Herkese Merhaba,
Evliyim, eşimden önceki sevgilim çalıştığım şirketi aradı. Mutluluklar dilediğini beni unutamadığını arada bir de olsa aramak görmek istediğini söyledi. Bağırdım arama beni ya dedim adam ol evli barklı kadını aramaya utanmıyor musun dedim. Aramamı haketmemişsin gibi şeyler söyledi hala onu sevdiğimi görücü usülü evlendiğimi düşünüyormuş deli midir nedir..
Şimdi ben bununla telde kötü bile olsa konuştuğum için eşime karşı vicdan azabı duyuyorum ama eşime söyleyemem asla.. Çünkü bu adam kafayı bana biraz takmış durumda sosyal medyada bana gönderme yapmış ''Sarı Saçlım Hasretimsin ve baş harfimi yazmalar falan banada dikkatli olmam için arkadaşım söyledi.
Korkum eşime ulaşıp, yalan yanlış şeyler söylemesi. Yapabilir yani.
Bu arada heryerden engelli fakat sürekli fake hesaplardan ve sayfa hesaplarından eklemeye çalışıyor. Kurtulmak istiyorum tamamen. Bu arada işyerimi gizli nodan aradığı için kim olduğunu bilmiyordum açtım..
Lütfen bişeyler söyleyin..
eşime söylesem kesin onu aramaya kalkar ve bu karşıdaki o kadar gözü dönmüşki olur olmaz şeyler söyler
kesinlikle eşine anlateşine anlat.
Eşine neden anlatamazsın? Hiç sevgilim olmadı mı dedin adama evlenirken? İftira atmasından mı korkuyorsun? Anlat bence sen evlenmişsin yanlış bir şey de yapmamışsın bilmeden açmışsın telefonu. Ama saklarsan ve bir şekilde adam kocana ulaşırsa asıl o zaman eşinin güvenini sarsarsın. Hadi yalan yanlış şeyler anlattı kocana? Kocan ilk senden duyarsa adamın anlattığı hiçbir şeye inanmaz sana güvenir. Korkacak bir şeyi olsa bana böyle rahatça anlatamazdı diye düşünür ve sana inanır. Ben olsam kocama derim eskilerden biri beni rahatsız ediyor al sen uğraş hiç çekemem. Eşim de direk ona söylediğim için alnımdan öper ve her koşulda bana güvenir.Herkese Merhaba,
Evliyim, eşimden önceki sevgilim çalıştığım şirketi aradı. Mutluluklar dilediğini beni unutamadığını arada bir de olsa aramak görmek istediğini söyledi. Bağırdım arama beni ya dedim adam ol evli barklı kadını aramaya utanmıyor musun dedim. Aramamı haketmemişsin gibi şeyler söyledi hala onu sevdiğimi görücü usülü evlendiğimi düşünüyormuş deli midir nedir..
Şimdi ben bununla telde kötü bile olsa konuştuğum için eşime karşı vicdan azabı duyuyorum ama eşime söyleyemem asla.. Çünkü bu adam kafayı bana biraz takmış durumda sosyal medyada bana gönderme yapmış ''Sarı Saçlım Hasretimsin ve baş harfimi yazmalar falan banada dikkatli olmam için arkadaşım söyledi.
Bu arada heryerden engelli fakat sürekli fake hesaplardan ve sayfa hesaplarından eklemeye çalışıyor. Kurtulmak istiyorum tamamen. Bu arada işyerimi gizli nodan aradığı için kim olduğunu bilmiyordum açtım..
Sosyal medyadan uzak dur. Sil bütün hesaplarını dondur. Telini biliyorsa değiştir iş yerini arıyorsa anladığın an da tanımıyorum sizi yada yanlış numara de kapat. Senden haber alamamalı ölü taklidi yap yani. Eşine de söyleme bişey şimdilik. Kendini garantiye bi al.Herkese Merhaba,
Bakın benım de basima boyle bisey geldi hıc tanımadığım bır kargocu evi bıldıgı ıcın eve gelmekle kV yalan yanlış seyler soylemekle tehdit etti korktum panıkledım ama esime anlattım sinirlendi ona soylemedıgım ıcın tek hatam cvp yazmaktı rahat bıraksın dıye onları da baska sekilde anlatmış ama esim cook kıskanç olmasına ragmen gayet sogukkanlı bır sekilde gitti adamı buldu konusu ve Pesımı bıraktı eger tehditlerine boyun egseydım her istedigini yaptırabılırdı ama kendine guvenim ve esımın sevgisine guvenine olan inancımla anlattım bence sız de anlatmalısınız kesinlikle sizin bır sucunuz yok asılmayacak da dert yok bencekesinlikle bulur, güvenini sarsmak istemiyorum bana çok güveniyor. benlik bişey yok ama yine de aramızın bozulmasını istemiyorum
değişik bir tip ben herkese ayrıldık hayatımda başkası var dediğim dönemlerde bile yoo biz hala sevgiliyiz diyip fotolarımızı hiç kaldırmıyorduUzun zaman önce ayrilmissiniz ve siz evlenene kadar hâlâ sevgiliyiz diyorsa o adamdan korkulur. Bütün sosyal medya hesaplarinizi dondurun. Allah yardımcınız olsun
Arayıp soruyr mu dahadeğişik bir tip ben herkese ayrıldık hayatımda başkası var dediğim dönemlerde bile yoo biz hala sevgiliyiz diyip fotolarımızı hiç kaldırmıyordu
cuma günü aradığında utanmıyor musun evli barklı kadını aramaya dedimArayıp soruyr mu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?