- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bak nisanlinda aileme cok takilma demis zaten. Bu guzel bisey illede ailem demiyor sonucta. Ama dedigim gibi bu konularin gecmedigi dugun gormedim desem yeri.Ya nişanlım bana hep aileme çok takılma yanaşma onlar gariptir dedi ben saf gibi hep muhabbet kurdum özellikle görümceyle ama onuda alışverişte tanıdım ama şuan eskisi kadar yakın sıcak davranmıyor bana nişanlım bitirelim dediğimde bi defa saçmalama olur mu öyle şey sen içini ferah tut dedi
Normalde çok ilgili beni sevdiğini her fırsatta dile getirir ailesine benden hep övgüyle bahsederdi bi 10 gündür ikimizde birbirimize soğuk uzak davranıyoruz tamam o canım demiyor ama bende demiyorum çünkü bana soğuk geliyor içimden gelmiyor yakın davranmak10 kadindan 9unun yasadigi bir durum malesef bu. Sorsan cevrene benzer hikayeler dinlersin hep. Bence vazgecme dugun sonrasi hersey duzelio merak etme. Su an nisanlinda biraz afallamis durumdadir malesef erkekler dugun oncesi bi aptallasma surecinden geciyorlar. Sen nisanlinla normalde nasilsin sevginiz ilginiz simdiye kadar guzelse sorun yok. Konu alisveris olunca dugun arifesi yasaniyor bu gibi durumlar. Seviyorsan takma devam et derim.
Çok teşekkür ederim haklısınız oda benden ilgi bekliyormuş çok ilgisizsin bana diyor bende şımarır diye pek ilgi göstermedimCnm nisanlini seviyorsan bu sebepden ayrilinilmazki daha ne sorunlar cikacak evlenince aileler karisincca illaki biseyler cikiyor evli olsaydin bosancakmiydin yapmayin Allah askina cozum odakli ol biraz cnm evlilik arefesi biraz stresli oluyor o canim cicim demiyorsa sen de nisanlina, kardesi seni kirdiysa adam napsin mesafeli davranirsin ailesine olur biter sorunlar illaki olucak bi cok insan giriyor hayatina nisanlinla birlikte, onemli olan bunlari cozmek kacmak degil nisanlinla arani iyi tut mutlu ol pozitif dusun hersey gullukgulistanlik olmayabilir ama sen cozum odakli ol yuregini temiz tut sanki baskasiyla evlensen hic sorunsuz olacak hersey sorunlar cozulmek icindir
Sen yakin ol nisanlina o uzak olursa benim de adim pamukkiz degil :)
Suç bende zaten ben çağırdım görümceyi o farklı şehirdeydi hatta nişanlım sonra böyle olacağını bilseydim ikimiz giderdik sadece dedi oda üzüldüBiz düğün alışverişini oturulacak evden kullanılacak mobilyaya kadar takılacak takılar da dahil eşimle birlikte yaptık kimseyi karıştırmadik hiç de kavga etmedik anlamam şu işi ne diye nisan bohcasi yapmaya görümce alışverişe gelir ya ona ne giyilecek iç camasirindan
Siz de nisanlinizin ailesi ile iyi olucam diye işinize karıştırıp mutsuz olmayın olabildiğince ikiniz gidin alışverişe hiç kavga falan olmaz bence
Merhaba arkadaşlar benim yakında düğünüm var ama çok kararsızım şöyle anlatayım aramız çok iyiydi nişanlımla sonra düğün için ailesiyle alışverişe gittik özellikle görümce beni sinir etti ağladım nişanlım görmedi ağladığımı ama ailesinin yanında çokta benimle ilgilenmedi sonradan farkettim ki görümce onu doldurmuş akşam konuştum bu konuyu onunla keşke ikimiz gitseydik alışverişe dedi öncesinde gelinlik için ikimiz gitmiştik ne istersem onu almıştı neyse sonrasında bir türlü düzelemedim ailesinin yanına gittiğinden beri soğudu benden ona söylediğimde yok öyle bir şey diyo ve annemler balayından dönüşte yanlarına bi gelip sonrasında oturacağımız şehre gitmemizi söyledi ama bunada pek yanaşmadı bayram tatili yakın zaten falan dedi buna çok takılmadım ama önceden Canım bitanem derdi şimdi hiçbir şey yok üç gün aramadı beni sebebini sordum sen niye beni aramadın senden bekledim dedi ya bilmiyorum düğün bu kadar yaklaşmışken gibi davranması beni endişelendiriyor vaz mi geçmeliyim bana bi akıl verin lütfen
Cnm neden simarsin o sana ilgi gosterince sen simariyormusun sevgi muhabbet karsiliklidir sevgi paylasildikca buyur sen yaklastikca o dahada yaklasacaktir sana sorunlar hep olacak dunya burasi baba evindede sorunlar var heleki evlilik buyumek demek iki ailen olacak ne kadar cok insan o kadar sorun bunlari goze alarak evlenmiyormuyuz zaten sen kendine guven hakkinin yenmesine izin verme yeter kirmadan dokmedenÇok teşekkür ederim haklısınız oda benden ilgi bekliyormuş çok ilgisizsin bana diyor bende şımarır diye pek ilgi göstermedim
Yok kimseyi umursamayacağım artık önemli olan benim sonuçta dediğiniz gibi üzülen hep ben oluyorumkarşına alıp konuş
içindekileri yüüzne söyle. görümcenın yaptıklarını söyle.
