EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

Gorucu usulu bile olsa biri degerlendirilmeye alindiginda , istişare sureci boyunca baska biriyle iletisime gecmek ahlak sinirlarini zorlamak anlami tasir benim gozumde.

Bir kişiyi sevseydiniz bu soruların hiç biri olmazdı kafanızda.

Mantık evliliği derseniz -ki amacınız o gibi duruyor- sanayiciyle evlenin arabanızla bol bol gezin.
Hem sülalenle tanıştırıp hem de nasıl "acaba öteki mi?" denir? Ben burada konudan koptum zaten.

hımm bırıyle bulusuyon ıstemeye gelıyo bırıyle daha bulusuyon araba alıyo ıkısıyle paralel mi görüşüyon kımden hoslanıosan onunla evlen hüseyini şimdiden babam yapmıssın ya

sen ikisini de birak, iyilik yap.. belki bi gun kendilerini yurekleriyle sevecek birini bulurlar, haksizlik etme..

biriyle buluşuyon ıstemeye gelıo bırısı araba ALIo ıyımiş valla paralel mi görüşüyon bunlarla

Capkin bir hatunla karsi karsiyayiz.
Canim surekli Huseyin'in karakteri guzel efendi diyorsun ya peki sanayici cocuk? Onun karakteri kotu mu? yinesev
Eger sanayicinin de karakteri guzelse sanayiciyi sec, yok bir elektrik alamiyorsan o zaman Huseyin. :)

İkisinide idare mi ediyorsun eğer öyleyse lütfen kızma öyleyse diyorum sende ahlak yok ki birde milleti beğenmiyorsun ikiside sevgilim değil sadece teklif var diyorsan isteme nesi ben bir şey anlamadım adam istedi duşunelim dediniz o arada boş durmiyim dedin sanırım

hüseyin cok iyi biri diye okuyunca tebessüm ettim..
ah o cok iyi insanlar ne yere bakan yürek yakan oluyor

tavsiyem : kalbinin sesini dinle

sanırım en aklı başında en mantıklı yorum teşekkür ederim

Böyle saçma bir ikilemde kalan biri için "aklı başında ve mantıklı" kelimelerini duymak ne kadar da ironik değil mi?

Bu arada birine istemeye gelmesi için evet demek sizi az biraz sözlü yapar. Bilmiyordunuz öğrendiniz.

konu dışı ama açtığınız konulara baktım dünyanın en mükkemmel erkeğinden eşiniz çok uzak

bende senın yasındayım canım 35 yasa kadar fln normal bence zaten gec olgunlasıyorlar ancak gıbı gelıo hatta buyuk konusmak gıbı degılde 30 yasdan daha kucugu bana olmaz gozuyle gelıyor.. bırılerının onu yaslı bulmasını neden bu kadar takıyosunkı adam ıyı bırıyse ve etkılenebılıyorsan.. hatta buyukler onların daha kıymet bılecegını soyler :)

Ya yargılamak istemiyorum ama seninle hüseyin tanışmaya geldiyse sanayici ile görüşmen pek doğru değil en azından kendin için. Bence görüntü çok önemli değil sana değer verdikten sonra ahlakı düzgün olduktan sonraİnsanların görünüşünüZü tartışması. İnşallah doğru karrı verirsin ama herkes dengine göre bence vede şimdiden böyle konusmalarada çok kanmayın derim her zaman ilk önce MANTIK

bayanlar evlenince erkeklerden daha çok çöküyor ve daha yaşlı gösteriyor diyorlar bunu da düşündünmü peki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…