Evlenmekle hata mi ettim

ağzina s*ç
kiymet verme sevme düsünme ac mi tok mu at önüne gitsin.
kendine bak bakimini yap al kizini gezmelere cik fotolar cek hesabinda paylas kahkahalar at.
onun tarafina bile bakmaki seni nasil bu hale girdiyse oda o hale girsin.
sen boyle yapinca ne olcak biliyor musun ilgini cekmek icin cabalicak.
haaa
adam dogustan gamsizsa cumhuru reisi getirsen boossss

Kendi hayatınızı yaşayın, kendiniz için bir şeyler, planlar yapın. Çalışıyor musunuz? Hayırsa, bir iş bulun ya da hobilerinizin peşinden gidin. Kısaca hayatınızın merkezinden eşinizi çıkarın. Üstüne düştükçe adamın ayarları ilkelleşmiş. Arkadaşlarınızla sosyalleşin. Tek mutluluk ve ilgi kaynağınızın kendisi olmadığını görsün beyefendi. Ve kendinizi ezdirmeyin, abuk sabuk konuşmaya başladığında "höst, karşında eşin var, haddini bil" diyecek gücünüz olsun. Siz onun eşisiniz, eş değerdesiniz. Sevgi ve saygı göstermek zorunda. Aksi halde ağzının payını alacağını görmesi lazım. Siz sinip, kendinizden vazgeçtikçe, saygısı da kalmaz size.

bir işiniz varsa onu yerlere atacaksin...
bende senin gibiydim son zamanda patlatti eşim...
ağzimdan geleni saydim.. adam bişey demedi gitti..
şimdi eskisi gibi yüz vermiyorum.

Aynen bende de ole oldu. Nisanliyken ben acimasizdim perevane oluodu sonra ben ne olduysa degistim oda degisti yer degistirdik resmen

Bu adamı şımarık hale sen getirmedin bence kendini suçlama o zaten şımarıkmış açığa çıkardı sadece anlattıgına göre saygısız öküz gibi bir erkek ne insanlıktan ne kibarlıktan anlar onun için düzeltmeye çalışma değişmez malesef bir insan neyse odur. Baktın olmuyor boşanırsın bide çocuğun yoksa çocuk yapayımda düzelir kafası sakın takılma hayatının hatasını yaparsın. Hayatın kayar.

Peki onu bina yaptigina nasil pisman edicem . Tamam bosanma olacak ama onun bana yaptigi bu fiziksel cokusu ona da yasatmak istiorum
Hakaretlerinin altında kalma ver veriştir bende senin gibiydim artık değilim ben bir canavar oldum.Şiddet uygulamaya kalkarsa basacan tekmeyi.Canın istediğinde dışarı çık haberi olsun tabi ki.Eve kapatma kendini.

rahat batmış sanıyorum. evlenmeden önce her şeyim vardı demişsiniz ama evlenip kayınvalide yanına yerleşmişsiniz. adamdan izinsiz bakkala gidemez olmuşsunuz. size sevgi saygı göstermemiş. sanıyorum ağzından garı'dan başka laf da çıkmıyor. ama ne hikmetse bi de çocuk yapayım onu da bu mutsuzluğa dahil edeyim demişsiniz. yani sonuç olarak boşanacak mısınız boşanmayacak mısınız? asıl mesele bu. yok ben boşanmam diyorsanız çekmeye devam. boşanıcam diyorsanız da bi dilekçeye bakar. bi hayatınız var. öldükten sonra al bak bu ikincisi diye bi imkan tanımayacak size kimse. ya da 5 sene sonra daha da beter hale gelip boşanmaya karar verdiğinizde kaybettiğiniz o 5 sene öncesine dönemeyeceksiniz. yani dediğim gibi tek bi adım.

Alondraaa Ben kendi deneyimimi söyleyeyim. Ben de geçenlerde kendimi senin gibi bitik hissettim. 4 yıllık evliyim ben de. Artık esim ve çok düşkün olduğu ailesiyle yaşamaktansa yalnız yaşarım daha iyi diye bi duyguya kapildim. Ve küçük gereksiz bi kavgada esime istersen anlaşmalı boşanalım dedim. Ama ciddiydim, blöf filan degil. Sakin bi ses tonuyla, bağırmadan, gözlerinin içine bakarak söyledim. Sonraki günlerde gerekçelerimi sakince ifade ettim. Esim ilk 5 dk sınırlı tepki verdi sadece. Sonrasında 180 derece dönüş simdi 2 haftadır cok iyi davraniyo bana, bağırsam da susuyo filan her erkekte işe yarar mı bilmem ama, gercekten gideceğine inanınca biseyler yapiyorlar. Çünkü biz sessiz durdukça onlara mecburuz sanabiliyorlar .

evliliği sonlndırmak kolay bir şey değil. Çocuğum yok ama sanırım çocuk olunca çok daha zor ? Konuşmayı denediyseniz ve olmadıysa birlikte bir terapiste gözükün. Hala böyle devam ediyorsa yine çocuğunuzu ve kendinizi düşünün. Bu huzursuz ortamda ne ona ne kendinize yetebilirsiniz çünkü.

Iki kez kapida yakaladi beni annemlere giderken . Sonra duzelir gibi oldu zaman gecti yine ayni . Bakalm

Iki kez kapida yakaladi beni annemlere giderken . Sonra duzelir gibi oldu zaman gecti yine ayni . Bakalm
sorunlarınız çözülmüyosa kendınızı boşa yıpratmayın hayat sandıgımız kadar uzun değil . hem cocugunuzda huzursuzdur bu ortamdan herkes kendı yolunu çizerse daha sağlıklı bı ortamda büyür çocugunuz

Ya evet sonra yine aynı oluyorlar, benim eşim de hep böyle iyi davranmaya devam etmez sanirim. Ama seninkine demek ki daha ağır bi ceza vermek lazim. Belki de blöf yaptığını düşünmüştür. Ben de bikac kez daha boşanmayı gündeme getirsem suyu çıkar. Ilk defa bu kadar ciddi söyledim. Mücadeleye devam ediceksin başka yolu yok. Olmuyorsa da bitmesini de göze alacaksın.

Bence çok fazla intikam planlari yapmaya hirslanmaya gerek yok bosanirsiniz ve biter çocuğunuz için çokta saygıyı yitirmemek gerek diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…