sanırım en aklı başında en mantıklı yorum teşekkür ederim
konu dışı ama açtığınız konulara baktım dünyanın en mükkemmel erkeğinden eşiniz çok uzakBenim dayımın kızı vardı kendiside biraz çirkin sonra bu çok yakışıklı biri ile evlendi hatta annesi etrafta damadının nekadar yakışıklı olduğu ile övünüyordu sürekli ama bu adam okadar karaktersiz çıktıkı dıştan bakınca nekadar yakışıklı ise içide okadar iğrenç çıktı dayımın kızına dünyayı dar etti kız hastanelik oldu ve şuanda boşanma aşamasındalar ikide çocukları var. demem oki asla dış görünüşe aldanmayın.
mesela benim eşim boyu benden epey kısa omzuma geliyo nerdeyse evlenirken bende çok tereddüt ettim ama şuan sorsan bence dünyadaki bütün erkeklerden yakışıklı çünkü tertemiz bi kalbi var asla kırmaz beni hiç kimseye hiç bişeye özendirmez anlayışlı sabırlı hepsinden önemli çok iyi bi baba iyiki evlenmişim onunla.
işte sana iki örnek kararını sen ver.
Merhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..
Hatta dedem mutlaka kabul et dedi..
Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..
Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyin çok iyi biri..
Sizce ne yapmalıyım özellikle evli bayanlar yorumlar mı(
sanırım en aklı başında en mantıklı yorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?