evlenmeden önce işyerine geldi evlendikten sonra uzun bir zaman hiç aramadı sormadıben is yerine geldigini bilmeden yazdim onu..bencede esine anlatmalisin..cunku uzaktan tacizi asmis bu arkadas.
evlenmeden çok önce geldi taa sevgiliyken eşimle,ilk yapacaginiz sey esinize anlatmak olmaliydi. soyleyin esiniz sizi birakip alsin ise giderken. onu yaninizda gorurse belki bu cirkinlige bir son verir.
takik o zaman bu adam sana..normal bi sekildede degil..normal seven insanda olsa sansini dener..bakti olmuyor vazgecer bi sekilde..ya da yapmasi gerekeni yapar..yani kalbine gomer..ama bu herif bildigin takik sana canim uzgunum. esine mutlaka soylemelisin bence..evlenmeden çok önce geldi taa sevgiliyken eşimle,
sonra hiç gelmedi ona yollarda bağırdım rezil ettim
şimdi bugün tekrar aradı
evet yapışık gibi bişey.takik o zaman bu adam sana..normal bi sekildede degil..normal seven insanda olsa sansini dener..bakti olmuyor vazgecer bi sekilde..ya da yapmasi gerekeni yapar..yani kalbine gomer..ama bu herif bildigin takik sana canim uzgunum. esine mutlaka soylemelisin bence..
evlenmeden çok önce geldi taa sevgiliyken eşimle,
sonra hiç gelmedi ona yollarda bağırdım rezil ettim
şimdi bugün tekrar aradı
haklısınız. akşam konuşmayo dneeyceğimvalla ne diyim isiniz zor bilirim boyle yapiskan suluk gibi eski sevgiliyi... ama mutlaka esinize soyleyin saklamayin. yarin bir gun ortaya cikarsa ve o adam abuk subuk konusursa bu sefer esiniz bana niye onceden soylemedin der, yapacaginiz aciklama olmaz, ve guvensizlik olur. bir kere eslerin guveni kirildi mi da hicbirsey eskisi gibi olmaz. bu adamin sizi rahatsiz ettigini baska birinden duyacagina sizden duysun. iste o zaman kapi gibi arkanizda durur esiniz.
Herkese Merhaba,
Evliyim, eşimden önceki sevgilim çalıştığım şirketi aradı. Mutluluklar dilediğini beni unutamadığını arada bir de olsa aramak görmek istediğini söyledi. Bağırdım arama beni ya dedim adam ol evli barklı kadını aramaya utanmıyor musun dedim. Aramamı haketmemişsin gibi şeyler söyledi hala onu sevdiğimi görücü usülü evlendiğimi düşünüyormuş deli midir nedir..
Şimdi ben bununla telde kötü bile olsa konuştuğum için eşime karşı vicdan azabı duyuyorum ama eşime söyleyemem asla.. Çünkü bu adam kafayı bana biraz takmış durumda sosyal medyada bana gönderme yapmış ''Sarı Saçlım Hasretimsin ve baş harfimi yazmalar falan banada dikkatli olmam için arkadaşım söyledi.
Korkum eşime ulaşıp, yalan yanlış şeyler söylemesi. Yapabilir yani.
Bu arada heryerden engelli fakat sürekli fake hesaplardan ve sayfa hesaplarından eklemeye çalışıyor. Kurtulmak istiyorum tamamen. Bu arada işyerimi gizli nodan aradığı için kim olduğunu bilmiyordum açtım..
Lütfen bişeyler söyleyin..
maalesef işyerlerimizde çok ama çok yakınBak aynısı benim başımda da var 1 yıllık evliyim neredeyse eski sevgilim hic kabul etmedi ayrıldığımzi yok babana soylicem seni yok şöyle yapicam hayatın bitecek daha neler neler ilk önce sosyal medya kullanma sAna hiçok bir şekilde de ulasamaşi lazım ben önce face mi falan ne varsa kapattım ve o ayrı şehirde ben ayrı şehirdEYM 2 veya 3 yıl olmuştur gormeYeli ama hala ortak bi arkadaşımız var ona yok intikam falan alacağım diyormus aradan 3 yıl geçti bir şey yapamadı Evimi işyerimi Telefonumu hiç bir şekilde bilmiyor bana ulaşması zor sende bi şekilde iletişimi koparmaya bak cvb falan verme sakin havlayan köpek isirmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?