- 15 Şubat 2013
- 25.690
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.643
- 798
- Konu Sahibi sadecesenem
Gacirdiniz gizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senaristlik hakkında çok bir fikrim yok sadece aklımda kalan yıllar önce biriyle tanıştım senaristim dedi bana. Senaristliğine dair gram bir şey göremedim. Bir kaç yıl sonra tekrar yanyana gelince naptın netten faslında pub isletiyorum dedi. En son görünce senaristlik nasıl gidiyor dedim ne senaristliği yoğurt fabrikam var dedi. Allah bilir simdi ne oldu bilmem.Orhan Oğuz resim sergisi actiydi gecen mesela, guzel sanatlar mezunu olduğunu sanmıyorum, senaryo yazmak biraz kitap yazmaya benzer, illa edebiyat fakültesi mezunu olmaya gerek yok. Senarist degilim ama uzun yillar sinema sektöründe calistim, senaryo kisminin nasil isledigi farkli biraz. Genelde ekip halinde yapilan bi is. O gruplarda calisan cok arkadasim var, hepside edebiyat vs mezunu degil, yetenek isi biraz bunlar.
Yogurt hakkinda yaziyodur bcvxvxvxhSenaristlik hakkında çok bir fikrim yok sadece aklımda kalan yıllar önce biriyle tanıştım senaristim dedi bana. Senaristliğine dair gram bir şey göremedim. Bir kaç yıl sonra tekrar yanyana gelince naptın netten faslında pub isletiyorum dedi. En son görünce senaristlik nasıl gidiyor dedim ne senaristliği yoğurt fabrikam var dedi. Allah bilir simdi ne oldu bilmem.
Üniversite ye gitmeden mi yazılıma başladınız nasıl öğrendiniz iş nasıl buldunuzzaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...
zaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...
20 yaşında düşündüğünüz şeylere bakBen 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Anneniz çok çok haklı. Evlendiğinizde üniversite okuma işini unutun. O okuyanlar çok nadir ve eşinin gerçek anlamda karısına destek olup, kazanması için uğraştığı çiftlerde oluyor ki yinede bir evliliğin, ev işlerinin sorumluluğu biniyor üzerinize. Büyük hata yaparsınız bence. Yaşınız gerçekten çok küçük. Hani siz hazırsanız, işi de buldum derseniz evlenin diyeceğim ama yaşınız bunu söylemek için yine yeterli değil. Kariyer sahibi olun önce eşinize muhtaç olmadan yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaksınız.Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sen evlen ya, üniversiteye girsen de vizyonun bu yani 20 yaşında.ben zaten iş sahibiyim okul okumamı gerektiren bi durum yok. Karşıdakine güven,sadakat, bağlılık, sevgi... tabii ki arada görüşüyoruz ama nadir. Ama çok mutluyum onunla olduğum için. Her konuda beni tamamlayan biri
zaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...
Isimli kurumsal firmalar, univ diplomasi olmayana telefon bile actirmazlar. Universite ortami farkli, arkadas ortami farkli. Okuma/yazmasi olmayan türküculer de dünyayı geziyor konser icin kulturlu mu simdi bunlar :) ben gezip, kulturleniyorum demek ne komik
Şöyle genel bi cevap yazayım herkese, yazdıklarınızın hepsini okudum. Olay yoğurda kadar nasıl geldi anlamadım ama. Her neyse… Sanırım üniversiteye gidicem. Mezun olduktan sonra kim öle kim kala duruma göre bakarız evlilik işlerine. Saygı çerçevesinde fikir belirten herkese teşekkür ederim. Hoşça kalın
![]()
siz hiç lise mezunu ya da başka bölümden mezun olup yazılımcı olmuş insan görmediniz. biraz araştırın internette de vardır
Hayır onlardan bahsetmiyorum. Bizzat tanıdığım insanlar da var böyle. Okumak daha garanti tabi. Okumadan yapacaksan kendini çok iyi geliştirmen gerekİnternette doğruluğu teyit edilmemiş milyonlarca bilgi var. Hatta bilinçli olarak paylaşılan yanlış bilgiler de var.
Amerika'da sözde bir evin garajında veya bodrumunda başlamış gibi anlatılan; başarı hikayelerinden bahsediyor olabilir misiniz ?
Gacirdiniz gizi
Değilinanıp inanmamak size kalmış :) Teknoloji devrindeyiz. Üni okuyup diplomalı işsiz bir sürü insan varken. bence bu bi başarı :)