aklında bir başkası varmiş

Adam dürüstmüş daha ne olsun
İlk adımı sen ben attım olayı da doğru değil bence ilk adımı atınca kadın erkek meraklısı olmuyor nasip bu işler

Biraz abartmamış mısınız?
Adam sizi arayıp sormamış ki hep siz adım atmışsınız.
Sanki aylarca peşinize düştü gibi hakkım haram falan..

Denemiş o insanı hala düşündüğü için size haksızlık ettiğini anlamış ve dürüstçe anlatmış.
Bence gayet oturaklı biriymiş.

Ayrıca aranızdaki resmiyete bakılırsa çok da fazla şey konuşmadığınız belli oluyor.
Başlamadan bitmiş işte. Onun üstünde hakkınız olduğunu sanmıyorum..

Ayrıca bu size ders olsun. Aracıların lafına pek güvenmeyin..

Konu sahibi ben de yıllar evvel biriyle görüştüm telefonda. Buluşucaz ama aklımda acabalar vardı. Acaba eski erkek arkadaşımı unutabildim mi buna emin değildim. Bu kişiyle buluşunca anladım ki eskinin izlerini atamamışım. İlla özlemek değil, biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu buluşunca anladım ve bu kişiye özür dileyerek durumu belirttim.
Kendimden biliyorum bu son derece insani bir durum. Karşımdaki şahıs -ki çok da iyi güzel bir insandı umarım mutludur- bana beddua filan etseydi hayırdır derdim noluyor. Biraz anlayış.

Adam bu gerçekten saçma tavrınızdan sonra doğru bir karar verdiğini anlamıştır herhalde.
Ya görüştünüz diye sizinle evlenmek zorunda değil. Denemiş olmamış güzel bir dille de bitirmek istemiş. Ne var bunda

empati 👍
onun yerine koyun kendinizi gayette nazik bir sekilde cewap wermis.Siizin tawriniz konusma sekliniz sanki 3 cocukla sizi ortada birakmis gibi aslaklar serefsizlerr yapmayin bunuuu

gunaydin kizlar 3 hafta once biriyle tanistim aileler vasıtası ile. kendisi ile ayni memleketteniz ama o gorevi nedeni ile baska bir sehirde yasiyor. ilk gorusme de 3 hafta once oldu sonra da gitti. ilk gorusme cok iyi gecti. 3 saat kadar oturup sohbet ettik. kafa yapisi, fikirler uyuyor gibiydi. davranislariyla beni begendigini hissettirdi. ben de onu begenmistim.eve geldigimde ondan mesaj bekledim mesaj gelmedi, aramadi da.3 gün oldu mesaj atmayinca (ilk adımları atmaktan nefret ettigim ve asla yapmadigim bir şey oldugu halde) ben mesaj attim "nasilsiniz" diye. aksam attigim mesajima bir gün sonra cevap verdi. tek tük mesajlasmaya basladik. ama cok nadir günde 2 kere falan. bu şahsı ve ailesini taniyan kadin bana bu kisinin cok cekingen oldugundan ama benimle ilgili dusuncelerinin olumlu oldugundan bahsetti. ben de gururumu ayaklar altina alip yine ilk adimi atarak ben aradim onu. aradigimda uzun konustuk. ama bi turlu kendi adim atip aramiyordu. o aramayinca yine ben onu aradim, ailemin de verdigi gazla. (kendime cok kiziyorum karakterimden ödün vermis gibi hissediyorum) acik ve net bir sekilde cesaretimi toplayarak "benim onunla ilgili dusuncelerimin olumlu oldugundan eger birbirimizi tanimak istiyorsak daha sık gorusmemiz gerektiginden bahsettim. o da "haklisin" deyip artik aksamlari aramaya basladi. cok mutlu oldum. aradiginda 1 saatten az konusmuyorduk. bi gün bana "sizin hakkiniza girmek istemiyorum ama gorusme sürecini uzun tutalim" dedi. hemen pat diye evlenmek istedigimi dusundu sanirim. ben de farkli sehirlerde yasadigimiz icin zaten uzun olmak zorunda oldugunu soyledim ama takilmamistim boyle soylemesine. bir erkek olarak bunu soylemesi bana cok garip geldi ama uzerinde durmadim yine de. dün aksam aradi yine. ben size eski gorustugum kisiden bahsetmek istiyorum dedi. ben de buyrun dedim. 2016 da biriyle gorustugunden bi ayrılip bi baristigindan, kesinligi olmadigi icin ailesine bahsedemediginden onu unutamadigindan aklinda hala onun oldugundan bahsetti. şok oldum resmen basimdan asagi kaynar sular döküldü. ilk gorusmeye de ailesinin zoruyla geldiginden ama beni gorunce " benim ne kadar olgun ve oturakli, mukemmel biri oldugumu gorunce cok sevinmis güya. o yuzden şans tanimak istemiş bize. ama o kisiyi de asla aklindan atamiyormus. benim hakkima girmek istemiyormus daha fazla. gercekten buyuk şok yaşadim. agzima geleni soyledim, bunun buyuk bir hak oldugundan, bahsedip hakkimi asla helal etmedigimi soyleyip kapattim. o kadar sinirlendim ki telefonu kapattiktan sonra da asla hakkimi helal etmedigimi soyleyip "insallah şu hayatta en deger verdiginiz seylerle imtihan olursunuz" yazdim. haketmiyormus benim dedigim seyleri, agzi acik kalmis benim tepkimden dolayi. ne deseydim "aa tabiki siz sevdiginize kavusun deyip dertlessemiydim ya?insanlar nasil bu kadar şerefsiz olabiliyor aklim almiyor. madem aklinda baskasi vardi, annesine bunu diyemeyecek kadar nasil asalak olabiliyor? (32 yasina gelmis biri.) veya ben ilk mesaji attigimda, aradigimda neden soylemedi bunu? neden bu kadar umitlendim? o kadar pişmanim ki o ilk mesaji attigima. her daim karsiydim bir kadinin ilk adimi atmasina kendim salaklik edip attim, o hic atmayacakti belki. isteyen nasil olsa geliyor ariyor, soruyor. bu da bana ders oldu ama boylelerini Allah kahretsin diyorum.
İyi de adam zaten seni aramamis günlerce, sen aradığında da kırmamak için seninle konuşmuş görüşmüş sonra kendince sana yani size bir şans vermiş cabalamis ve yapamamış içine sinmemis bunu belirtmiş senin hislerin sanirim yoğun olduğu için belli noktaya odaklandigin için bunu görememişsin

