EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

Bazı insanları hiç anlamıyorum
Çocuklarımın babasının fiziksel anlamda artısı olmadığı gibi,
Ne parası ne ahlakı vardı.

Buldun da bunuyor musun bacım? Nedir bu bolluk anlamıyorum ki

sormana bile gerek yok hüseyin tipe veya varlığa bakma birlik olunca varlık olur ama huzur olmayınca hiç bir şey olmaz içi temiz olsun önemli olan o sanayiciyle sırf tipi için evlenirsin her gün ağlarsın sanayici adamında kapasitesi bellidir

Hüseyini seviyorum aslında ama sonradan batmayan şeyler gözüme batar mı huzursuz eder miyim bilmiyorum tek endişem o aslında cicim ayları geçince tipinden rahatsız olur muyum
sevsen bu kıyasa giremezdin o mu bu mu diye?
ikisini de bırak bi kafanı topla

Istemeye geldiler ailem beğendi diyosun bi yandan da sanayici diyosun madem aklin karisik niye evine gelmene musade ettin isi ciddiye bindirdin. Ben senin yerinde olsaydim ailem bana tepki gosterirdi madem baştan kafa karisikligin var niye evimize getirip tanistiriyosun diye.

Sevgiliniz sizi istemeye gelmiş ama bize hangisi uygun diye mi soruyorsunuz? enteresan

Bacım sen sanayiciyi al arabasını kullanırsın ilerde,hey Allahım yaa

Biriyle evlenmek zorunda mısın arkadaş?

Bence ikisi de değil.

İkisi de içine sinmiyor.

Henüz 26 yaşındasın. Bana biraz yangından mal kaçırmak ister gibi bir izlenim verdin.

Ikisiylede evlenme. Sevmiyorsunuzda zaten. Biraz egoist buldum sizi

Gerçekten sevdiğin biri olursa ne eğitim ne tip ne para düşünmüyosun. Sen mantık evliliği yapmak istiyosun ama birini kabul edersem ya aklım diğerinde kalır endişende var. Bence ikisinede yok de.

sanayici dediğin ne ki anlamadım oto yedek parçacı falan mı? lise mezunu adamdan ne sanayicisi?

Sizin rızanız ve isteğiniz dışında mı istemeye geldiler anlayamadım. Öte yandan bir başkasının da evlilik planları yapmasına müsade ediyorsunuz. Ama ikisine karşı da birşey hissetmiyorsunuz.

Kısacası çözemedim.

Bence ne kendine ne onlara haksizlik etme. Ikisine de evliligi dusunmedigini soyle. Biraz zaman ver kendine. Ikisi ile de gorusmek tuhaf olmus yeterince.. Hayirlisi olsun..

Bence ne kendine ne onlara haksizlik etme. Ikisine de evliligi dusunmedigini soyle. Biraz zaman ver kendine. Ikisi ile de gorusmek tuhaf olmus yeterince.. Hayirlisi olsun..

anlamadınız ben ikisyle de görüştüm demiyorum ifade sorunu oldu sanırım
Hüseyinle bir kaç kez buluştuk ama sanayici ile hiç buluşmadım o zzaten 10 yıldır arkadaşım sınıftan

hüseyin iiy geldi .bence hüseyin i seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…