Sizin rızanız ve isteğiniz dışında mı istemeye geldiler anlayamadım. Öte yandan bir başkasının da evlilik planları yapmasına müsade ediyorsunuz. Ama ikisine karşı da birşey hissetmiyorsunuz.
Kısacası çözemedim.
yazı tura attım demin hüseyin çıktıhüseyin le devam et
anlamadınız ben ikisyle de görüştüm demiyorum ifade sorunu oldu sanırım
Hüseyinle bir kaç kez buluştuk ama sanayici ile hiç buluşmadım o zzaten 10 yıldır arkadaşım sınıftan
Sevgi olmadan mantik islemiyor iste..az cok biseyler hissetseydin birine zaten kararsiz kalmaz tercihini yapardin..istiyor olsaydin birinin tipini,digerininde isini sorun etmezdin..he bu arada bi laf vardir;karda beyaz ama kopek s.car ustune diye....yani demem o kii guzellik gelip gecici..yikayip suyunu mu iciceksin...uzaklas ikisindende
kafani iyice topla..kimbilir belki gercek ask o
zaman calicak kapini....
yıl mutlaka
Kızımız kafasına koymuş bu yıl mutlaka evlenecek.
yaşadığım yer küçük bir yer ve bir kaç kez buluştuk ailesiyle evimize gelmek istediğini söyledi annemlere belirttim onlada tanışalım gelsinler dedi
hüsam hahah cok yasa güldürdün beniihüsam beyle görüşürken diğeri ortaya fırlamış heralde... ondan aklın karışmış olmalı.. hüsamın duygularıyla oynama bence... öyle insanlar hayatta 1 kere severler. senin oto tamircin de gelene geçene kalbini kaptırmıştır bu 10 yıl süresince...
ilahiii : )evet dükkanı var sanayide oto ile alakalı
arkadaşım hasan hüseyini bırak bir tarafa sevgin kime. önemli olan bu olmalı.
ya kusra bakma lütfen konu sahibi güldüğümü belli etmek istemem ama bu yoruma dayanamadımHusonun ahlakini aldim , sanayicinin tipini. Al sana HÜSSAN.
Oo sen takmissin tipine adamin.Hüseyini seviyorum aslında ama sonradan batmayan şeyler gözüme batar mı huzursuz eder miyim bilmiyorum tek endişem o aslında cicim ayları geçince tipinden rahatsız olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?