• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeli miyim ?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba arkadaşlar,
23 yaşında ve nişanlıyim çocukluk aşkiydik kendimi bilmedgim farkında olmadığım zamanlar tanıdım onu 7 yıl gelgitli ama birbimizden kopamayan bir ilişkinin sonunda nisanlandik. Aramızda 7yaş var ben daha kıpır kıpır o ise daha ağır ve kendini bilen biri .
2Ay sonrasinda düğümuz olcak nasip olursa.

Fakat gel gelelim ki aklimda deli sorular var :(
Kendini bi iş kolik .Gece hayatı, arkadas gezmesi, icmi kumar beni rahatsiz eden hic bişey yok .. ama cok ilgisiz nasil desem yanimda harika bi adama dönüşüyor romantik gözümün icine bakar istediğim yapar mutlu etmeye çalışır kısacası. ..

ama bir sey varki mutsuzum cok hemde günde 1kez aramaz gunaydin yazar baska yazmaz arasam ya müşterisi vardır ya müsait değildir mutlaka açar ama 5dk doncem dedigi halde saatler gecer aramaz sebebini sorduğumda "arayamadim hayatim, aklimdaydin bende senj arayacaktım " soyleyecek bisey bulamıyorum.

Kendi dukkani var ve gece yarılarına kadar çalışıyor eve geldiginde 1saat konuşurduk fakat şimdi öyle cok yoruluyoki tel uyuklamaya başlıyor .

Ornegin;ilgisiz diye Tartistik tel tamamen kapatti uyudu ertesi gun aksama dogru "yarin gelinlige bakalim mi melegim "yazmis cevap vermedim tel kapattim bugün tüm gun bekledim ulasamazsa gelir ne biliyim ozur diler diye ama gelmedi boyle devam et diye msj atmis insan hicmi meark etmez ..

Ondan oncede uzun yoldan geldim yol boyu hic aramdi ben aradim okdar yogun ki insanlar basimda arayamadim diyor hepsi ust uste geldi sabrim kalmadi kendimi kandirmaktan yoruldun

Cok tereddutlerim var mutlu degilim geceleri düşünmekten uyuyamiyorum, uyursam mutlu uyanmıyorum ... herşeyden önemlisi. Kendimi değerli hissetmiyorum yanimda 1 gun mutluysam gidince 1 hafta can çekişiyorum. Hicmi özlemiyosun ? Diyorum akşam nasil oldu saat nasil gecti farketmiyorum diyor gercekten cok yoğun. Biliyorum ama bu beni tatmin etmiyo kendimde kusur buluyorum .. eksikleniyorum kendi aşırı kilolu ve yakışıklı degil bunlarin benim icin hic bir onemi yok ama bu özgüven yada bana guven beni çok rahatsiz ediyor.

2Ay kalamasina ramen gelinlikte dail hic bisey almadik bakmadık. İşim bitsin bakalim demesindende yoruldum

Belkide kendimi kandiriyorum . Yogun diyorum ama sevmiyosa zorla tutmuyorum gitsin ozaman bugün yaptigindan sonra cok zoruma gitti seytan diyor topla tası tarağı gotur basina çal. Evlenince kaldiramam okadar güçlü değilim sevgisiz yasayamam güven olmadan yurutemem biliyorum.

Sevmek yetmiyor tek başına toz olup ucasim geliyor bazen.

Hırslaniyorum ağlıyorum, tartışıyorum, sorguluyorum herseydeb şüphe ediyorum. Ellrim bombos çözüm yok ustelik huzur vermeyen mutlu etmeyen herseyi sorun yapan ben oluyorum dirdir yapıyor oluyorum her kırgınlıgımin ustune bir yenisi ekleniyor arkada birakip hic birsey yok gibi gulemiyorum yüzüne. Mutlu degilim ki mutlu edeyim ?

