sen bi de beni görsen yalnız yaşıyorum, özgürlük ve yalnız yaşamanın verdiği alışkanlık var, hayatımda her şey ona göre tek kişilik ve haftaya bugün evleniyorum. Kafamde deli sorular :) endişeler, kararsızlıklar, ümitsizlik, karamsarlık ve daha nicesi. Hele ki ailende sorunda varsa hep aileni göz önüne getirip öyle bi evliliğinin olacağını düşünüyorsun. Ayaklarım geri geri gidiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur, Allah güzel kaderler yazsın :119:
Olumlu seyler dusun canım . Ne guzel sevdıgın adamla bır yuva kuracaksın . Eskısı gıbı gelınlıkle cıktın kefenle don olayı yok kı olmazsa olmasın . Ayakkabının altına adımı yazar mısın :))
Bir derdim var kısmına takılma
Kalan 10 gününü güzel geçir
Kınalık, gelinlik, saç vs. cici bici şeylerle uğraş heyecanın artsın
Evlilik zor hatta çok zor ama herşey olacağına varır
En güzel zamanlarını bunları düşünüp zehir etme
Her birey nasıl farklıysa her evlilik te öyle farklıdır
arkadaşlar merhaba. evlenmeme çok kısa bir süre kaldı ve benim içimde garip bi sıkıntı var. korkuyorum endişeleniyorum. evlenince onunla anlaşabilecek miyiz, o benim için gerçekten doğru insan mı, birbirimize uyum sağlayabilecek miyiz, evliliğimizi sürdürebilecek miyiz, birbirimize karşı daha sonraları anlayışlı olabilecek miyiz gibi bir sürü soru kafamı kurcalıyor. nikaha bu kadar az gün kalmışken tam mutlu olamıyorum bir türlü. siz de evlenirken böyle hissetmiş miydiniz hiç? yani bu duygularım normal mi yoksa kafamda bazı soru işaretleri var da onu sevdiğim için farkına varamıyor olabilir miyim?
Canımbu sorulara kısmende olsa cevap verebildiğin daha doğrusu sana bu sorular olumlu cevap verdiren kişiyle evleniyosun zaten senönce kabul edip sonramı soruyosun..tanımıyormusun ki onu..arkadaşlar merhaba. evlenmeme çok kısa bir süre kaldı ve benim içimde garip bi sıkıntı var. korkuyorum endişeleniyorum. evlenince onunla anlaşabilecek miyiz, o benim için gerçekten doğru insan mı, birbirimize uyum sağlayabilecek miyiz, evliliğimizi sürdürebilecek miyiz, birbirimize karşı daha sonraları anlayışlı olabilecek miyiz gibi bir sürü soru kafamı kurcalıyor. nikaha bu kadar az gün kalmışken tam mutlu olamıyorum bir türlü. siz de evlenirken böyle hissetmiş miydiniz hiç? yani bu duygularım normal mi yoksa kafamda bazı soru işaretleri var da onu sevdiğim için farkına varamıyor olabilir miyim?
arkadaşlar merhaba. evlenmeme çok kısa bir süre kaldı ve benim içimde garip bi sıkıntı var. korkuyorum endişeleniyorum. evlenince onunla anlaşabilecek miyiz, o benim için gerçekten doğru insan mı, birbirimize uyum sağlayabilecek miyiz, evliliğimizi sürdürebilecek miyiz, birbirimize karşı daha sonraları anlayışlı olabilecek miyiz gibi bir sürü soru kafamı kurcalıyor. nikaha bu kadar az gün kalmışken tam mutlu olamıyorum bir türlü. siz de evlenirken böyle hissetmiş miydiniz hiç? yani bu duygularım normal mi yoksa kafamda bazı soru işaretleri var da onu sevdiğim için farkına varamıyor olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?