- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bu cok agir oldu
Sizin gibi düşünmüyorum cunku gercekten ben büyük gisteriyordun kimse 15 demezdi olgundum oda 19 sanmisti zaten aylarca pesimden kostu 1sene hic gorusmedik muhafazajarim ve istemedgim hic birseyi yapmadi dokunmadi bile . Kisiligini cok.iyi biliyorum bu kobuda sonsuz guveniyorum ona
diyorum ya empati yapın,
15 yaşında bir çocuğunuz olduğunu ve 23 yaşında bir yetişkinle birlikteliği olduğunu hayal edin,
o şahıs hakkında ne düşünürsünüz? gerçekten masumane ve normal karşılar mısınız?
ben 35 yaşındayım olaya 15 yaşında bir kız gözüyle de bakabiliyorum, bir anne gözüyle de, bir yetişkin gözüyle de,
15 yaşında bir çocuk 19 değil 29 yaşında görünse bile çocuktur.
tıpkı 80 yaşında birinin 30 yaşında gibi görünse de yaşlı olduğu gerçeğinin değişmediği gibi...
ve çocuğum 15 yaşındayken (kız erkek farketmez) 23 yaşında birinin onun kuyruğunda dolandığını görürsem kafasını patlatırım, hapislerde süründürürüm sapık diye.
Haklisiniz dusuncelerinizde yanliz suan 23 yasindayim ve nişanlıyim belki evet ozaman acilsaydi bu konu daha farkli olurdu ama bi yola ciktigim adam var bu adam hep boyleydi sonradan olmadi hevesi gecti mevzusu degil bu bu adam is kolik bir sapik degil tek derdi calismak hovardalik da degil ne yapmali asmalimi kesmelimi seneeler once bilincine varamamisken şimdi bunlari hesap etmek ne getirir ki bana üstelik kör kütük asik degilim herseyi analiz edebiliyorum kisiligi hep ayniydi ilk gun ki gibi bi çıkar ilişkimiz olmadi duygusal haricinde. Bu kadar kotu dusunmek istemiyorum açıkçası
Midem bulandi gercekten. Hep de ayni bahaneler "Ben buyuk gosteriyorum, yasitlarimdan olgunum, yasitlarimla anlasamiyorum" vs vs vs. Bunu soyleyenlerin hicbirinde de bir olgunluk emaresi goremiyorum nedense.
22 ve 20 yasindaki iki kisi resittirler cunku. 15 yasindaki biri COCUKTUR. COCUK. COCUK. 22 yasindaki biri ise yetiskindir. 15 yasindaki bir COCUKla 22 yasindaki bir YETISKIN romantik bir iliski yasayamazlar, SUCTUR bu. Gelismis bir ulkede izin vermezler buna. 15 yasindaki COCUK isterse 35 yasinda gorunsun. Bir ihbara bakar.Ne gibi bisey bekliyorsunuz niçin 22 ila 2o yas farki az gelirken 15 ile 22 fazla geluyor. Ben kendi 15 ile simdiki 15 yasi kiyaslayamiyorum nicin acaba ? Ve simdi ki 22 yasindaki erkekleride ayni sekilde .. askere gitmemis toy bi gencti karsimdaki delikanli degil
ya da isterseniz soruyu çevirip şöyle sorayım,
şu an 23 yaşındasın, nişanlından ayrılıp genç ve yakışıklı bir erkekle tanışıyorsun,
gayet olgun görünüyor ve davranıyor,
ama öğreniyorsun ki 15 yaşında,
ne yaparsın? tövbe bismillah, adam çocuk çıktı dersin değil mi?
karşımdaki bluğ çağında çocuk da olsa ben aşığım demezsin
zaten, 15 yaşında bir çocukla 23 yaşında yetişkin bir kadın ne paylaşabilir ki? tabi kadın çocuklardan hoşlanmıyorsa...
bunları neden yazıyorum, ben bir çocukla duygusal ilişkiye giren bir yetişkine asla güvenmem, can çıkar huy çıkmaz.
zaten körkütük aşık da değilsiniz,
adamın böyle bir eğilimi olduğunu yaşayarak deneyimlemişsiniz,
artı ilgisiz,
o zaman bu adamla evlenmek için bir sebep kalmıyor.
20 ve 29 yazacaktim.22 ve 20 yasindaki iki kisi resittirler cunku. 15 yasindaki biri COCUKTUR. COCUK. COCUK. 22 yasindaki biri ise yetiskindir. 15 yasindaki bir COCUKla 22 yasindaki bir YETISKIN romantik bir iliski yasayamazlar, SUCTUR bu. Gelismis bir ulkede izin vermezler buna. 15 yasindaki COCUK isterse 35 yasinda gorunsun. Bir ihbara bakar.
22 ve 20 yasindaki iki kisi resittirler cunku. 15 yasindaki biri COCUKTUR. COCUK. COCUK. 22 yasindaki biri ise yetiskindir. 15 yasindaki bir COCUKla 22 yasindaki bir YETISKIN romantik bir iliski yasayamazlar, SUCTUR bu. Gelismis bir ulkede izin vermezler buna. 15 yasindaki COCUK isterse 35 yasinda gorunsun. Bir ihbara bakar.
20 ve 29 yasindaki iki kisinin iliskisini hos karsiladigimi nereden cikardiniz? Ama 20 ve 29 yasindaki iki kisi resittirler gene de. Ayni sey degil.20 ve 29 yazacaktim.
cocuk yaşta basladigin bu oyunu bitir artık. 15 nedir ya... çok mu açtınız sevgiye. 7 yilik ilişki demeyinde . Her neyse. Bence alışkanlık sizinkisi . Evlenmemek en iyisi. Ya da öteleyin. Okul iş varsa onlara yogunlasin , bir iki senw sonra tekrar düşünün, ben bu adamla evlenmelimiyim diye. Siz bunlari yapamaSiniZ. Evlenirsiniz ve mutsuz bir sekilde yasarsinizBen 15 o 22 idi ben biraz büyük gosteriyordum olgundumda zaten bu aramizda bi sorun olmadi aslinda hep böyleydi hep caliskandi ama düğün oncesi dahada artti
cocuk yaşta basladigin bu oyunu bitir artık. 15 nedir ya... çok mu açtınız sevgiye. 7 yilik ilişki demeyinde . Her neyse. Bence alışkanlık sizinkisi . Evlenmemek en iyisi. Ya da öteleyin. Okul iş varsa onlara yogunlasin , bir iki senw sonra tekrar düşünün, ben bu adamla evlenmelimiyim diye. Siz bunlari yapamaSiniZ. Evlenirsiniz ve mutsuz bir sekilde yasarsiniz
+1tam olarak aynı şeye takıldım,
15 yaşında bir çocuk ve 23 yaşında bir adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?