- 18 Ekim 2022
- 2.076
- 6.326
- 88
- Konu Sahibi sadecesenem
Yani inşallah olmaz ama evlenmeden önce 4-4- lük gözüküp sonra annemin dediği olcak diyen tiplerde çok okudum burada o yüzden biraz daha düşünün derimahahahah inşallah olmaz dua edin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani inşallah olmaz ama evlenmeden önce 4-4- lük gözüküp sonra annemin dediği olcak diyen tiplerde çok okudum burada o yüzden biraz daha düşünün derimahahahah inşallah olmaz dua edin :)
yüz yüze tanıştık zaten .vakit de geçirdik lakin ailelerimiz çok uzakta olduğu için herkes evine döndü ve uzak mesafe ilişkisine döndük. Bir de bence uzak mesafe ilişkisi çok zorUzak mesafeli iliski olmasa durumu farkli degerlendiriridim ama senin durumda büyük risk olur her acidan. O yüzden oyumu anneden taraf kullaniyorum. Bana evlilik motivasyonunuz yeterli gelmedi
Zaten evlenme amacım bunları sevdiğim insanla yapabilmek. İkimiz de gezmeyi görmeyi yemeyi içmeyi çok seviyoruz. Ve ben bunu sevdiğim insanla yapmak istiyorum. Ailem sevgilimle beni tatillere salacak bi aile yapısında değil maalsefÇok iyi paza kazanabileceğin bir alandasın, ben de aynı alandayım. Çok şanslısın birçok insana göre. Evlenmek için ne bu acele? Gez, gör, ye, iç, dünyayı tanı. İllâki evlenmek zorunda da değilsin. Bir şeyin kaçtığı da yok. İnsanın fikirleri, dünyaya bakışı o kadar değişiyor ki.
2 mesafe ilişkisi yaşadım. Biriyle ilk seneler uzaktan sürdürdük aynı eve geçip yaşayınca bitti ilk zamanlar yaşasaydık 5 sene bile sürmezdi. Üstelik arkadas ortamında tanışmıştık.biz birbirimizin yüzünü hiç görmedik demiyorum . Beraber vakit de geçirdik. Ailesini de tanıyorum seviyorum. yüz yüze tanıştık zaten öyle sevdik birbirimizi. sonra herkes evine dönmek zorunda kaldı işte
Çünkü ayrı eve çıkmanın getirdiği sorumluluk evliliğin getirdiği sorumluluklarla kıyaslanamaz. Biri de demiş davulun sesi uzaktan hoş gelir diye. Size evlenmeyin beraber yaşayın da diyen yok ama çok da temiz bakıyorsunuz her şeye. Evlilik sevdiğim adamla rahat gezeyim diye yapılamayacak kadar ağır bir sorumluluk.Öncelikle evlenirsek benim aileme yakın onların ailesine 17 saat uzaklıkta yaşayacağız. ayrıca sevgilim de çok kız gibi büyümüş yani elinden her iş gelir. ütüsünü kendi yapar, bulaşık vs. bana da yardım edeceğini her seferinde dile getiriyor. askerliğini evlenene kadar yapacak hatta bedelli yapma ihtimali var. ikimiz de uzaktan çalışıyoruz. evlenince gezmek istiyoruz sürekli. Bunu da helal dairesi içinde yapmak istiyoruz. hepsi bu. ve dediğim gibi ünide sevgililer eve çıktığında ses çıkarmayanlar aynı yaşta evlenenlere erken diyor...
Evlenmeden aynı eve girmem imkansız çünkü benim prensiplerime ters. O zaman kimseyi tanıyamayacam sdghusd2 mesafe ilişkisi yaşadım. Biriyle ilk seneler uzaktan sürdürdük aynı eve geçip yaşayınca bitti ilk zamanlar yaşasaydık 5 sene bile sürmezdi. Üstelik arkadas ortamında tanışmıştık.
