yeni evliyim ondan ayrılalı da uzun zaman oldu da kendisi ayrılığı kabul etmeyip hergün işyerimin önüne gelip beni rahatsız ediyordu ne kadar ayrıldık desekde hiç kabul etmedi evlenene kadar herkese hala sevgiliyiz hala hala hala diyip duruyordu delirmiş olmalı ki hala arıyor.. kurtuldum sanmıştımBir daha aradığında konuşma. eşine de söyleme. Ne kadar oldu evleneli ? Ne kadar oldu ondan ayrilali
eşime söylesem kesin onu aramaya kalkar ve bu karşıdaki o kadar gözü dönmüşki olur olmaz şeyler söylerEşinize paylaşın. Sizlik bir şey yok ortada. Daha kötü durumlarda bana neden söylemedin diye size kızar.
eşinin daha önceden rahatsız ettiğinden haberi var mi ?yeni evliyim ondan ayrılalı da uzun zaman oldu da kendisi ayrılığı kabul etmeyip hergün işyerimin önüne gelip beni rahatsız ediyordu ne kadar ayrıldık desekde hiç kabul etmedi evlenene kadar herkese hala sevgiliyiz hala hala hala diyip duruyordu delirmiş olmalı ki hala arıyor.. kurtuldum sanmıştım
hayır. kendisinin eski sevgilim olduğunu biliyor ama bu kadar saplantı yaptığını bilmiyor.eşinin daha önceden rahatsız ettiğinden haberi var mi ?
eşime söylesem kesin onu aramaya kalkar ve bu karşıdaki o kadar gözü dönmüşki olur olmaz şeyler söyler
bana inanır ama kafasında böyle şeyler hiç olmadı olmasını da istemem bu arayan çok fena birisi yani herşeyi yapabilir işyerime bile gelebilir (eşimle tanıştığım daha ilk zamanlarda gelmişliği vardı çok kovdum bağırdım yollarda)Söylesin. Eşiniz ona mı inanacak size mi? Ona inanıyorsa zaten sizi pek düşünmüyor demektir.
bundan kurtuluş nasıl olacak ? Cok zor gibi işin. Yeni evlilik güven sarsmamak lazım. Ama eşinin vereceği tepki de önemli. Ona soylesen yapabileceği bir sey var mi ? Bulup kafa göz dalar heralde.hayır. kendisinin eski sevgilim olduğunu biliyor ama bu kadar saplantı yaptığını bilmiyor.
çok kıskanç birde, bilmiyorum açıkçası
kesinlikle bulur, güvenini sarsmak istemiyorum bana çok güveniyor. benlik bişey yok ama yine de aramızın bozulmasını istemiyorumbundan kurtuluş nasıl olacak ? Cok zor gibi işin. Yeni evlilik güven sarsmamak lazım. Ama eşinin vereceği tepki de önemli. Ona soylesen yapabileceği bir sey var mi ? Bulup kafa göz dalar heralde.
başka isimle açtım nerden bulduysa bulmuş fake hesaplardan ekliyor.. ismimi değiştirdim evli olduğum da hesabım gizli olmasına rağmen çok belliiş yerini değiş faceni kapat baska isimle aç
hicte sevmem boyle yapisik insanlari ya mikrop gibi dangoz herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?