Evlilik herkes icin mutlaka cok özel ve kutsaldir. Benim içinde öyle evlenmiş olmak icin evlenmek istemiyorum:( sevgisiz yaşayamam güven olmadan devam edemem biliyorum tecrubelerinize guveniyorum dostlarım nolursunuz bi fikir verin saglikli düşünemiyorum: (

Evlilige olan.inancimi kaybettim ben !

Bende sıkılırdım ama adam çalışıyor kendi işi diyorsun batarsa ne hale gelir o adam mecbur bu şekilde davranmak zorunda

7 yıl önce yaşlarınız 16 ile 23'tü, yani o yaşta bir erkeğin ergenlere bakması değişik geldi bana.
Bu ilgisizliği hep böyleydiyse kabul etmiş olman gerekirdi yada bu kadar ilerletmemiş olman.
Hakkınızda hayırlısı olsun ancak evlendikten sonra değişir umutlarına kapılma derim.

Isine biraz daha onem vermeyi azaltmali. cunku bundan sonraki hayatinda sizde olacaksiniz. belki cocuklariniz olacak. bu kadar ilgisiz olmasi ikerde sorun yaratir. acik acik konusun derim..

7 yıl önce yaşlarınız 16 ile 23'tü, yani o yaşta bir erkeğin ergenlere bakması değişik geldi bana.
Bu ilgisizliği hep böyleydiyse kabul etmiş olman gerekirdi yada bu kadar ilerletmemiş olman.
Hakkınızda hayırlısı olsun ancak evlendikten sonra değişir umutlarına kapılma derim.
Ben 15 o 22 idi ben biraz büyük gosteriyordum olgundumda zaten bu aramizda bi sorun olmadi aslinda hep böyleydi hep caliskandi ama düğün oncesi dahada artti

Isine biraz daha onem vermeyi azaltmali. cunku bundan sonraki hayatinda sizde olacaksiniz. belki cocuklariniz olacak. bu kadar ilgisiz olmasi ikerde sorun yaratir. acik acik konusun derim..

Konuşuyorum hersey duzelcek eleman aliyim gecicek.diyor elamanda aldi isler daha büyüdü daha yoğunlaştı . Nasjl konussam tesirli olur bilmiyorum ki

Konuşuyorum hersey duzelcek eleman aliyim gecicek.diyor elamanda aldi isler daha büyüdü daha yoğunlaştı . Nasjl konussam tesirli olur bilmiyorum ki

Ona anlatin. yani onumuzde zaman kalmadi evet halletmemiz gerekiyo ama surekli iste oldugunu soyleyin. kendi duygularinizdan bahsedin. sizi onemsiyor ve deger veriyorsa az cok etkili olcaktir

Ben 15 o 22 idi ben biraz büyük gosteriyordum olgundumda zaten bu aramizda bi sorun olmadi aslinda hep böyleydi hep caliskandi ama düğün oncesi dahada artti

Belki o da stresini işiyle atıyordur yada malum masraflar için daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyordur.
Bu hissettiklerini onunla da konuş, açıklamasını dinle.

tam olarak aynı şeye takıldım,
15 yaşında bir çocuk ve 23 yaşında bir adam...

Belki o da stresini işiyle atıyordur yada malum masraflar için daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyordur.
Bu hissettiklerini onunla da konuş, açıklamasını dinle.

Hani tukenmis olmak bu olsa gerek bi çok kez konuştum evlilige karsi heycani hevesi yok sadece yaninda olcam diye mutlu yoksa ev esya vs umrunda değil olsa heves yapar bakalim demezmi hic ? Durumlari iyi parasi olmasa umrumda bilme olmaz su halleri bizim icin calisiyor derim uzulurum ama zaten hepsini alabilcek durumda gergun anlatiyorum konuşuyorum. Anlatmaktan yorulur mu insan hic :( Kaybettiginde mi anlayacak acaba

Ya beş dakikasidami yok. Özleyen düşünen adam iki saniyede olsa arar kapatır. Bazı insanlar bunu tolere edebilir. Bunu normal karşılayabilir. Ben ilgi görmediğim, yanında kendimi değersiz hissettiğim bi iliskiyi evlilige goturmezdim cunku bende ilgisizlige dayanamayan bi insanim.
Bence çok iyi düşünün. Evlilik çok zor. Aslında istekleriniz o kadar basit ki. Arada sırada iki dakikada olsa arasa belki mevcut durumunuzdan on bin kat daha mutlu olacaksınız.

tam olarak aynı şeye takıldım,
15 yaşında bir çocuk ve 23 yaşında bir adam...

