aklında bir başkası varmiş

Adam size ümit vermemiş ki? Belki sizinle tanışmayı bir umut aklımdakini unuturum diye kabul etti neden adama annesine hayır diyemıyor şeklinde kızıyorsunuz? Sizinle görüşmeyi kabul ederek size evlilik sözü vermedi sadece tanıştı. Aracı kişi kendisi uydurmuşta olabilir bu iş olsun diye ya da adam aracı kişiye beğenmedim diyemedi iyi beğendim dedi ama bakın sizi değil aracı kişiye dedi. Adam size hiç mesaj atmamış aramamış, siz kendiniz beğendiğiniz için konuşmak istemişsiniz. Adam yine denemiş, yine hoşlanmamış, buna bozulamazsınız. Size hiç saygısızlık etmemiş, bitirmek istemiş konuşmaları. Sanki sevgilinizmiş de sizi aldatmış gibi, bu nasıl aşırı bir tepki? Hanımefendi siz beğenilmemeyi hazmedememişsiniz, madem böylesiniz risk alıp tanışmalara gitmeyin. Kendine güvenen insan böyle davranmaz.

Kendinize her zaman saygınız olsun. Ben ilk adımın kimden geldiğinin önemli olmadığı düşünen biriyim ama sizinki küçük bir adımla kalmamış maşallah, koşmaya başlamışsınız. Adam da haklı olarak "hop" demiş, durdurmuş sizi. İlk adım da herkese atılmaz zaten. Gerçekten beğendiğiniz, hoşlandığınız kişiye bir adım atabilirsiniz. Bir kez oturup konuştuğunuz bir kişiden bu kadar hoşlanmanız da normal gelmedi bana.

Konu sahibi tepki vermeniz normal ama sankii cok fazla olmus.
Ailesi belki cok zorladi olayin arka yuzunu gormediniz.
Sizi nihah masasinda birakmadi.
Belki isteginiz beklentiniz oldugundan tepki verdiniz.
Evlendikten sonra bu aciklamayi duyan kisiler var.
Evliyken aldatilanlar varken durust davranmasi bile aslinda az bulunan bir sey.
Cogu kisi yedek yaparak kalp kiriyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Back
X