Canım bence herksin aklında bu sorular vardır.
Çünkü yeni, bilinmeyen bir hayata adım atılıyor.
Ve insan haliyle düşünüyor bunları.
Fakat buraya kadar geldiğine göre iyi anlaşıyorsunuz ve sorun yok.
Bu evlilik öncesi stresi sadece.
Bence rahatlamak için meditasyon yapmalısın.
Hafif sözsüz bir meditasyon müziği aç ve güzel şeyler düşünüp, olumlama cümleleri kur.
Herşey iyi olacak, biz çok mutluyuz ve mutlu olacaz.
Herşey benim hayrıma olacak şekilde ilerliyor gibi...
sen de evleniyosun yakın zamanda demek. Allah bir ömür mutlu etsin inşallah sizi de.
evet Allaha şükür iyi anlaşıyoruz. olaylara bakış açımız, hayattan beklentilerimiz birbiriyle örtüşüyor. onun yanında da çok mutlu hissediyorum kendimi. ama bazen tartıştığımızda kırıcı sözler söylüyor ve ben de kırılıyorum doğal olarak. sevdiğim yapı olarak sinirli bi insandır bir de. ama sonradan birbirimizi çok sevdiğimizden falan bi şekilde anlaşıp barışıyoruz. ama işte bu mevzuyu kafama takıyorum bazen(
Aklı başında herkes bu endişeleri duyar. Çok normal. Ben 3 aylık evliyim. Evleneceğim hafta iki kez uyku felci (karabasan) geçirdim. İlerde yaşanabilecek olumsuzlukları düşünmek yerine ümitli, neşeli şeyler düşünmek lazım. Ben mesela, ya evleniyorum diye ömür boyu sürecek bir anlaşmaya mı imza atıyorum, mutlu olmak için evleniyorum yürümezse dünyanın sonu mu, belki Gönül Yazar gibidir kaderim, 7-8 nikah daha geçer başımdan, n'olucaksa olucak diye düşünerek kendimi rahatlattım. Böyle hafife alınca üzerimdeki stres hafifledi:). Mutluluklar dilerim.
Anladım canım.
Siz de mutlu olursunuz inşallah.
Yani kırıcı derken, saygısızlığa varan kelimeler değil demi söyledikleri?
Hiç huzursuz olma canım, aileler için çok zordur tabii benim ailem yok o yüzden bilemiyorum tam ama 40 yaşına kadar bekar kalsan yine de evlenirken onların içine sinmez. Evlatlarının evleneceği insanı bir türlü layık göremezler yavrularına. Endişe etmekten alıkoyamazlar kendilerini. İnşallah bir ömür, aynı yastıkta, mutlulukla yaşlanırız eşlerimizle.
İlişkiler de böyle şeyler olabilir canım zaman zaman..
Karşına al güzelce konuş madem kafandakileri.
En azından için rahat eder.
arkadaşlar merhaba. evlenmeme çok kısa bir süre kaldı ve benim içimde garip bi sıkıntı var. korkuyorum endişeleniyorum. evlenince onunla anlaşabilecek miyiz, o benim için gerçekten doğru insan mı, birbirimize uyum sağlayabilecek miyiz, evliliğimizi sürdürebilecek miyiz, birbirimize karşı daha sonraları anlayışlı olabilecek miyiz gibi bir sürü soru kafamı kurcalıyor. nikaha bu kadar az gün kalmışken tam mutlu olamıyorum bir türlü. siz de evlenirken böyle hissetmiş miydiniz hiç? yani bu duygularım normal mi yoksa kafamda bazı soru işaretleri var da onu sevdiğim için farkına varamıyor olabilir miyim?
Canım öncelikle çok mutlu olmanı ve yüzünün gülmesini temenni ederim...
Her evlenende bu duygular yaşanır , ya farklı olursa , ya mutsuz olursam , gerçekten seviyormuyum , vaz mı geçsem diye..
Evlilik stresi bunlar hep evlenince evine ve yuvana alışınca bütün bu kafandaki soru işaretlerinden eser kalmaz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?