EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

ne para pul ne de görünüş önemli olan.önemli olan etkilenmek.zaten ikisi arasında birinden etkilenmiş olsanız o mu bu mu diye düşünmezsiniz.yani ikisi de değil.

Ortada evlilikte lazim olan sevginin lafi bile yok.
Birtarafta iddia edilen uzere duzgun ve dini gorevlerini yerine getiren iyi biri, diger tarafta araba almis ama hicbir ozelliginden bahsedilmeyen biri.
Cevap cok net ikiside olmaz, illa evleneyim derdi nedir boyle, asktan bahsetmediginize gore huseyinden ve sanayiciden baska koca mi yok memlekette.
İnsan sirf mantikli karar verecekse bile sizin degerlerinize gore de huseyini secmek gerekmez mi? Yoksa degerleriniz bir araba karsiligi degisiyor mu?

Aradaki mesajları okumadım da aynı anda iki adamı tartıyorsunuz farkında mısınız? Bunu yapan bir erkek olsa burada ona karşı kavga kıyamet konuşulurdu hep. Bu yaptığınızı doğru bulmuyorum.

onu bunu bilemde siz nasıl her ikisiyle konuşuyorsunuz? konuşmanızda bir sorun yok ama hüseynin ailesi sizi istemye geliyor diğer sanayici çocukta araba alıyo ve evlenince bunu sen kullanacaksın diyor.kusura bakma ama bunlar bana biraz saçma geldi.yani her ikisi seni seviyor ve her ikisi seninle evleneceklerine eminler.şimdi gel çık işin içinden.

Böyle düsününen bir insan daha evlilige hazir degil. Yani karsinda süper harika biri bile ciksa, evlenme konu sahibi. Sen daha yeterici kadar olgunlasmamisin ve evlilik büyük bir sorumluluktur. Senin tasayamiyacagin bir sorumluluktur.

o şehir efsanesi. genler çok önemli bunda..

ben çevremde aynı yaşta olan evli erkek ve kadına bakınca hep bunu gördüm.efsane değil yani

genlerin tabiki rolü vardır üstelik günümüz şartlarında makyaj da güzel bir kurtarıcı ama sadece kurtarıcı yani gerçeği yansıtmıyor

kadınlar evliliklerinde erkeklerden daha çok sorumluluk aldıkları için daha çabuk çöküyorlar hem ruhen hem bedenen.

Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz misali.
Birçok kişi sizin yerinizde olsa böyle iki kişiyi de aynı anda yürütmezdi. Evcilik oyunu mu bu? Küstüm olmadı şimdi sende sıra. Valla ne güzel hayat. Böyle bir dert(!) Lütfen duygularınıza göre hareket edin. Kimi istemiyorsanız lütfen ona söyleyin. Sevgiler.

Evlilik için sağlıklı düşünemiyorsun henüz bence. Yoksa bu konuyu gündem haline getirmeden kafanda daha rahat bir şekilde cevaplardın.

portakalı soydum baş ucuma koydum yap bence kime gelirse onunla evlen

Bu bayanlarin yasadiklari hep bellidir yakisikliya gidip sidder ve sefalet cekerler elbette ask olmali ama huy olmazsa olmazdir

cnm ıcıne bak yuzune dııl.. hos olabilirler ama adamlarmı ona bak.. pazardan meyve secer gbi olmus yazın kusura bakma :))

Saka gibi.bir omur boyu evlenecegin kisi arasinda secim yapiyorsun.usetlik evmeden.ha hasan ha huseyin..ne fark ederki ikisinden biriyle.evlen.tek gercek ikisinide sevmiyorsun.

Hizli gidiyosun arkadasim
benim bildigim insan birini dusunur olurmu olmazmi diye.sen ikisini birden
es zamanli oh.biriyle bulusup istemeye getirtiyorsun digerinin sana seni seviyorum araba aldim sana demesine musada ediyorsunbence yol yakinken ikisinide birak.yazik adamlar kendilerini sevecek kizlari bulsunlar

hüseyinle buluşuyor , hasanla konuşuyor , gönlü mehmette ama aklında ahmet var falan filan
siz buna evlilik demişsinizde bu bildiğin test sorusu hangi şıkkı seçerseniz

Sanirim evliliginiz her ikisiyle de mantik evliliği olacak çünkü ben burada ne sevgi nede aşktan bahsettiginizi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…