- 25 Mayıs 2015
- 948
- 596
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
Merhaba arkadaşlar benim yakında düğünüm var ama çok kararsızım şöyle anlatayım aramız çok iyiydi nişanlımla sonra düğün için ailesiyle alışverişe gittik özellikle görümce beni sinir etti ağladım nişanlım görmedi ağladığımı ama ailesinin yanında çokta benimle ilgilenmedi sonradan farkettim ki görümce onu doldurmuş akşam konuştum bu konuyu onunla keşke ikimiz gitseydik alışverişe dedi öncesinde gelinlik için ikimiz gitmiştik ne istersem onu almıştı neyse sonrasında bir türlü düzelemedim ailesinin yanına gittiğinden beri soğudu benden ona söylediğimde yok öyle bir şey diyo ve annemler balayından dönüşte yanlarına bi gelip sonrasında oturacağımız şehre gitmemizi söyledi ama bunada pek yanaşmadı bayram tatili yakın zaten falan dedi buna çok takılmadım ama önceden Canım bitanem derdi şimdi hiçbir şey yok üç gün aramadı beni sebebini sordum sen niye beni aramadın senden bekledim dedi ya bilmiyorum düğün bu kadar yaklaşmışken gibi davranması beni endişelendiriyor vaz mi geçmeliyim bana bi akıl verin lütfen