Ne hissediyorsanız onu söyleyeceksiniz. Dısarı cıkacaksınız. Biraz da kendiniz icin yasayacaksınız. Alttan almayacaksınız. Ya aklını basına toplayacak. Ya da sizi kaybedecek. Yani siz ona öyle davranacaksınızMerhaba kadinlar kulubu kadinlari
3 yil oldu evleneli. Beni sevdigini sandigim adamla evlenirsem mutlu olurum sandim , ama olmadi. Bir es dusunun ailesini gorunce erkeklesen . Cok doluyum masol anlatsam bilmiyorum. Ben bole icine kapanik bi insan degildim . Artik disari çıkamayan , kendi dusuncelerini rahatca soylemekten korkan urkek biri haline geldim. En ufak bir seyde kalp kiran bir esim var. Sadece nasil yuz verdiysem simardikca simardi. Ben daha onceden kendime deger verirdim . Ama simdi ona deger vermeye başladıkça onun icin hic oldum. Surekli hakaret surekli assagilama. Sonra bn me yaptim . Ya bilmiyorum . Evlendigim icin pismanim . Duygularimi onemsemeyem bir adamla evlendigim icin cok pismanim ama tek derdim bn bu adami boyle simartttigim gibi nasil geri indirebilirim bunu bilmiyorum
Okuyanlar ve yorum yapacak k.k.uyelerine tesekkur ederim simdiden.
Kendinr saygin olsa derken? Tanimadigim bilmedigim huylari gordukce ve kimsenin yardiminin olmadigini gordukce bole oldum ben . Korkutuldum yani . Her insan kendine deger verir. Bole dusunmeyin lutfen. Evlendigim zaman ortam cok afallatti beniDüşündüğün gibi kendine saygın olsa bunlara izin vermezdin
Peki onu bina yaptigina nasil pisman edicem . Tamam bosanma olacak ama onun bana yaptigi bu fiziksel cokusu ona da yasatmak istiorumBu adam aslinda hep boyleydi. Sadece sen gormeyi tercih etmiyordun. Adam degismez sen yiprandiginla ve tavizlerinle kalirsin.
Bosanmayi dusunebilirsin, alttan almayi dusunebilirsin, dibe batmayi dusunebilirsin. Secenek cok...
Peki onu bina yaptigina nasil pisman edicem . Tamam bosanma olacak ama onun bana yaptigi bu fiziksel cokusu ona da yasatmak istiorum
Bazılarımızın değer yargıları farklıdırKendinr saygin olsa derken? Tanimadigim bilmedigim huylari gordukce ve kimsenin yardiminin olmadigini gordukce bole oldum ben . Korkutuldum yani . Her insan kendine deger verir. Bole dusunmeyin lutfen. Evlendigim zaman ortam cok afallatti beni
Evet bir kizim varÇocuğunuz var mı peki ?
Bi yerde haklisiniz . Ben caresiz degilim . Arkamda ailem var ama burda icimi dokmek istedim. Yani guc verecek kadjnlari dinlemek ostedim. Cunki ben gucsuz bi insan degilim . Sadece bu hale geldigim icin kendime kizanlardanim ve kurtulmak istiorumBazılarımızın değer yargıları farklıdır
Tüm dünyasının kocasının etrafında döndüğü kadınlar Birgün geliyor tüm değerlerini maalesef kaybedebiliyor
Sonra ne yapayım? eEe ne bileyim ben!
Bunu yapmak için önce kendini değişeceğine ve kendine guvenecwgine öncelikle senin gerçekten inanman ve kararlı olman lazım. Bak kızın varmış böyle devam ederse kızının gözü önünde eşin seni ezecek ve belki büyüyünce çocuğunda gördüğünü yapacak. Bizimde evliliğin 3 yılı öyleydi aynı durumdaydim. Sonra farklı bir sebepten dolayı yani ailelerin tartışmasından dolayı ben ailemin evine gittim 3 ay ayriydik sonra barıştık dönmeden önce herşeyi açık açık konuştum kaybedecek bir şeyim yoktu ve en başta değişeceğine ve kendimi ezdirmeyecegime kendim inandım ve öylede oldu artık güvenim tam eşimden farkında eskisi gibi değil. Ama senin hevesim ve isteğin kaldimi dersen çok yiprandim maalesef şu ara boşanmayı bile düşünüyorumMerhaba kadinlar kulubu kadinlari
3 yil oldu evleneli. Beni sevdigini sandigim adamla evlenirsem mutlu olurum sandim , ama olmadi. Bir es dusunun ailesini gorunce erkeklesen . Cok doluyum masol anlatsam bilmiyorum. Ben bole icine kapanik bi insan degildim . Artik disari çıkamayan , kendi dusuncelerini rahatca soylemekten korkan urkek biri haline geldim. En ufak bir seyde kalp kiran bir esim var. Sadece nasil yuz verdiysem simardikca simardi. Ben daha onceden kendime deger verirdim . Ama simdi ona deger vermeye başladıkça onun icin hic oldum. Surekli hakaret surekli assagilama. Sonra bn me yaptim . Ya bilmiyorum . Evlendigim icin pismanim . Duygularimi onemsemeyem bir adamla evlendigim icin cok pismanim ama tek derdim bn bu adami boyle simartttigim gibi nasil geri indirebilirim bunu bilmiyorum
Okuyanlar ve yorum yapacak k.k.uyelerine tesekkur ederim simdiden.
Kimsenin yardimina ihtiyaciniz yok kiKendinr saygin olsa derken? Tanimadigim bilmedigim huylari gordukce ve kimsenin yardiminin olmadigini gordukce bole oldum ben . Korkutuldum yani . Her insan kendine deger verir. Bole dusunmeyin lutfen. Evlendigim zaman ortam cok afallatti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?