evlenmeme rağmen bela olan eski sevgili

ben is yerine geldigini bilmeden yazdim onu..bencede esine anlatmalisin..cunku uzaktan tacizi asmis bu arkadas.
evlenmeden önce işyerine geldi evlendikten sonra uzun bir zaman hiç aramadı sormadı
işte taa bugüne kadar

ilk yapacaginiz sey esinize anlatmak olmaliydi. soyleyin esiniz sizi birakip alsin ise giderken. onu yaninizda gorurse belki bu cirkinlige bir son verir.
evlenmeden çok önce geldi taa sevgiliyken eşimle,
sonra hiç gelmedi ona yollarda bağırdım rezil ettim
şimdi bugün tekrar aradı

şimdi bugün tekrar aradı
takik o zaman bu adam sana..normal bi sekildede degil..normal seven insanda olsa sansini dener..bakti olmuyor vazgecer bi sekilde..ya da yapmasi gerekeni yapar..yani kalbine gomer..ama bu herif bildigin takik sana canim uzgunum. esine mutlaka soylemelisin bence..

evet yapışık gibi bişey.
ne demek ya arada olsun arıyım bişeye ihtiyacın olursa ara
arkadaşız göriyim seni arada
ve bu adam 30 yaşında 31 yaşında
üstelik benden yaşını da saklamıştı tam bir pislik yani

şimdi bugün tekrar aradı

valla ne diyim isiniz zor bilirim boyle yapiskan suluk gibi eski sevgiliyi... ama mutlaka esinize soyleyin saklamayin. yarin bir gun ortaya cikarsa ve o adam abuk subuk konusursa bu sefer esiniz bana niye onceden soylemedin der, yapacaginiz aciklama olmaz, ve guvensizlik olur. bir kere eslerin guveni kirildi mi da hicbirsey eskisi gibi olmaz. bu adamin sizi rahatsiz ettigini baska birinden duyacagina sizden duysun. iste o zaman kapi gibi arkanizda durur esiniz.

haklısınız. akşam konuşmayo dneeyceğim

Şizofren bu tipler, kafalarında kuruyorlar. Eşine söyle bence.

kesinlikle eşine anlatmalısın senin bir suçun yok ileride daha kötü durumlar olur ve anlatamazsın

Arkadaşın eski sevgilini nereden tanıyor da yazdıklarını sana iletip dikkatli ol diyor anlamadım. Madem azarladınız kapattınız neden korkuyorsunuz? eşinizin size güveni yok mu? fake hesapta alsa siz eklemediğiniz sürece zaten sizi rahatsız edemez yani. Arkadaşlık isteği yollamayı falan kapatın facede. Eşinize de anlatabilirsiniz ama bir şey yapamaz

Ben olsam
dengesız oldugu ıcın gorusmeyı kestıgım kısı evlendıgımi duymasına ragmen iş yerını aradı ozel nodan aradı bılmeden actım laf sayıp kapadım bıdaha ararsa savcılıga sıkayet edıcem senınde haberın olsun

Derdım eşime

Eşine anlat.
Bilmesi gerek. Aynı sekilde onu eski sevgilisi bu sekilde arasa etse ve senden bunu saklasa daha da işgilllenirsin.
Dürüst ol anlat. Eşinle birlikte çözüm bulun derim.
Ben olsam o sekilde yapardım

yorum 1: eşinizi söylerseniz bunu paranoya haline getirir, adamın bütün hayatı altüst olur.
yorum 2: eşinize söylemezseniz ve sonrasında anlaşılırsa güven sarsılır.
yorum 3: savcılığa şikayet etmeniz lazım bence.

Durumdan eşinize mutlaka bahsedin, bu kadar saplantılı erkeklerin ne yapacağı belli olmaz. Sonra ortaya çıkarsa eşiniz "Bana niye anlatmadın başta?" diyebilir ve serzenişinde de haklı olur.

Bak aynısı benim başımda da var 1 yıllık evliyim neredeyse eski sevgilim hic kabul etmedi ayrıldığımzi yok babana soylicem seni yok şöyle yapicam hayatın bitecek daha neler neler ilk önce sosyal medya kullanma sAna hiçok bir şekilde de ulasamaşi lazım ben önce face mi falan ne varsa kapattım ve o ayrı şehirde ben ayrı şehirdEYM 2 veya 3 yıl olmuştur gormeYeli ama hala ortak bi arkadaşımız var ona yok intikam falan alacağım diyormus aradan 3 yıl geçti bir şey yapamadı Evimi işyerimi Telefonumu hiç bir şekilde bilmiyor bana ulaşması zor sende bi şekilde iletişimi koparmaya bak cvb falan verme sakin havlayan köpek isirmaz

Bu erkekler ne takintili. Kadin evlenmis hala hasretimsin cart curt.

Kocana soylemelisin. Bu takintili tiplerden her sey beklenir cunku...

Canim yerinde olsam soylerim benimde basima geldi boyle bir sey . Butun hesaplarimi kapattim ama bu sefer ablamin abimin facesine mesaj atmisti . Onlarda kesmeyince esimin facesine yazmis . Allahtan ki eşim biliyordu . En son esime mesaj atinca şikayetci olduk .

maalesef işyerlerimizde çok ama çok yakın

eşine anlat aynı durum başıma geldi eşime söyledim haddini bildirdi kafam rahat etti :) sonradan başka şekilde öğrenirse kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…