EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

Evlilik işi seçmece karpuz degildir.... ,sevgi ,saygı,mantık üçlemesi dogrultusunda olmalı.... Sırf yüzü güzel,arabası var diye evlilik mi yapılır İkisine de olumlu yaklaşma çoçuklara yazık....

sen hüseyinide sevmiyorsun. seven inan tipine bakmaz onun tipi ona apollon gibi gelir.. ayrıca hüseyinle bir kaç kere görüşmüşken nasıl oluyorda diğeri sen kullacaksın arabayı diyecek kadar samimi olabiliyor.
onunladamı görüşüyorsun aynı anda

tip önemli değildir huyu güzel olsun...

siz tipe önem verdiğiniz için sanayiciyi seçeceksiniz gibi geliyor ya hadi hayırlısı....

Lutfen evlenmeyin.yasi buyuk gosteriyor diye degil.ayni anda iki kisiyle gorusuyorsunuz ve bi araba almasi sizi dusundurtmeye yetmis.
Zaten sevmiyorsunuz.o kisinin hayatini kaydirtmayin.

tavsiye : kocan olsun diye evlenme . hayat arkadaşın olacağına inandığın birisi çıkınca karşına evlen .

Arkadasim istisare elbet onemli ama oncelikle ne istiyorum'u bir netlestirmeniz lazim.
İlla 2 secenek olmayabilir de ama degerlendirme acisindan bakiyorsaniz degerlendirin.
Mantiginizla, kalbinizin uyustuguna vakit verin, taniyin.
He bence 3. bir secene her zaman olmali.
Mesela ikisine de eksideyseniz degerlendirmeye bile almayabilirsiniz.

Ben ahlakli olani tercih ederdim ve elbette kalbimin isindigini.
İlla super yakisikli olmasina gerek yok ama o meshur elektrik o kalp isinmisligi olmali mutlaka.
Yoksa gerisi risk.
Yakisikli dersin, bir senede saci dokulur.
Variyetli dersin, iflas eder.
Ahlakli dersin, bozulur.
Sevdim dersin, bitebilir.
Sevildim dersin, gecebilir.
Mantikla karar verdim dersidunku fikrini begenmezsin vs vs.

Bir suru secenek var.
Husnu zanla olursa olmazlarinizi ve olmazsa olmazlarinizi dusunup oyle yola cikin.
Yani basa donebiliriz.
Ne istiyorsunuz?

Ben herkes gibi mutlu olmak istiyorum ..Hüseyini sevdim evet neden sevdim : adam namazını hiç karçırmamaya çalışan dini göstermelik yaşamayan bir adam..Kalbi temiz mantıklı o konuştu mu herkes dinler skılmadan bunlar geçici mi bilmiyorum ama hüseyinle evlenrsem dinimi rahatça yasayabilirim gibi hissedeiyorum en çok bu yüzden içim ona yöneliyor

valla tüm sayfaları okumadım ama Hüseyin i seviyorum diyorsunuz, ailesi istemeye geliyor ama orda sanayici bir çocuk ta sizinle evlilik hayalleri kurabiliyor.
valla ne cesaret, ne güzel hayatlar bunlar. yanında sevgilisi olan kadına bile bakmaz adam olan değil ki istemeler olmuş bilmem ne. sizden cesaret almazsa böyle bir alçaklık yapabilir mi? yapıyorsa zaten adamlığından şüphe ederim.

Siz olgunlaşmadan evlenmeyin bence... İki kişiye aynı anda umut vermişsiniz... Biriyle ailenle tanışmaya gelecek kadar gelmiş olay , diğeriyle yok arabayı sen kullanırsına kadar gelecek planları yapılmış.... Ne diyek sana biz onu seç bunu seç diye ayrım mı yapmamızı bekliyorsun... Sana burada tek diyeceğimiz ikisini de seçme sizde bu yapı oldukça ikisinin de başını yakarsınız gibi....

Ha illede evlenmem gerek biriyle diyorsan o piti piti diye hangisi gelirse onla evlen... Evliliği bu kadar basitleştirdin madem böyle yaparak da seçsen senin için birşey ifade etmez....

yaşın evlenmek için geçmiş değil.ben anlamadım illa evlenmen mi gerekiyor.sen sevgiden bahsetmiyorsun burda.Ayrıca ikisinden birisini sevmiş olsan hangisi diye sormazsın birisinde emin olursun ki o yaşı büyük olan adamı seviyor olsan büyük gösteriyor şu bu diye de konuşmazsın bence.biraz bekle ve duygularınından emin ol derim.

Hicbirisi..

Su durumda hangisiyle evlensen evlendigin kisiye buyuk haksizlik.. cunku sen bu kafayla evlendikten sonra da "acaba digeriyle mi evlenseydim" dersin..
insan biriyle evlilik gibi ciddi bir sey dusunuyorken cepte alternatif tutmamali..

Ayrica hasan ya da huseyin.. bunlar esya mi yaa.. hangisi olsun diyorsun..

kalbin ve mantığın neye karar ver diyorsa onu yap..hüseyin ile kendini düşünüce mi mutlu olursun. sanayici ile mi?

Sevilen zaten guzeldir.Sevseydin ne yası ne goruntusu umrunda bile olmazdi ki birde ikinciyi kisiyi dusuneceksin.Bence kendini dinle iyice karar ver ne istiyorsun sonra evliligi dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…