Evlenmekten korkuyorum

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
psikolojik sıkıntılarım var ve sorumluluk almayı da sevmiyorum. Evlenirsem yapamam gibi geliyor. Bir mesleğim yok,sağlık sorunlarım var,işim gücüm yok geleceğimi göremiyorum.

Son düzenleme:
Bedenimiz gibi ruhumuzunda doktora ihtiyaci var bir pskiyatr ve psikologa gitmelisiniz. Kendinize kucuk kucuk hedefler koyabilirsiniz. Birgun sac bakiminizi yapin mesela. Kucuk yuruyuslere cikin. Nerden mezunsunuz bilmiyorum ama cvlerinizi bur cok firmaya yollayin is arayin. Kitaplar alin okuyun. Eger hayatta hucbir hedefiniz kalmadiysa bitkinlik tukenmislik olup parmaginizi bile oynatamazsiniz. Herkesin cesitli sorunlari var emin olun. Ama vazgecmeden mucadele etmek gerek. İnsallah guzel bir is ve es nasip olur. Once kendinizi sevin. Rabbim kimseyi lanetlemez hepimizin ayri ayri imtehanlari var sadece.

Depresyon çok net.İlaçsız geçmez bu meret hoş ben ilaçla da kurtulamadım.Kronikleşti iyice hiçbir işe hevesim yok havalarda 40 derece elimi kaldıracak halim yok :(

Depresyon çok net.İlaçsız geçmez bu meret hoş ben ilaçla da kurtulamadım.Kronikleşti iyice hiçbir işe hevesim yok havalarda 40 derece elimi kaldıracak halim yok :(
10 yıldır depresyondayım ben hiçbir değişme gelişme yok .

Kaç yasındasınız? Aceleniz yok adım adım herseyi düzeltebilirsiniz. 10 yılda düzelmemiş demek ki iatememissiniz. İnsanın isteyip de basaramayacagı sey yoktur. Ama ben böyleyim, kabullendim diyorsanız da sikayetlenmeyin. Şikayetleniyorsanıs da adım atın. Herkesin hayatı zor sizde kimbilir neler yasadınız bugünlere geldiniz. Yardım almaktan özellikle de ilavtan korkmayın belki gercekten ihtiyacınız vardır.

Evlilik ne alaka? bir aday mı var kafanızda mı kuruyorsunuz sadece

Biryerden başlamanız gerekiyor bazı şeylere önce kendinize bakmakla başlayın dışarı çıkıp yürüyüş yapın odanızda eşyaların yerlerini değiştirin değişimin çok yararı olur

Ara ara herkese gelir bu düşünceler yok çirkinim yok beceriksizim yok soyleyim böyleyim kimse dört dörtlük değil ama insaniz neticede kendimizi beğenmezsek çatlarız illaki seninde beğendiğin tarafların vardir bardağın dolu tarafına bak istersen

Ne mezunusunuz? Is bakin, o zaman yeni bi sayfa acmis olursunuz. Silkelenip kendinize gelmeniz lazim. Durup dururken hicbi sey olmuyor :(

bir iş bulup ugrasacak birseyler bulursaniz sizin icin iyi olur

Back
X