
Kizlar selamlar herkese hayirli ramazanlar, benim daha evvelki konumu bilenler bilir. Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. Ayni is yerinde 29 yasinda birinden hoslaniyordum. O konumda da belirttigim uzere bu kisiyi yaklasik 6 aydir taniyordum ve kendisi bana 8-10 gun once hislerini acmisti. Simdi de biz birbirimizi taniyoruz zaten aileler tanissa artik diyor. Ramazan sonu nışanı yazada düğünü yapalim dedi. Resmen agzim acik kaldi. Ne cevap verecegimi bilemedim. Biz daha yeni birbirimizi taniyoruz bu acele niye anlayamadim. Kizlar bana akil verin ben mi cok evhamliyim yoksa bu adam mi acele ediyor.

2.evlilik aceleye gelmez. Aslında evlilik aceleye gelmez hele 2.si hiç hiç gelmez. Erkekler geç olgunlaşır sizden küçük toy ilerleyen yılları düşünmek lazım bence riskli bir durum

Bu olursa ikinci evliliğiniz olacakmış. Dolayısıyla tecrübeli olmanız ve burda başkasının görüşüne ihtiyacınız olmaması gerek.

Yine de benim fikrim şöyle ki..Sıradan biriyle arkadaş olurken bile şahsen 1 yıldan önce tanıyamıyorum.Ancak 7/24 birlikte olursak belki bu süre kısalabilir. Aşık olabilirsiniz belki ama 3-5 ayda aşkla evlenip sonra aşk bitince aynı evde yabancı bir adamla baş başa kalmak da var..Evet tanıdıktan snra da hiçbir şeyin garantisi yok ama sırf bunu düşünerek balıklama atlamak da bana sağlıklı gelmiyor.Sindire sindire yaşayın her şeyi.Tanıyın birbirinizi.Atlı mı koşturuyor.

Bu ne hız yangından mal kaçırır gibi ölçülüp, biçilmeden hemen evlilik olmaz 2. Evliliğinizmiş zaten sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekiyor hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama ağır , ağır emin adımlarla olsun.

Adam sizden küçük ve birbrnizi tanımıyosunuz ve 2.evllignz olcak cok iyi düsünmelsiniz

Yaşla alakalı bir sorun yok ama 8-10 günde hangi ara evliliğe geliyor konu? Birbirinizi tanıyorsunuz ama sevgili olarak değil. Birisiyle arkadaş olmak ve sevgili olmak çok farklı şeyler.

Adamın niye bu kadar acele ettiğini anlamıyorum ve açıkçası güvenilir bulmuyorum.

Ya belkide gerçekten aşık olmuştur beklenilemiyordur olabilir ama içten içede çok şüpheli yaklaşılması gereken birley bence nedrn acele ettiğini iyice anlarsanız sans verebilirsiniz kalbinizi dinleyin

Ben o kadar da olumsuz düşünmüyorum. 6 ayda aynı işyerinde onu iyice gözlemleme fırsatı bulmuşsunuzdur, davranışları, tutarlılık durumu nasıldır, biliyorsunuzdur artık.
Kendi geçmiş hikâyeme benzettim sizinkini.Bosanmisim, benden küçük, hiç evlenmemiş bir adam, daha tanıştığımız ilk gunden evlilikle ilgili fikirlerimi sordu. Ciddiye almadım once, sonrasında 40 gün kadar sonra ailemle tanisti. 3-4 ay içinde evlenelim,dedi, işler engel oldu, 2 yil sonra evlendik. Şimdi el üstünde tutuldugum, gayet tutarlı bir evliliğin içindeyim çok şükür. Temkinli olmak güzeldir ama tutarlılık varsa kapılarınızı biraz açın, ailesiyle tanışıp gözlemleyin, derim.

Benim nişanlım da bana 1 ayın sonunda evlenme teklif etmişti. O zaman ben de ne bu acele deyip kabul etmemiştim. Şuan 2 yıldır birlikteyiz, 1 yıldır da birlikte yaşıyoruz daha yeni yeni emin oldum o da şu karantina sürecinde 7/24 dipdibe zaman geçirince.
Sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleye üfleye yiyin.
Evet kısa sürede ifade edilen duygular bazen gerçek olabiliyor ama bu çok küçük bir ihtimal bence. Evlilik asla aceleye gelmez.

Birbirinizi tanıyın en az 3 ay korona yüzünden nişan yapamazsınız zaten yani yapmamanız gerek bu süreç bitene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…