Bence aklindaki kisi imkansiz biri
Sizinle olabilmeyi denemis ama basaramamis

gunaydin kizlar 3 hafta once biriyle tanistim aileler vasıtası ile. kendisi ile ayni memleketteniz ama o gorevi nedeni ile baska bir sehirde yasiyor. ilk gorusme de 3 hafta once oldu sonra da gitti. ilk gorusme cok iyi gecti. 3 saat kadar oturup sohbet ettik. kafa yapisi, fikirler uyuyor gibiydi. davranislariyla beni begendigini hissettirdi. ben de onu begenmistim.eve geldigimde ondan mesaj bekledim mesaj gelmedi, aramadi da.3 gün oldu mesaj atmayinca (ilk adımları atmaktan nefret ettigim ve asla yapmadigim bir şey oldugu halde) ben mesaj attim "nasilsiniz" diye. aksam attigim mesajima bir gün sonra cevap verdi. tek tük mesajlasmaya basladik. ama cok nadir günde 2 kere falan. bu şahsı ve ailesini taniyan kadin bana bu kisinin cok cekingen oldugundan ama benimle ilgili dusuncelerinin olumlu oldugundan bahsetti. ben de gururumu ayaklar altina alip yine ilk adimi atarak ben aradim onu. aradigimda uzun konustuk. ama bi turlu kendi adim atip aramiyordu. o aramayinca yine ben onu aradim, ailemin de verdigi gazla. (kendime cok kiziyorum karakterimden ödün vermis gibi hissediyorum) acik ve net bir sekilde cesaretimi toplayarak "benim onunla ilgili dusuncelerimin olumlu oldugundan eger birbirimizi tanimak istiyorsak daha sık gorusmemiz gerektiginden bahsettim. o da "haklisin" deyip artik aksamlari aramaya basladi. cok mutlu oldum. aradiginda 1 saatten az konusmuyorduk. bi gün bana "sizin hakkiniza girmek istemiyorum ama gorusme sürecini uzun tutalim" dedi. hemen pat diye evlenmek istedigimi dusundu sanirim. ben de farkli sehirlerde yasadigimiz icin zaten uzun olmak zorunda oldugunu soyledim ama takilmamistim boyle soylemesine. bir erkek olarak bunu soylemesi bana cok garip geldi ama uzerinde durmadim yine de. dün aksam aradi yine. ben size eski gorustugum kisiden bahsetmek istiyorum dedi. ben de buyrun dedim. 2016 da biriyle gorustugunden bi ayrılip bi baristigindan, kesinligi olmadigi icin ailesine bahsedemediginden onu unutamadigindan aklinda hala onun oldugundan bahsetti. şok oldum resmen basimdan asagi kaynar sular döküldü. ilk gorusmeye de ailesinin zoruyla geldiginden ama beni gorunce " benim ne kadar olgun ve oturakli, mukemmel biri oldugumu gorunce cok sevinmis güya. o yuzden şans tanimak istemiş bize. ama o kisiyi de asla aklindan atamiyormus. benim hakkima girmek istemiyormus daha fazla. gercekten buyuk şok yaşadim. agzima geleni soyledim, bunun buyuk bir hak oldugundan, bahsedip hakkimi asla helal etmedigimi soyleyip kapattim. o kadar sinirlendim ki telefonu kapattiktan sonra da asla hakkimi helal etmedigimi soyleyip "insallah şu hayatta en deger verdiginiz seylerle imtihan olursunuz" yazdim. haketmiyormus benim dedigim seyleri, agzi acik kalmis benim tepkimden dolayi. ne deseydim "aa tabiki siz sevdiginize kavusun deyip dertlessemiydim ya?insanlar nasil bu kadar şerefsiz olabiliyor aklim almiyor. madem aklinda baskasi vardi, annesine bunu diyemeyecek kadar nasil asalak olabiliyor? (32 yasina gelmis biri.) veya ben ilk mesaji attigimda, aradigimda neden soylemedi bunu? neden bu kadar umitlendim? o kadar pişmanim ki o ilk mesaji attigima. her daim karsiydim bir kadinin ilk adimi atmasina kendim salaklik edip attim, o hic atmayacakti belki. isteyen nasil olsa geliyor ariyor, soruyor. bu da bana ders oldu ama boylelerini Allah kahretsin diyorum.
Ne hakkı ne yaşadın da hakkını helal etmedin adam aramamış yazmamış üsteleyen sensin zaten ben de ilk tanıdığım insana ilk günden eski sevgilimi unutamadım falan demem adam süre vermiş kendine olmamış işte dürüstçe söylemiş siz iki üç 2 konuşup aramayla ümitleniyorsanız sorun çocukta değil sizde dua edin çocuk sizin rahatsız olduğunuzu sanmış olmasın bir erkek bana böyle yapsa hasta galiba yazık der güler geçerim

