Evlenmek Ya da Evlenmemek

Kizlar selamlar herkese hayirli ramazanlar, benim daha evvelki konumu bilenler bilir. Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. Ayni is yerinde 29 yasinda birinden hoslaniyordum. O konumda da belirttigim uzere bu kisiyi yaklasik 6 aydir taniyordum ve kendisi bana 8-10 gun once hislerini acmisti. Simdi de biz birbirimizi taniyoruz zaten aileler tanissa artik diyor. Ramazan sonu nışanı yazada düğünü yapalim dedi. Resmen agzim acik kaldi. Ne cevap verecegimi bilemedim. Biz daha yeni birbirimizi taniyoruz bu acele niye anlayamadim. Kizlar bana akil verin ben mi cok evhamliyim yoksa bu adam mi acele ediyor.
Bi kendisine sorsaydin ne bu acele diye

Kizlar selamlar herkese hayirli ramazanlar, benim daha evvelki konumu bilenler bilir. Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. Ayni is yerinde 29 yasinda birinden hoslaniyordum. O konumda da belirttigim uzere bu kisiyi yaklasik 6 aydir taniyordum ve kendisi bana 8-10 gun once hislerini acmisti. Simdi de biz birbirimizi taniyoruz zaten aileler tanissa artik diyor. Ramazan sonu nışanı yazada düğünü yapalim dedi. Resmen agzim acik kaldi. Ne cevap verecegimi bilemedim. Biz daha yeni birbirimizi taniyoruz bu acele niye anlayamadim. Kizlar bana akil verin ben mi cok evhamliyim yoksa bu adam mi acele ediyor.
İşte bütün mesele bu
-Hamlet

Aceleye getirmeyin, bir sürü ihtimal olabilir, amacı Farklı şeyler de olabilir, gerçekten aşık da olmuş olabilir, biraz zamana bırakın, su akar yolunu bulur😉

29 yasindakiler bana olgunlasmamis geliyor ki evlilik olacak bi de...ben evlenmezdim ama siz bilirsiniz.

Acele ediyor.
Geliriniz yüksek mi ? Sağlam yere konuşlanmak istiyor olmasın ?

Ya belkide gerçekten aşık olmuştur beklenilemiyordur olabilir ama içten içede çok şüpheli yaklaşılması gereken birley bence nedrn acele ettiğini iyice anlarsanız sans verebilirsiniz kalbinizi dinleyin

8-10 günde tatile nereye gideceğime karar veremem ben, kaldı ki evlilik... :KK35:

Acik acik konusun bu neyin acelesi diye.
Sonucta size de garip gelmis ki konu acmissiniz.

Sevgili olarak 10 gün nedir ki. Daha siz bile birbirinizi taniyamamisken, bir de isin icine aileleri sokuyor...

Kendinize zaman verin ve böyle bir adim atmaya emin olmadan önce de taviz vermeyin bence.

8 gün tanıdığına evlenme muhabbeti yapan erkeğin kafasında cinsellik olduğunu düşünürüm. Biz evlencez fikrini empoze edip birlikte olmaya çalışacak. Kimse 2 hafta tanıdığı biriyle daha sevgili olmamışken evlilik planı yapmaz

Bu konuda acele etmek bencede yanlış ama karşı tarafı da hemen yanlış değerlendirmeye gerek yok bence.Bu kadar acele etmesi bencede yanlış belki olgunlaşmadığından kanı kaynıyor olabilir ikinci seçenek art niyetli de olabilir maddi durumunuz iyiyse kaçırmak istemiyor olabilir vs. Ama üç ay içinde tanışıp evlenip mutlu olanlar da var siz yinede virüsü falan ortaya atarak zaman isteyin gözlemleyin bence 👍

Genel olarak yorumlara cevap olarak, oncelikle niyetinin cinsellik oldugunu dusunmuyorum sebebi ise bu adami arkadaskende bu 10 gunluk sure icindede denedim. Bir suru bahane ile evime cagirdim hic birinde gelmedi en sonunda benim evine gelmem uygun olmaz dedi.
İkinci olarak maddi bakimdan ailesinin durumu iyi, ailesi daha evvel batmışlar sonra tekrar durumlarini toplamislar simdiki durumlarina bakiyorum gayet iyi, adamin kendisine gelecek olursam benim pozisyonumdan ust bir pozisyonda gorev yapiyor ve aramizda hatri sayilir bir maas farki var benden daha iyi maas aliyor. Keza bir gun ben ona esin calissin istermisin diye bir soru sormustum. O da esimin rahat bir isi varsa calissin yoksa calismasin ben evime bakarim eger rahat bir isi varsa kendi calisma istemiyorsa yada istiyorsa kendi bilir ona karismam kadinlar bize Allahin emanetidir. Allah kadinlari biz erkeklere emanet etmistir onlarin her turlu bakimini gecimini saglamak bizim gorevimizdir dedi
Ucuncu olarak davranislarini gozlemledigim kadariyla o kadar mantikli olgun bir insan ki bazen ben bile yaninda cocukcaymis gibi kaldigimi dusunuyorum.

Dün en sonunda sordum neden bu kadar acele ediyoruz, biz daha yeni birlikteyiz dedim.
Cevaben, biz 6 ayi geckin suredir birbirimizi taniyoruz. Ve seninde farkinda oldugun bir durum oldugunu dusundugum, bir olay var o da bu 6 ayin 5 ayi sanki sevgiliymisiz gibi olmadik mi ne yaparsak beraber yaptik her yere beraber gittik birbirimize sarildik yeri geldi el ele tutustugumuz bile oldu. İkimizinde gozleri birbirimize askla bakiyordu ve biz zaten 5 aydir sevgiliyiz bu gormezden gelemeyiz oyle degil mi diye sordu.
Daha sonra benim evlenemek icin acelem yok, niyetim kim olursa olsun evleneyim degil ama seninle cok iyi uyum yakaladik niyetim ciddi ve fazla uzatmak istemiyorum. Seninle cok mutluyum bu mutluluk bozulsun istemiyorum dedi.
Ben sasirdim kaldim aslinda soylediklerini yalan degil dediklerinden fazlasi bile oldu. Bi cevap veremedim dusunmek icin sure istedim.

Back
X