- 25 Mayıs 2015
- 948
- 596
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Evet haklısınız ben çok fazla sustum baştan beri görümce beni çok sinir etti nişanlım öyle değildi oda ailesinden uzaktayken bana çok yakındı şimdi soğuk davranıyor gibi bilmiyorum düğün yaklaştı diye mi bu kararsızlıkYa bu düğün alışverişleri malesef hep kavgalara neden olur,gelen olsa adam soğur,gelen olmasa ilgilenilmedi olur!Hassas dönem regly gibi düşün,hiçbişeyi kafaya takma bu ara ,alışverişte olursa kimseyi götürme!Eğer karakter yönünden sıkıntı varsa bitir yoksa,biraz özgüvene ihtiyacın var!Hemen biter mi sevgi,aşk,hele de evleneceğin hayatını adayacağım dediğin insanla?
Bence inadina nisanlina iyi davran. Gorumcenin ne plani varsa bozulsun
Ya nişanlım bana hep aileme çok takılma yanaşma onlar gariptir dedi ben saf gibi hep muhabbet kurdum özellikle görümceyle ama onuda alışverişte tanıdım ama şuan eskisi kadar yakın sıcak davranmıyor bana nişanlım bitirelim dediğimde bi defa saçmalama olur mu öyle şey sen içini ferah tut dediCanım iyi ölç tart öyle karar ver.Tek sorun bununla kalıyorsa düğün stresine verebilirsin onun halini.ben de bir hafta önce nişanımı bozdum hem de düğüne bir ay kala.bende de karışan bir anne faktörü vardı ama yaşattığı ilk olay değildi , taşma noktasına geldiğimden ve oğlu hiçbirşeyi engellemeye uğraşmadığından bitirdim.O yüzden kafandaki git geli çok iyi anlıyorum.Ama dediğim gibi iyi düşün önemsiz şeyler için ilişkini heba etme , ama katlanılmayacak gibiyse de kendini heba etme
Kararsızlık yok cnm, sana öyle geliyor, belliki birşeylere dolmuş,bence açık konuş kavgaya dökmeden tabi....Bu aralar ikinizinde hassas olması çok normal ,ama bunları takıp,kendine bu güzel telaşı zehir etme ,,yakın olmuyorsa bişey olmamış gibi de davranabilirsin!konuşmak istiyorsan da sakın kırıcı olma!açık samimi konuş bu hareketlerden hoşlanmadım beni kırdı diye!Evet haklısınız ben çok fazla sustum baştan beri görümce beni çok sinir etti nişanlım öyle değildi oda ailesinden uzaktayken bana çok yakındı şimdi soğuk davranıyor gibi bilmiyorum düğün yaklaştı diye mi bu kararsızlık
Bunu Nasıl yapabilirimDugun yaklasti ya artik geri donemez havalarinda. Gozunu biraz korkutmak lazim.
Bana soğuksun dedim yok öyle bir şey problem yok dedi sonrasında biraz mesajlaştık arkadaşı gelmişti diye iyi geceler dedim sonrasında gece beni aradı yine öyle canım cicimli konuşma olmadı ama hep düğün konularını kendisi açtı şöyle gezeriz böyle yaparız falan diyeKararsızlık yok cnm, sana öyle geliyor, belliki birşeylere dolmuş,bence açık konuş kavgaya dökmeden tabi....Bu aralar ikinizinde hassas olması çok normal ,ama bunları takıp,kendine bu güzel telaşı zehir etme ,,yakın olmuyorsa bişey olmamış gibi de davranabilirsin!konuşmak istiyorsan da sakın kırıcı olma!açık samimi konuş bu hareketlerden hoşlanmadım beni kırdı diye!
Bence sorun yok,belkide varsada sen değilsin!Malum parasal olaylar erkekleri çok etkiler,belkide sıkıntısı çok farklı,maddi şeylerdir!Bana soğuksun dedim yok öyle bir şey problem yok dedi sonrasında biraz mesajlaştık arkadaşı gelmişti diye iyi geceler dedim sonrasında gece beni aradı yine öyle canım cicimli konuşma olmadı ama hep düğün konularını kendisi açtı şöyle gezeriz böyle yaparız falan diye
Olabilir o normalde ailesinden hiçbir şey istemiyordu ailesi alışveriş yapınca çok şaşırdı tepkisiz kaldı ama maddi olarakta sıkıntıda çok borcu var bu ara eve ailesi hiç yardım etmedi çünküBence sorun yok,belkide varsada sen değilsin!Malum parasal olaylar erkekleri çok etkiler,belkide sıkıntısı çok farklı,maddi şeylerdir!
Merhaba arkadaşlar benim yakında düğünüm var ama çok kararsızım şöyle anlatayım aramız çok iyiydi nişanlımla sonra düğün için ailesiyle alışverişe gittik özellikle görümce beni sinir etti ağladım nişanlım görmedi ağladığımı ama ailesinin yanında çokta benimle ilgilenmedi sonradan farkettim ki görümce onu doldurmuş akşam konuştum bu konuyu onunla keşke ikimiz gitseydik alışverişe dedi öncesinde gelinlik için ikimiz gitmiştik ne istersem onu almıştı neyse sonrasında bir türlü düzelemedim ailesinin yanına gittiğinden beri soğudu benden ona söylediğimde yok öyle bir şey diyo ve annemler balayından dönüşte yanlarına bi gelip sonrasında oturacağımız şehre gitmemizi söyledi ama bunada pek yanaşmadı bayram tatili yakın zaten falan dedi buna çok takılmadım ama önceden Canım bitanem derdi şimdi hiçbir şey yok üç gün aramadı beni sebebini sordum sen niye beni aramadın senden bekledim dedi ya bilmiyorum düğün bu kadar yaklaşmışken gibi davranması beni endişelendiriyor vaz mi geçmeliyim bana bi akıl verin lütfen
10 kadindan 9unun yasadigi bir durum malesef bu. Sorsan cevrene benzer hikayeler dinlersin hep. Bence vazgecme dugun sonrasi hersey duzelio merak etme. Su an nisanlinda biraz afallamis durumdadir malesef erkekler dugun oncesi bi aptallasma surecinden geciyorlar. Sen nisanlinla normalde nasilsin sevginiz ilginiz simdiye kadar guzelse sorun yok. Konu alisveris olunca dugun arifesi yasaniyor bu gibi durumlar. Seviyorsan takma devam et derim.Merhaba arkadaşlar benim yakında düğünüm var ama çok kararsızım şöyle anlatayım aramız çok iyiydi nişanlımla sonra düğün için ailesiyle alışverişe gittik özellikle görümce beni sinir etti ağladım nişanlım görmedi ağladığımı ama ailesinin yanında çokta benimle ilgilenmedi sonradan farkettim ki görümce onu doldurmuş akşam konuştum bu konuyu onunla keşke ikimiz gitseydik alışverişe dedi öncesinde gelinlik için ikimiz gitmiştik ne istersem onu almıştı neyse sonrasında bir türlü düzelemedim ailesinin yanına gittiğinden beri soğudu benden ona söylediğimde yok öyle bir şey diyo ve annemler balayından dönüşte yanlarına bi gelip sonrasında oturacağımız şehre gitmemizi söyledi ama bunada pek yanaşmadı bayram tatili yakın zaten falan dedi buna çok takılmadım ama önceden Canım bitanem derdi şimdi hiçbir şey yok üç gün aramadı beni sebebini sordum sen niye beni aramadın senden bekledim dedi ya bilmiyorum düğün bu kadar yaklaşmışken gibi davranması beni endişelendiriyor vaz mi geçmeliyim bana bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?