evlenmeme rağmen bela olan eski sevgili

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Herkese Merhaba,
Evliyim, eşimden önceki sevgilim çalıştığım şirketi aradı. Mutluluklar dilediğini beni unutamadığını arada bir de olsa aramak görmek istediğini söyledi. Bağırdım arama beni ya dedim adam ol evli barklı kadını aramaya utanmıyor musun dedim. Aramamı haketmemişsin gibi şeyler söyledi hala onu sevdiğimi görücü usülü evlendiğimi düşünüyormuş deli midir nedir..
Şimdi ben bununla telde kötü bile olsa konuştuğum için eşime karşı vicdan azabı duyuyorum ama eşime söyleyemem asla.. Çünkü bu adam kafayı bana biraz takmış durumda sosyal medyada bana gönderme yapmış ''Sarı Saçlım Hasretimsin ve baş harfimi yazmalar falan banada dikkatli olmam için arkadaşım söyledi.
Korkum eşime ulaşıp, yalan yanlış şeyler söylemesi. Yapabilir yani.
Bu arada heryerden engelli fakat sürekli fake hesaplardan ve sayfa hesaplarından eklemeye çalışıyor. Kurtulmak istiyorum tamamen. Bu arada işyerimi gizli nodan aradığı için kim olduğunu bilmiyordum açtım..
Lütfen bişeyler söyleyin..

Bir daha aradığında konuşma. eşine de söyleme. Ne kadar oldu evleneli ? Ne kadar oldu ondan ayrilali
yeni evliyim ondan ayrılalı da uzun zaman oldu da kendisi ayrılığı kabul etmeyip hergün işyerimin önüne gelip beni rahatsız ediyordu ne kadar ayrıldık desekde hiç kabul etmedi evlenene kadar herkese hala sevgiliyiz hala hala hala diyip duruyordu delirmiş olmalı ki hala arıyor.. kurtuldum sanmıştım

Sana ulasmasini engelle.Fake hesaplari kabul etme o halde.Ozel numara ve bilmedigin numaralarin aramalarini yanitlama.Ne paylastigini nasil ogreniyosan ogrenmeye son ver.Sil at hicbisey yapamaz.

eşinin daha önceden rahatsız ettiğinden haberi var mi ?

Size şunu diyeyim eski sevgilim olmayan ama uni.den arkadasım olan bir kişinin bana takık olmasından dolayı mahkemelik olduk.
Eşime söyledim çünkü iş artık tehdit boyutlarına kadar gitmişti.
Benden size tavsiye eşinize anlatın.

Söylesin. Eşiniz ona mı inanacak size mi? Ona inanıyorsa zaten sizi pek düşünmüyor demektir.
bana inanır ama kafasında böyle şeyler hiç olmadı olmasını da istemem bu arayan çok fena birisi yani herşeyi yapabilir işyerime bile gelebilir (eşimle tanıştığım daha ilk zamanlarda gelmişliği vardı çok kovdum bağırdım yollarda)

hayır. kendisinin eski sevgilim olduğunu biliyor ama bu kadar saplantı yaptığını bilmiyor.
çok kıskanç birde, bilmiyorum açıkçası
bundan kurtuluş nasıl olacak ? Cok zor gibi işin. Yeni evlilik güven sarsmamak lazım. Ama eşinin vereceği tepki de önemli. Ona soylesen yapabileceği bir sey var mi ? Bulup kafa göz dalar heralde.

bundan kurtuluş nasıl olacak ? Cok zor gibi işin. Yeni evlilik güven sarsmamak lazım. Ama eşinin vereceği tepki de önemli. Ona soylesen yapabileceği bir sey var mi ? Bulup kafa göz dalar heralde.
kesinlikle bulur, güvenini sarsmak istemiyorum bana çok güveniyor. benlik bişey yok ama yine de aramızın bozulmasını istemiyorum

iş yerini değiş faceni kapat baska isimle aç
hicte sevmem boyle yapisik insanlari ya mikrop gibi dangoz herif
başka isimle açtım nerden bulduysa bulmuş fake hesaplardan ekliyor.. ismimi değiştirdim evli olduğum da hesabım gizli olmasına rağmen çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…