EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

yaşadığım yer küçük bir yer ve bir kaç kez buluştuk ailesiyle evimize gelmek istediğini söyledi annemlere belirttim onlada tanışalım gelsinler dedi

anlamadınız ben ikisyle de görüştüm demiyorum ifade sorunu oldu sanırım
Hüseyinle bir kaç kez buluştuk ama sanayici ile hiç buluşmadım o zzaten 10 yıldır arkadaşım sınıftan

Hanimefendi bulusmus olmaniz gerekmiyor ki. Huseyin bey ile bulusmus olmaniz zaten ciddi bir sey icin gorustugunuzu gosterir.. Ki istemeye dahi gelmis adam. Huseyin bey ile olan durumu neticelendirmeden yani evet veya hayir demeden Sanayide calisan bey ile konusmaniz dahi normal degil. Elestirmiyorum yanlis anlamayin. Fikir sordugunuz icin fikir beyan ediyorum.

Sevgi olmadan mantik islemiyor iste..az cok biseyler hissetseydin birine zaten kararsiz kalmaz tercihini yapardin..istiyor olsaydin birinin tipini,digerininde isini sorun etmezdin..he bu arada bi laf vardir;karda beyaz ama kopek s.car ustune diye....yani demem o kii guzellik gelip gecici..yikayip suyunu mu iciceksin...uzaklas ikisindende
kafani iyice topla..kimbilir belki gercek ask o
zaman calicak kapini....

sanırım en aklı başında en mantıklı yorum teşekkür ederim

Evlenmek icin evleniyosun resmen sevsen o iyi biri ama oburude bana uygun ama lise mezunu bla bla .. acaba hangisi demezdin gonlunun oklari bir kisiyi gosterirdi

hüsam beyle görüşürken diğeri ortaya fırlamış heralde... ondan aklın karışmış olmalı.. hüsamın duygularıyla oynama bence... öyle insanlar hayatta 1 kere severler. senin oto tamircin de gelene geçene kalbini kaptırmıştır bu 10 yıl süresince...

sevsen gözüne ne yaşı batar ne tipi canım

yaşadığım yer küçük bir yer ve bir kaç kez buluştuk ailesiyle evimize gelmek istediğini söyledi annemlere belirttim onlada tanışalım gelsinler dedi

Isteme değil de tanışma diyelim öyleyse. Yine de siz bu bey ve ailesi ile tanışma evresine girdiğinize göre diğer arkadaşınıza açık kapı bırakmamanız gerekirdi. Araba vs hayalleri kurması sizden cesaret aldığını gösteriyor, en azından kesin bir ret cevabi vermemissiniz gibi görünüyor.

Bu durum beni rahatsiz ederdi.

hüsam hahah cok yasa güldürdün benii

bir de bu ikisinin birbirinden haberi var mı ? ortaya çıkarsa sizin için hiç hoş olmaz. biriyle deneyin olmazsa belki diğeriyle ama aynı anda o mu bu mu diyerek kıyafet seçer gibi seçilmez ki

Tip hic onemli degil , bir kaza gecirmen yeterli butun guzeligi kaybetmek icin...

Onemli olan huyu ..
Ve herseyden onemlisi , sen ne istiyosun?

Biriyle berabersiniz değil mi sonuçta ailenize tanıştırmışsınız peki öbürü nereden çıktı bir umut mu verdiniz onunla mı görüştünüz madem yanınızda beğenmiyorsunuz ilkinden ayrılın önce çünkü ne istediğinizi bilmiyorsunuz ikincisi araba almış da sen kullanacaksın demiş de araba maddiyat için mi evleneceksiniz. Evlenmiş olmak için evleneceksiniz gibi geldi bana kime karşı bir şey hissediyorsan aşıksan yanında mutluysan onunla evlenirsin yani. Ama ben ikisine de bir duygu beslediğinizi sanmıyorum.

valla ben bu tür başlıkları mağazadaki satış temsilcisi kızlara s oruyorum.Almalı mıyım? kararsız kaldım kızlar lütfen fikir verin diye. kaldı ki sizin bahsettiğiniz 2insan evladı.. cidden evlenmek için evlenmeyin derim sonra Allah muhafaza boşanmalı mıyım ? lütfen fikir verin diye yazmak zorunda kalmayın da

Hüseyini seviyorum aslında ama sonradan batmayan şeyler gözüme batar mı huzursuz eder miyim bilmiyorum tek endişem o aslında cicim ayları geçince tipinden rahatsız olur muyum
Oo sen takmissin tipine adamin.
Bence sen birak huseyini yazik cocuga .sen cocugun tipini yuzunede vurursun evlenirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…