Günlerce sizli bizli konustugunuz biriyle ne olmasini bekliyordunuz. :D Aramda bu kadar resmiyet olan biriyle konusmaya sıkılırdim ben olsam. Bir insan bu sekilde taninmaz ki.

Bu kadar kasıla kasıla 1 saat ne konuşuyordunuz valla merak ettim. 😁😁😁

Bir de "kibarca" beddua edip çemkirmenize koptum😂😂😂😂😂

Size ders olsun;
1.Başkalarının lafıyla kendinizi öne atmayın. Aracı kişi tabiki bu işin olmasını istediği için karşı taraf sizin hakkınızda iyi biri olgun dese bile bunu abartarak senden çok hoşlanmış çok beğenmiş olur bu iş diye aktarabilir.
2. Buluşmadan sonra eğer siz kendinizden duygularınızdan eminseniz gelecek görüyorsanız o kişiyle lütfen karşı taraftan adım bekleyin. Aceleci olmayın.

Bunu bende çok merak ettim 😀😀
Birde ilk adimi ben atmam olayi nedir anlamiyorum ilk adimi kadin atinca ne oluyor. Hayati bu kadar zorlastirmamak lazim

ilk bulusmanin ardindan erkegin mesaj atmasini veya aramasini beklerim bende. İlk bulusmadan sonra aranmama durumu yaşamiş olsam oturup düşünmem üzerine ve kalkip aramam adami, çekingense buluşmaya gelmeseymiş yani kapatirim konuyu ama o ilk aramadan sonra illa o arasin diye beklemem.

Zaten erkegin ilgilenip ilgilenmedigi gayet belli oluyor. Nasilsin mesajina ertesi gün dönmek çekingenlikle aciklanacak birsey degil. Konu sahibi şansini fazla zorlamiş.

Bence abartmissiniz. Baska ne yapabilirdi mesela? sizi sevmemesine ragmen, oyalayabilirdi, vaatlerde bulunabilirdi. Bunlari yapmamis. Ama adam ilk bulusmadan sonra düsünmüs tasinmis, olumsuz karar vermis. Ha eskiyi unutamadim demesi gereksiz. Ama Siz ego'nuz ile fazla sert tepki vermissiniz. Yoksa yazmadiginiz, bir seyler mi oldu? Basit bir flört yasanmis gibi duruyor. Belki ayni muhabbeti 3-4 baska kisiyle yapiyordu.

Ve anlamadigim, o kadar konusmaniza ragmen, hala SIZ BIZ diye resmi mi konusuyordunuz? "aradiginda 1 saatten az konusmuyorduk. bi gün bana "sizin hakkiniza girmek istemiyorum ama gorusme sürecini uzun tutalim""

Evlenmeyi planladığınız ve kendinizce flört ettiğiniz adamla neden hala sizli bizlisiniz önce bunu sorgulayın bence. Adam dürüst davranmış sizi 3 çocuğunuzla ortada bırakmış gibi davranmışsınız resmen. Arayan siz yazan siz olumlu gördüm diyen siz hakkını helal etmeyen yine siz. Ne hakkı ortada hak falan yok. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz

Back
X