Biriyle 1 sene sürdü netten tanışıp yüzyüze geldik çok zaman geçirdik ama aynı evi paylaşınca eski düşünceler uçuyor.
yüz yüze tanıştık zaten .vakit de geçirdik lakin ailelerimiz çok uzakta olduğu için herkes evine döndü ve uzak mesafe ilişkisine döndük. Bir de bence uzak mesafe ilişkisi çok zor
Bunları evlenmeden de yapabilirsiniz. Para kazanan yazılımcı kadın, ben Almanya’ya İsviçre’ye gidiyorum deyince kiminle gidiyorsun diye hesap mı soracaklar, gitmenizi mi engelleyecekler? Sevgilinizle yaptıklarınızın raporunu kimseye vermek zorunda değilsiniz zaten. Sevgiliniz olduğunu bile bilmelerine gerek yok ki. Çok pişman olursunuz, haberiniz olsun. Dışarıda koskocaman bir dünya var, insan büyük ölçüde dönüşüm hâlindeyken erken yaşta alınan ciddi kararlardan çok pişman olabiliyor. O yaşlarda olduğum herifle evlenseydim, %100 boşanmıştım.Zaten evlenme amacım bunları sevdiğim insanla yapabilmek. İkimiz de gezmeyi görmeyi yemeyi içmeyi çok seviyoruz. Ve ben bunu sevdiğim insanla yapmak istiyorum. Ailem sevgilimle beni tatillere salacak bi aile yapısında değil maalsef
Aile yapına ters anlaşılan. Zaten yazılım alanındaymıssın cok cok güzel bir meslek bir üni kazanıp şehir dışında okuyup o süreçlerde sevgilinle vakit geçirebilirsin ne dersin?Evlenmeden aynı eve girmem imkansız çünkü benim prensiplerime ters. O zaman kimseyi tanıyamayacam sdghusd
çocuk olmadıktan sonra ve ikimiz de evdeyiz. ev işleri bölüşülür. evliliğin sorumluluğunu anlatır mısınız. hani herkes aynı şeyden bahsediyor. herkesten uzak bi şekilde sevdiğinle evlenip aynı evde yaşamanın nasıl bi ağır sorumluluğu olabilir. ev işi vs dışında?Çünkü ayrı eve çıkmanın getirdiği sorumluluk evliliğin getirdiği sorumluluklarla kıyaslanamaz. Biri de demiş davulun sesi uzaktan hoş gelir diye. Size evlenmeyin beraber yaşayın da diyen yok ama çok da temiz bakıyorsunuz her şeye. Evlilik sevdiğim adamla rahat gezeyim diye yapılamayacak kadar ağır bir sorumluluk.
Siz cicim ayından bahsediyorsunuz sadeceçocuk olmadıktan sonra ve ikimiz de evdeyiz. ev işleri bölüşülür. evliliğin sorumluluğunu anlatır mısınız. hani herkes aynı şeyden bahsediyor. herkesten uzak bi şekilde sevdiğinle evlenip aynı evde yaşamanın nasıl bi ağır sorumluluğu olabilir. ev işi vs dışında?
Erken evlilik pişmanlıktır.Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Evlen o zaman ne fikir alıyorsun. Okumak sadece para kazanmak degildir. Ufkunu genisletirsin, kultur ile para es deger mi ? Is sahibiymis, kazancin ne ? Evin, araban var mi ? Neyine güvenmiyorsun. Yasin cok küçük, tercih senin. Ilerde erken yasta evlenmeseydim diye kafani duvarlara vurman muhtemelzaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...
zaten önümüzdeki iki-üç sene planım bu. evden ayrılıcam ablamla eve çıkıcaz. ablam üni okuyor. o ara hem sevgilimle buluşup vakit geçiririz hem gezeriz. sonrasında da evlilik düşünmüştük işte.Aile yapına ters anlaşılan. Zaten yazılım alanındaymıssın cok cok güzel bir meslek bir üni kazanıp şehir dışında okuyup o süreçlerde sevgilinle vakit geçirebilirsin ne dersin?
bence aynı evde yaşamaktan ziyade ailesine bakmak gerekiyor. çünkü onu yetiştiren onlar. erkeğin annesine ve kız kardeşine tavırları vs bir sürü şey sıralayabilirim. Aynı eve girmek tabii ki de fikir verir ama aile yapısına ters olunca yapacak bişi yokBir de aile yapınıza ters olabilir, bunu tartışmayacağım; ama genç kızlara şunu söylemek istiyorum, aynı evde yaşamadan bir erkeği tanıyamazsınız maalesef. Büyük bir kumar. Her şey laylaylom ve kolay geliyor. Evlilik ciddi bir adım, özellikle muhafazakar aile yapısında geri dönülmesi zor olan bir karar. Bu kadar ciddi bir kararı, bu kadar erken ve kör atışla vermeyin.
Evlenmeden aynı eve girmem imkansız çünkü benim prensiplerime ters. O zaman kimseyi tanıyamayacam sdghusd