evlenmekten vazgeçiyorum

belki herkes inanmaz ama ben inanıyorum ve denemelerim başarılı. telkinli mp3 dinleyebilirsiniz, sosyalfobi üzerine de var. umarım faydasını görürsünüz.

bunun çözümü evlilikten kaçmak değil
korkularını ancak üzerlerine giderek çözebilirsin

sakın ha ihmal yok:)haftasonu olmazsa devlet hastanesine gt en yakın zamanda:)her gecen gün üzülme daha ck en yakın zamanda gülen gzel yüzünün haberlerini almak istiyorum ayrıcaaa şimdide gül istiyorum:)

canım benim arkadaşım vardı kız benim yakın arkadaşlarımdan biri olmasına rağmen benimle bile konuşamazdı.şuraya buraya gidelim desek korkardı gelemezdi.psikologa gitti ve tamamen sorun ortadan kalkmasa da çok iyi ilerleme var.
Allah yardımcın olsun canım iyileşeceğine inan....

ya inanmıyorum bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam bugün yine bi ortama girdim elim ayağım dolandı saçmaladım hep cevap verirken saçıma dokunuyorum ellerimi sıkıyorum inş bana da iyi gelir

sakın ha ihmal yok:)haftasonu olmazsa devlet hastanesine gt en yakın zamanda:)her gecen gün üzülme daha ck en yakın zamanda gülen gzel yüzünün haberlerini almak istiyorum ayrıcaaa şimdide gül istiyorum:)

çok teşekkür ederim çevremdekilere göre beni çok motive ediyosunuz Allah razı olsun. inş bu sefer ihmal etmiycem Allahın izniyle herşey daha güzel olacak

canım kendinde düzeltebilirsin bu durumu aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben akrabalarımla dahi konuşamazdım sıkılırdım utanırdım saçmalardım iş kendinde bitiyo korkum oldukça üstüne gittim kendi kendime destek oldum lisede münazara olurdu bütün okulun önüne çıkıp konuşurdun ona katıldım kalabalığın içine daha çok girdim bir iki saçmaladım şimdi çok şükür düzeldim şimdi eşimin akrabalarıyla diyaloğum çok iyidir hatta eşimden çok benle muhabbet ederler başta kayınvalidem ve kayınpederim.canım korkma cesaretini topla ve daha çok üstüne git eşinin ailesiyle görüş emin ol bundan kurtulabilirsin olmasaydı ben olmazdım

sanki kendimi gördüm bir an
evlenmeden önce daha beterdim
hatta bir ara nişanlıyken bunalıma girmiştim
ben bu utangaçlıkla nasıl evlilik yürüteceğim diye
eşim işi gereği bir çok kişi ile muhattap oluyor
hali ile toplantılar davetler olması kaçınılmaz
bunu kendi içimde halletmek istedim
sürekli olası durumları düşündüm
o toplantılarda davetlerde bulunduğum zamanların hayalini kurdum
neler yapmam gerektiğini beynime okudum
ilk başlarda sessiz bir köşede oturuyordum eşim hayli konuşkan ama ben aksine sessiz
baktım böyle olmuyor korkularımın üzerine gittim karşımdaki insanların benden üstün olmadığını aynı şartlarda olduğumuzu
konuşarak aslında kendime çok şey katacağımı sessiz kalmanın kendimi kasmamın bana benliğime zarar verdiğini düşündüm
toplum içine girdikçe rahatladım....
tam olarak üstümdeki ölü toprağı atmış değilim ama eski hallerimi düşünürsem hayli yol katettim
eşimin akrabaları ailesi karşısında sessiz oturur hiç konuşmaz soru sorduklarında sesim çıkardı
onlarlada aynı şekilde görüşe görüşe eski çekingenliğim kalmadı
senin yaptığın yolun başında pes etmek olr canım
herkesler ilk zamanlar eşinin ailesine alışamaz çekingenlik olur
bunu zamanla aşarsın mutlaka doktor desteğini al
sırf bu sebep yüzünden evlenmekten vazgeçme
korkularının üstüne git tedavini ol bak o zaman herşey çok kolay olacak
ama mutluluğun söz konusu ise asla pes etme
hayat başkalarından kaçarak geçmez

çok teşekkür ederim çevremdekilere göre beni çok motive ediyosunuz Allah razı olsun. inş bu sefer ihmal etmiycem Allahın izniyle herşey daha güzel olacak

hepimiz aynıyız begm bakdısardakmseye söyleyemeyip burda sizinle paylasıyoryuz:)cevreizdekiler pek sosyal boşverr:)sen iyi olda alalım ifadelerini:))

hepimiz aynıyız begm bakdısardakmseye söyleyemeyip burda sizinle paylasıyoryuz:)cevreizdekiler pek sosyal boşverr:)sen iyi olda alalım ifadelerini:))

bende deniyorum bazen kendi kendime ama olmuyo böyle bi sihirli deynek lazım sanki :) düğünde yaklaşıyo hep sıkıntı bastı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…