Evlenmem için erken mi sizce

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:

Bence kesinlikle beklemelisin.Ben yeni evliyim.Ve 25 yaşındayım keşke biraz daha bekleseymişim diyorum.Ayrıca nişanlının yaşı daha küçük bence erkekler daha da geç olgunluğa erişiyor.

Bende 2012 iliskiye basladim esimle 2017 de evlndk 5 aydr evliyim evet huylari degisio nasil ne anlamda degisio daha cok sahipleniyolr artik onunsun die eski kiskancliklar bitiyor diger turlu huy degisikli olmadi mesela eger senin okulunnda bitmesni beklerse bekleyebilirsinz yani

Bende 21 yaşındayım . Evliyim . Hemde 7 aylık evliyim eşimle de sevgililiğimizin 5.yılında evlendik . Aslında aklımızda asla evlilik yoktu bi anda evlendik ailem çok kızdı onun ailesi kızdı tutturduk evlenicez diye ve ben hep erken yaşta evlenmek ne ya 30dan önce evlenmem diyen bi insandım arkadaşlarım düğüne gelene kadar evlendiğime inanmadı. Eşimde bende okuyoruz ve çalışıyoruz eşim çalışmama karışmıyor ikimizde mezun olduğumuzda mesleklerimiz gayet iyi ama erken evlendim okul var bunun iş hayatı var ve ailelerimizde çocuk yapmamıza izin vermiyor bizde istemiyoruz ona bakacak durumumuz sorumluluğumuz yok. Ben günlerdir bazı belirtiler sonucu hamile miyim acaba diye kafayı yedim hala da bi sonuca varamadım o ayrı . Ama o 2 aylık zamanda bi anda evlilik merakına düşmeseydim asla evlenmezdim eşimde ikimizde pişmanız ha mutluyuz orası ayrı ama asla 24-25ten önce evlenmeni hele okulun bitmeden evlenmeni tavsiye etmem . Ve eşin isterse şarkıcı futbolcu olup ayda milyon dolar bile kazansa sen çalışmalısın. İnsanın kendi ekonomik özgürlüğü harika bir şey. Kendi paranı kazanıp kendi paranı harcamak ve muhtaç olmamak . Bunlar çok güzel şeyler bence gerçekten aklını başına verip çalışmalısın okulunu bitirmelisin. Bizde 5 yıl boyunca sevgiliydik ve gayette mutluyduk şehir şehir bile gezdik istediğim bölümü kazandım üniversitede sevgilimle gezdim tozdum eşim evlenince değişmedi sadece aramızda açıklanmayan bi uzaklık var bu hamilelik korkusundan okuldan işten olabilir tabiki ama bi rüya sonucu evlendim ve sana asla tavsiye etmiyorum

Bende 2012 iliskiye basladim esimle 2017 de evlndk 5 aydr evliyim evet huylari degisio nasil ne anlamda degisio daha cok sahipleniyolr artik onunsun die eski kiskancliklar bitiyor diger turlu huy degisikli olmadi mesela eger senin okulunnda bitmesni beklerse bekleyebilirsinz yani
Anladım önceden çok aşırı kıskançtı ama şuan öyle değil tekrar başlar mı ki

her polis olanın hizmetçisi mi var? yapsın yemeğini.

hayattaki tek gayen evlenip bu adama yemek yapmaksa bırak okulu madem.

Bir polis eşi ve aynı zamanda çalışan bir bayan olarak hemen yorum yapayım :)
Polis olduğu için düzenli bir hayatı YOk demişsin evet öyle oluyor düzensiz bi hayatları var ama sen evlenince hayatı düzene girmiyor
Bunları düşünmen için çok erken diyeceğim ama bende 1,5 yıllık evliyim.
Aynı zamanda çalışıyorum, yemeği de yapıyorum, çamaşırları da ütüyü de hallediyorum.
Ama , aması var.
Herşey dört dörtlük olmuyor yeri geliyor yemek olmuyor yeri geliyor çamaşırlar makineye atılmamış oluyor yorgunluktan bazen yataktan kalkacak halim olmuyor sağlık çalışanıyım.
Eşim bunları anlayışla karşılar çünkü ikimizde çalışıyoruz.
Daha dün buraya konu açmıştı arkadaşlar
“çalışmıyorsun ekmek elden su gölden evdesin “mantığında adamlar var.
Fazla iyi niyetlisin
Şu an böyle düşünmenin sebebi o kişiyi çok erken tanımaya başlaman.
Başka bir açıklaması yok.
Bir kadın olarak mesleğin herşeyden önemli bunu unutma.
Bu kadar fedakarlık sana sadece zarar getirir.
İyi biri olsa sana çalışma da demez benden sana tavsiye çalışmanı istemeyen biriyle Olmaz.
Sonra pişman olursun

