değişmez miiierkekler evlenince değişmez
aslında hep öyledirler
ama biz farkına varmayız ya da göz ardı ederiz
geçmişe dönüp evlilik öncesine baktıgında tioları şimdi farkedersin
Çok sevdiğim bir yazar: "Çok fazla anlayış göstermenin sonu kendini istemediğin bir şeyi yaşarken bulmanla biter" der.
Biraz ara vermeye ihtiyacınız var sanırım evin bütün yükü sizdeymiş ve eşiniz tarafından psikolojik yalnızlığa itilmiş gibisiniz..
Hakaretlerinin altında kalma ver veriştir bende senin gibiydim artık değilim ben bir canavar oldum.Şiddet uygulamaya kalkarsa basacan tekmeyi.Canın istediğinde dışarı çık haberi olsun tabi ki.Eve kapatma kendini.Peki onu bina yaptigina nasil pisman edicem . Tamam bosanma olacak ama onun bana yaptigi bu fiziksel cokusu ona da yasatmak istiorum
Merhaba kadinlar kulubu kadinlari
3 yil oldu evleneli. Beni sevdigini sandigim adamla evlenirsem mutlu olurum sandim , ama olmadi. Bir es dusunun ailesini gorunce erkeklesen . Cok doluyum masol anlatsam bilmiyorum. Ben bole icine kapanik bi insan degildim . Artik disari çıkamayan , kendi dusuncelerini rahatca soylemekten korkan urkek biri haline geldim. En ufak bir seyde kalp kiran bir esim var. Sadece nasil yuz verdiysem simardikca simardi. Ben daha onceden kendime deger verirdim . Ama simdi ona deger vermeye başladıkça onun icin hic oldum. Surekli hakaret surekli assagilama. Sonra bn me yaptim . Ya bilmiyorum . Evlendigim icin pismanim . Duygularimi onemsemeyem bir adamla evlendigim icin cok pismanim ama tek derdim bn bu adami boyle simartttigim gibi nasil geri indirebilirim bunu bilmiyorum
Okuyanlar ve yorum yapacak k.k.uyelerine tesekkur ederim simdiden.
Iki kez kapida yakaladi beni annemlere giderken . Sonra duzelir gibi oldu zaman gecti yine ayni . BakalmAlondraaa Ben kendi deneyimimi söyleyeyim. Ben de geçenlerde kendimi senin gibi bitik hissettim. 4 yıllık evliyim ben de. Artık esim ve çok düşkün olduğu ailesiyle yaşamaktansa yalnız yaşarım daha iyi diye bi duyguya kapildim. Ve küçük gereksiz bi kavgada esime istersen anlaşmalı boşanalım dedim. Ama ciddiydim, blöf filan degil. Sakin bi ses tonuyla, bağırmadan, gözlerinin içine bakarak söyledim. Sonraki günlerde gerekçelerimi sakince ifade ettim. Esim ilk 5 dk sınırlı tepki verdi sadece. Sonrasında 180 derece dönüş simdi 2 haftadır cok iyi davraniyo bana, bağırsam da susuyo filan her erkekte işe yarar mı bilmem ama, gercekten gideceğine inanınca biseyler yapiyorlar. Çünkü biz sessiz durdukça onlara mecburuz sanabiliyorlar .
sorunlarınız çözülmüyosa kendınızı boşa yıpratmayın hayat sandıgımız kadar uzun değil . hem cocugunuzda huzursuzdur bu ortamdan herkes kendı yolunu çizerse daha sağlıklı bı ortamda büyür çocugunuzIki kez kapida yakaladi beni annemlere giderken . Sonra duzelir gibi oldu zaman gecti yine ayni . Bakalm
Ya evet sonra yine aynı oluyorlar, benim eşim de hep böyle iyi davranmaya devam etmez sanirim. Ama seninkine demek ki daha ağır bi ceza vermek lazim. Belki de blöf yaptığını düşünmüştür. Ben de bikac kez daha boşanmayı gündeme getirsem suyu çıkar. Ilk defa bu kadar ciddi söyledim. Mücadeleye devam ediceksin başka yolu yok. Olmuyorsa da bitmesini de göze alacaksın.Iki kez kapida yakaladi beni annemlere giderken . Sonra duzelir gibi oldu zaman gecti yine ayni . Bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?