EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

Soruya bak yaaa.. o mu bu mu yoksa şu mu, kimle evlensem, yakisikliyla mi yoksa efendi be isi gucu Iyi olanla mi, hadi benim kimle evlenecegime karar verin bakalimmmm.. Soruya bak.. kimle evlenecegini de bize soruyorsan git kendini kopruden asagi at

Hoşlandım dediğiniz adam gözunuze yaşlı gözukuyorsa zaten hoşlanmıyorsunuz demek.Biri istemeye gelıyor diğeri evlilik hayalleri kuruyor.Maşallah Allah daha çok versin

Canım pazardan patates seçer gibi koca seçilir mi?
Hani nerede kaldı aşk,sevgi?
Korkma evde falan kalmazsın yani..Herkesin bir alıcısı oluyor da yani nedir bu?
Çok çirkin bence.Hüseyin mi öbürü mü falan..
Te Allahım..

Biz simdi sana onunla evlenme bununla evlen desek oyle mi yapicaksin?
Allah askina arkadasim huyuna bak, insanligina bak.. Sevgisine bak, durustlugune bak..

Ne alakası var ya kız fikir alıyor . Herkes aşık olmak zorunda mi mantık evliliği diye bir şey var .

Ya varya yemin ederim öyle sesli güldüm ki...arkadasım biz kimiz neyiniz.. Eyw evli olabilriz ama herkesin görüsü durusu farklı..
Hem sen önyargıyı kendin yapmıssın.. Mutlu olmıcalsan ne soruyon... Aranızda 7 yas var yanında yaslı duruyodu madem seni istemeye gelincemi farkettin niye bulustun konustun .. Bi insanın düşünceleriyle dalga geçmek senin ki.. Eşimle aramda 8 yas var... Biz nişanlandıgımızda herkes mrv5534 e yazık. Oldu diye arkamdan konusmus.. Yeni yeni yüzüme sölüyolar..
Hayatımda bnle yasıt yada yanına yakısan insanda oldu.. Ama eşimin afedersin bişeyini onlara degişmem.. Banane milletten bakarlarsa bakaınlar.. Güzellik gelip geçici canım.... Ahlak kalır sevgi kalır saygı kalır.. Allah eşimden razı olsun.. Ailem akrabalarım o lafları söleyenler eşimi el üstünde tutar arkasından Allah ondan razı olsun diye dua eder...
Sen evlencen adamı buraya sorup sececeksen zor sonuc alırsın..
Diger adayda seni iyi kandırıyo cocuk lafları bunlar ya araba aldım eclenırsek sen kullancan hayale bak... : ) gelde gülme.. Bunlara kanma canım..

Güzelim diye güvenme bir sivilce yeter, param var diye güvenme bir kıvılcım yeter diye bi söz var.. Cok severim coook..

İnsan insanı tanıdıkca asıl güzelliği görür ve ona karsı bi saygısı sevgisi olur..
Ben cok güzel gördüm yakısıklı gördüm ama onları tanıdıkca ahlaklarına şahıt oldukca yüz ifadeleride ona göre degişti bende.. Bence her insan öle... Böle ilkten gözümüze cirkin gelipte sonradan hayran kaldıgımız hiçmi insan yok...

Bi smz daha var yazayım
Ben kendime, kimseye cirkin diyemem..
ALLAH hata yapmaz diye.. Bunu kim sölemiş bilmiyom da.. Duydugumda etkılwnmıstım

Ben nasil bir es secme durumunuz olduğunu anlayabiliyorum cevremde sizin gibiler var.. Kültür meselesi görücüye gelinir ya da biraz görüşülür sonra eve istmeye gelinir ama bu hemen evlenilecek anlaminda degildir ailelerin tanismasi icindir ve genelde mantik evliligi olur
Yine sizin gibi secim yapan tanidigimdan ornek vericem, esini kimse beğenmemis kimse ona yakıştıramamisti cunku kizimiz coook guzeldi ama evde kaldim kafasiyla daha fazla bekleyemedi evlendi hepimiz çok uzulmustuk beklesin biraz istemistik ama cok sukur iyi birine denk geldi kocasi onu cooooook seviyo yere göğe sigdiramiyo kizimizda iyiki tipine bakip birakmamisim diyor.. ve son :)

Bence ikisini de al aklın öbüründe kalmasın

Şaka şaka..
Önemli olan başkalarının adamı yanına yakıştırması değil, adamın senin gönlüne ne kadar yakıştığıdır..

Bu işin içinde cinsellikte var sen gönlünün kime kaydığını daha iyi bilirsin 32 yaş adamdan ben korkarım ne diye evde kalmış? ?

Öpüştüğünde ondan tiksinmiyorsan evlenebilirsin
Hüseyini seviyorum aslında ama sonradan batmayan şeyler gözüme batar mı huzursuz eder miyim bilmiyorum tek endişem o aslında cicim ayları geçince tipinden rahatsız olur muyum

Allahım ya kk kızları çok fenasınız ya, öldüm gülmekten yorumlara
ama iyi ki varsınız valla

konuyla ilgili olarak benim yorumum, bence en çok hangisinden elektrik alıyorsan onla evlen. eğer tip çok önemliyse senin için sanayiciyle evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…