Bunlar zaten evlenince olan hayallerimiz ama illa çalışmam mı gerekiyo ki
Bunlar parasız olan şeyler mi?
Hayat maalesef acı ve çok zor dünyanın binbir türlü hali var. Yarın bir gün eşin rahatsızlanıp elden ayaktan düşse yatağa düştüğünde mi iş arayacaksın?
Sadece eş değil annen baban, ve kendin için de aynı durum geçerli.
İş her zaman sigortadır.
Oldu ki bir anlaşmazlık oldu boşandın. Boşanır boşanmaz iş mi arayacaksın ya da eşin vefat etti
Ya da bekarken ailenden tüm desteğini kaybettin annen baban rahatsızlandı ? Bu ihtimaller varken bu devirde
ülkede bu kadar işsiz varken.
Üniversite okuyup herkes işsizken
. Bunlar kötü ihtimaller ama hayat her zaman insanın yüzüne gülmüyor.
Borcu harcı var sağlık kontrolleri tedavisi var .
Bir kadın Doğum doktoruna gitmek bile dünya para bu devirde bir de bunların testleri ıvır zıvırları var.
Hani evlilik düşündüğün için bebek de düşüneceksin onun da masrafları var.
Neden eve gelecek para 3 ken 5 olmasın ?

Yaşını göz önüne alarak yorum yapmam saçma olur. 21 yaşında ama elinde mesleği olan bir kız olsaydın eğer tabii ki neden evlenemeyesiniz derdim. Ancak önünde bitirmen gereken bir okul var. Evlilik aklının ucundan bile geçmemeli!

Sana evlendikten sonra çalışma diyen biriyle sakın ha sakın evlenme. Aşkından ölsen de evlenme. Sonra çok pişman olursun ama kimse sana yardım edemez.

Çalışmana gerek yok ben evime bakarım diyen adam gerçek hayatın farkında değildir diye düşünüyorum. Bırak adam da büyüsün sen de büyü. Daha çok erken ikiniz içinde. Gerçekten minnak bir kuzusun daha :-)

Hayir sevgiliykn bir mesajini bile kisnirlar mesela ama evleniyosun ve hep yanyanasun herseyiniz bir olcak kiskanclik daha cok normlesiyor ama genel olarak yine kiskanc

Yaşını göz önüne alarak yorum yapmam saçma olur. 21 yaşında ama elinde mesleği olan bir kız olsaydın eğer tabii ki neden evlenemeyesiniz derdim. Ancak önünde bitirmen gereken bir okul var. Evlilik aklının ucundan bile geçmemeli!

Sana evlendikten sonra çalışma diyen biriyle sakın ha sakın evlenme. Aşkından ölsen de evlenme. Sonra çok pişman olursun ama kimse sana yardım edemez.

Çalışmana gerek yok ben evime bakarım diyen adam gerçek hayatın farkında değildir diye düşünüyorum. Bırak adam da büyüsün sen de büyü. Daha çok erken ikiniz içinde. Gerçekten minnak bir kuzusun daha :-)
Ahah:)))) minnak kuzuyum :KK33::KK33: ama çalışma diye baskı yapmıyo bana bırakıyo zaten sadece çalışmaman daha iyi dedi

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:
23 de evlendim severek 4.5 yol flörtten sonra ve simdi pişmanım evlilik sandıgın gibi cok da güzel bir sey değil

Degisen bisey olmuo sadece gelin oluyosun ve gorevlerin baslio ozaman hic evlenmeyelim ve sonra es oluyosun kocana larsi gorevlerin artio sorumluluk ev gcindrmeye calisiyosun dpgru bazn sknti basio evlilikden yana insana ama insann sevdgi adamla hayat birlestrmesi kadr guzl birsey yok bemce heleki ailen cogalinca

Biz sevgililiğin son dönemlerinde de kavga etmeye baslamıstık o kadar yıldan sonra heyecan sınır olmuyor ve aileler işin içine giriyor yani evlilik güzel değil hiç tanımadıgın insanların kaprisi osu busu eşinde pasifse vay haline geneli bu yani ilgi alaka eskisi gibi olmuyor

Back
X