- 3 Eylül 2015
- 22
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nisa nehir
-
Merhaba herkese ben okulu bitirdim, mesleğime başladım. Sürekli görücüler geliyor ama ben cesaret edip hiçbiriyle gorusemiyorum. Tanışmadan yüzlerini bile gormeden geri çeviriyorum. Yaklaşamıyor korkuyorum. Ben imanlı namazli abdestli harama bakmayan iyi huylu ahlaklı biriyle evlenmek istiyorum ama böylesi karşıma çıkmayacak diye korkuyorum. Çünkü her namaz kılan gerçekten iyi huylu ahlaklı gerçek imana sahip olmuyor ne yazık ki. Bir de tanimiyorsun ya kötü huylu biri çıkarsa diye de korkuyorum. Babamda benim bu konularda çok tutucu biraz cahil zihniyete sahip hem de kötü birine gitmemizden korkuyor. Görücü olunca sinirleniyor. Biraz bunaldim arkadaşlarım hep nisanlandi. Ne yapsam bilemedim. Icim doldu sanırım burada yazıp biraz konusmak iyi gelebilir
Konuda dini içerik var, yapılan yorumlar da dini içerik barındıracaktır.[/QUOTEd]
D
Konuda dini içerik var, yapılan yorumlar da dini içerik barındıracaktır.
Dini içerik ne alaka. Sadece kriterimi belirttim. Evlenmekten tanismaktan cekindigimi. Dini içerik olsa ne olacak ki. Din var diye yazmayalim mi??
Yaşım 24 aslinda hazir değilim ama zamani gelince evleneceğim konusunda umudum da yok.Yaş kaç? Evlilik fikrine hazır değilsen zorlamanın bir manası yok.
Anladım ama sorum dini dgl sadece sorunumu belirttim dindar birinin kriterim olduğunu belirttim :)Dini icerik yasak
Anladim cnmAnladım ama sorum dini dgl sadece sorunumu belirttim dindar birinin kriterim olduğunu belirttim :)
allah herkese layıgını versınMerhaba herkese ben okulu bitirdim, mesleğime başladım. Sürekli görücüler geliyor ama ben cesaret edip hiçbiriyle gorusemiyorum. Tanışmadan yüzlerini bile gormeden geri çeviriyorum. Yaklaşamıyor korkuyorum. Ben imanlı namazli abdestli harama bakmayan iyi huylu ahlaklı biriyle evlenmek istiyorum ama böylesi karşıma çıkmayacak diye korkuyorum. Çünkü her namaz kılan gerçekten iyi huylu ahlaklı gerçek imana sahip olmuyor ne yazık ki. Bir de tanimiyorsun ya kötü huylu biri çıkarsa diye de korkuyorum. Babamda benim bu konularda çok tutucu biraz cahil zihniyete sahip hem de kötü birine gitmemizden korkuyor. Görücü olunca sinirleniyor. Biraz bunaldim arkadaşlarım hep nisanlandi. Ne yapsam bilemedim. Icim doldu sanırım burada yazıp biraz konusmak iyi gelebilir
Aynen bende öyle düşünüyorum her dindarim diyen gerçekten dindar olmuyor iyi ahlaka sahip olmuyor. Ne diyim kardesim Allah boylelerinden uzak tutsun hepimizn gönlüne gore versinBenim nişanlım da 5 vakit namaz kılardı alkol asla ağzına sürmezdi tam senin gibi hayalimdi yani noldu nişanlandık her gün ağlar oldum küfür etti emirler vermeye başladı saygısızlaştı ama bunları yaparken namaz da kılıyordu.
Yani namaz kılanlara da güvenemeyeceğiz artık.
Yok zaten bende önce huyu guzel olsun istiyorum iyi ahlaklı olmasini namaz dememin sebebi gerçekten dindar olanlar ama gerçekten zaten o güzel ahlaka sahip oluyor bunu belirtmek istedim. Dedigim gni her namaz kılan iyi huylu olmuyor önemli olan ahlak ve karakterin iyi olmasi.İlk önce karaktere baksanız sonra namaza birlikte başlarsınız olmaz mı?
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Hemen hemen benzer durumlardayız. Mutsuzluk riski beni de korkutuyor. Görücü olayı sanırım beni esas korkutan. Ama fikirlerime uyan da bu şekil. Karışık yani...
Benimde öyle bilmiyorum ne olacak tamam evlenmek çok önemli bir şey değil olmazsa olmaz değil ama görücü geliyor etraftan teklif geliyor ama sen ne yapacağını bilmiyorsun ne yapacağını korkuyorsun bu da ister istemez baskı oluşturuyor:\Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Hemen hemen benzer durumlardayız. Mutsuzluk riski beni de korkutuyor. Görücü olayı sanırım beni esas korkutan. Ama fikirlerime uyan da bu şekil. Karışık yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?