- Konu Sahibi CitirTurtam
Iste o hayatinin askini önce bi bulacaksin, ha deyince olmuyor
onu taniyayim edeyim diyene kadar yine en az 2-3 sene geciyor aradan.
Evli bayanlar gecenin bi yarisi pat diye arkadasina gidemiyor, beraber sabahlara kadar sohbet edemiyorlar. Kafalarina estiginde süslenip püslenip disari cikip bar'larda kulüp'lerde takilamiyorlar eglenmek biseyler icmek icin. Bunlar sadece birer örnek. Tabi bu hayat arkadas cevresinin ertafinda dönmüyor. Demek istedigim, bekarliginda yaptigin ufak tefek cilginliklari evliyken yapamiyorsun, esinle birlikte yaptiklarinda belli bir sinir cercevesinde. Evlilik büyük sorumluluk demek, bunun en güzel örnegi ablam benim icin. Okadar deli doluydu ki gününü gün ederdi, her gününü sanki son günüymüs gibi yasardi. Eylül'de evlendi ve bambaska bir insan oldu. Cok oturakli, sessiz, attigi her adima dikkat eden, konusma tarzi bile bambaska olan bir insan oldu. Simdi istedigi saatte cikip arkadaslarini göremiyor, onlarla cikip biseyler yiyip icemiyor her istediginde, gel beraber gezelim desem bile esi olmadan biyere gidince rahatsiz oluyo sanki ve hayir diyo. Benim gittigim ortamlari anlatinca arada agzindan kaciriyor "off bende istiyorum" diye, o an gözlerinden okuyorum eski günlerini özledigini, her nekadar caktirmamaya calissa da. O eski deli dolu ablamdan eser kalmadiBen sahsen bu yasimda gezmeye eglenceye doydum diyemeyecegim, daha ne gördük ki hayatta
![]()
evliyken bekarkenki gibi rahat olamazsın çünkü .... herkes büyümüş oturmul olmanı bekler .benim kuzenim benden 2 yaş küçük evli kız .. mesela ondan olgunluk bekliyorlar hep .benden kimse beklemeiyor .. aslında hayatının aşkını bulmadıktan sonra evlenmeninde anlamı yok bence .... ortalama bir aşkla normal bir standartta mutlu olmak isteyenler evlenmek için evleniyor ... artık düzen kurayım mantığı .bana düzen gözüyle bakan bir erkek beni mutlu edemez .o kendini mutlu etmek için evleniyor .ben öyle düşünüyorum .çamaşırım yıkansın ütülensin yemeğimi pişirsin diye bakıyor genelde erkekler .
artık erkekler evlenmedende birşeyleri yaşaybildiği için çocuk sahibi olmak için evleniyor ....