O zaman lisedeydum herkeste bilirsiniz belki buyuk meraki vardı tanıdığım buyun ark öyleydi çok garipsemedim beni hic yaniltmadi yanlis bisey hissetmedim düşüncelerinde ki normalde takintiliyimdir guven sorunum var. Dusundugumuzde banada garip geliyir ama o zamanlar ve simdi beni hic rahatsiz etmedi

Hani tukenmis olmak bu olsa gerek bi çok kez konuştum evlilige karsi heycani hevesi yok sadece yaninda olcam diye mutlu yoksa ev esya vs umrunda değil olsa heves yapar bakalim demezmi hic ? Durumlari iyi parasi olmasa umrumda bilme olmaz su halleri bizim icin calisiyor derim uzulurum ama zaten hepsini alabilcek durumda gergun anlatiyorum konuşuyorum. Anlatmaktan yorulur mu insan hic :KK43: Kaybettiginde mi anlayacak acaba

Yani bu koşullarda insan düşünür o zaman daha aynı evi paylaşmadan iletişim ve ilgi bu kadar zayıf ise evlendikten sonra da sadece geceden geceye mi olacak diye?
Az kalmış ama iyice ölç tart derim içine sinmeyen şeyleri sonradan pişman olma.

Ya beş dakikasidami yok. Özleyen düşünen adam iki saniyede olsa arar kapatır. Bazı insanlar bunu tolere edebilir. Bunu normal karşılayabilir. Ben ilgi görmediğim, yanında kendimi değersiz hissettiğim bi iliskiyi evlilige goturmezdim cunku bende ilgisizlige dayanamayan bi insanim.
Bence çok iyi düşünün. Evlilik çok zor. Aslında istekleriniz o kadar basit ki. Arada sırada iki dakikada olsa arasa belki mevcut durumunuzdan on bin kat daha mutlu olacaksınız.

Evet oyle guzel ifade ettiniz ki isteklerin cok makul. Okadar basitki bi aramanin insani bu denli mutlu etmesi ve buna muhtac edilmesi ne kadar aci. Hic bir beklentim yok aslinda

O zaman lisedeydum herkeste bilirsiniz belki buyuk meraki vardı tanıdığım buyun ark öyleydi çok garipsemedim beni hic yaniltmadi yanlis bisey hissetmedim düşüncelerinde ki normalde takintiliyimdir guven sorunum var. Dusundugumuzde banada garip geliyir ama o zamanlar ve simdi beni hic rahatsiz etmedi

15 yaşında bir kızınız olduğunu ve 23 yaşında bir adamla birliktelik yaşadığını düşünün,
o adam hakkında ne hissedersiniz?
ben bir anne olarak nişanlınız hakkında o duyguyu hissettim işte.
ve konuyu okur okumaz aklımdan şu geçti: küçük kızlardan hoşlanan bir adam,
kız büyüyünce cazibesini kaybetti!

15 yaşında bir kızınız olduğunu ve 23 yaşında bir adamla birliktelik yaşadığını düşünün,

Bu cok agir oldu

Sizin gibi düşünmüyorum cunku gercekten ben büyük gisteriyordun kimse 15 demezdi olgundum oda 19 sanmisti zaten aylarca pesimden kostu 1sene hic gorusmedik muhafazajarim ve istemedgim hic birseyi yapmadi dokunmadi bile . Kisiligini cok.iyi biliyorum bu kobuda sonsuz guveniyorum ona

Back
X