- 15 Şubat 2013
- 25.689
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.639
- 798
- Konu Sahibi sadecesenem
Otobüs biletlerini?Değil
Yarın abinizin yanında değil başka bir şirkette çalışmak zorunda kalırsanız belge olarak ne sunacaksınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otobüs biletlerini?Değil
Yarın abinizin yanında değil başka bir şirkette çalışmak zorunda kalırsanız belge olarak ne sunacaksınız?
Yabancı dil yoksa günümüzde işi yaş. Polyglot masterlı senior yazılımcılarla, temel seviye copy paste yazılım bilgisiyle yarışamaz.Yabanci dilin var mi diye sordum cevap verdi mi gormedim
Çok yazık edecek konu sahibi kendine, gençliğine. Umarım annesini dinler.Otobüs biletlerini?
Her şey öyle sizin dediğiniz gibi olsa !Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İşine gelene cevap vermiş. Bu yaşlarda herkes kendini yazılımcı hacker falan sanıyor. Hepsi daha çocuk. Arkadaş harika bir yazılımcı olsa dili çok iyi olsa zaten çoktan üni kazanırdı. 3-5 kişilik firmalarda çalışıyor olabilir meslek lisesine gittiyse ama görüp görebileceği o kadar eğer kendi şirketini açmaz ise tabi.Yabanci dilin var mi diye sordum cevap verdi mi gormedim
Bak canım benim benim oğlum okudu, atandı, yüksek lisans yapıyor Rabbım nasip ederse seneye doktora ve şu an 2. üniversitesinde okuyor.ben zaten iş sahibiyim okul okumamı gerektiren bi durum yok. Karşıdakine güven,sadakat, bağlılık, sevgi... tabii ki arada görüşüyoruz ama nadir. Ama çok mutluyum onunla olduğum için. Her konuda beni tamamlayan biri
Bu yaşta evlenip napican rahat mı batıyor. Önce okulunu oku bitir. Bakalım 4 sene sonra aynı adamı isteyecek misin hala. İnsan olgunlastikca kararları değişiyor ilerde pisman olma o yüzden evlilik konusunu rafa kaldirBen 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Öncelikle maddi olarak kendni garantiye al iş hayatın iyiyse üniv. Konusunda bişey diyemem. Ama evlilik için acele etme çünkü insanların zamanla nasıl değiştiğini yaşın ilerledikçe göreceksin şuan her şey toz pembe görünüyor her şeyi halledebilirim sanıyor insan ama şartlar ve süreç her şeyi değiştirebiliyor. Ve emin ol 1 yıl sonra bile aynı sen olmayacaksin hayata bakisin bı çok fikrin ideallerin değişecek belkide.. zaten nasibinde varsa er ya da geç bı araya gelir ve dolu dolu yaşarsınız. Uzak mesafe ilişkisi demişsin bı araya gelince çok başka bı karakterle birlikte gibi bile hissedebilirsin çünkü aynı evin içi farklı oluyor ..Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bence gençliğinizi evlenerek mahvetmeyin. Üniversite okuyup kariyer sahibi olun. Evlilik öyle çokta gerekli bir şey değilBen 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Zannetmiyorum annesini dinleyeceğini. O kafasına koymuş evlenmeyi hayati toz pembe görüyor.Çok yazık edecek konu sahibi kendine, gençliğine. Umarım annesini dinler.
Öyle görünüyor maalesefZannetmiyorum annesini dinleyeceğini. O kafasına koymuş evlenmeyi hayati toz pembe görüyor.
Evlendikten 1 yıl sonra konu açar sizi dinlemedim çok pişmanım diye.
Çok doğru.Sen üniversite okusan ne olur okumasan ne olur. Maalesef kafa yapın sorunlu.
Bu kadar fikir veren insana karşı bildiğini okuyacaksın belli. Umarım pişman olmazsın