zaten hal hareketlerınden anlarsın nişanlının tavırlarını. ve en önemlisi kimseye fazla yüz verme yoksa üzülen sen olursun böyle.
Haklısınız en iyisi oluruna bırakıp umursamamak söylenenleri sessizce dinleyip kendinin istediğini yapmakCnm neden simarsin o sana ilgi gosterince sen simariyormusun sevgi muhabbet karsiliklidir sevgi paylasildikca buyur sen yaklastikca o dahada yaklasacaktir sana sorunlar hep olacak dunya burasi baba evindede sorunlar var heleki evlilik buyumek demek iki ailen olacak ne kadar cok insan o kadar sorun bunlari goze alarak evlenmiyormuyuz zaten sen kendine guven hakkinin yenmesine izin verme yeter kirmadan dokmeden
Mutluluklar diliyorum sen mutlu olursan mutlu bakarsin herseye
Merhaba arkadaşlar benim yakında düğünüm var ama çok kararsızım şöyle anlatayım aramız çok iyiydi nişanlımla sonra düğün için ailesiyle alışverişe gittik özellikle görümce beni sinir etti ağladım nişanlım görmedi ağladığımı ama ailesinin yanında çokta benimle ilgilenmedi sonradan farkettim ki görümce onu doldurmuş akşam konuştum bu konuyu onunla keşke ikimiz gitseydik alışverişe dedi öncesinde gelinlik için ikimiz gitmiştik ne istersem onu almıştı neyse sonrasında bir türlü düzelemedim ailesinin yanına gittiğinden beri soğudu benden ona söylediğimde yok öyle bir şey diyo ve annemler balayından dönüşte yanlarına bi gelip sonrasında oturacağımız şehre gitmemizi söyledi ama bunada pek yanaşmadı bayram tatili yakın zaten falan dedi buna çok takılmadım ama önceden Canım bitanem derdi şimdi hiçbir şey yok üç gün aramadı beni sebebini sordum sen niye beni aramadın senden bekledim dedi ya bilmiyorum düğün bu kadar yaklaşmışken gibi davranması beni endişelendiriyor vaz mi geçmeliyim bana bi akıl verin lütfen
kesinlikle probleminiz neyse konuşun inanın konuşmak hemen hemen her şeyi çözüyor bağırmak çağırmak hakaret saygısızlık olmadan tabiiMerhaba arkadaşlar benim yakında düğünüm var ama çok kararsızım şöyle anlatayım aramız çok iyiydi nişanlımla sonra düğün için ailesiyle alışverişe gittik özellikle görümce beni sinir etti ağladım nişanlım görmedi ağladığımı ama ailesinin yanında çokta benimle ilgilenmedi sonradan farkettim ki görümce onu doldurmuş akşam konuştum bu konuyu onunla keşke ikimiz gitseydik alışverişe dedi öncesinde gelinlik için ikimiz gitmiştik ne istersem onu almıştı neyse sonrasında bir türlü düzelemedim ailesinin yanına gittiğinden beri soğudu benden ona söylediğimde yok öyle bir şey diyo ve annemler balayından dönüşte yanlarına bi gelip sonrasında oturacağımız şehre gitmemizi söyledi ama bunada pek yanaşmadı bayram tatili yakın zaten falan dedi buna çok takılmadım ama önceden Canım bitanem derdi şimdi hiçbir şey yok üç gün aramadı beni sebebini sordum sen niye beni aramadın senden bekledim dedi ya bilmiyorum düğün bu kadar yaklaşmışken gibi davranması beni endişelendiriyor vaz mi geçmeliyim bana bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?