evlenmeme rağmen bela olan eski sevgili

Ben olsam ilerde başımın ağrımaması için anlatırdım senin bir suçun yok muş ki anlat bence

Aileden bir büyüğünle paylaş. O seni eşini ilişkini daha iyi bildiği için daha doğrı yönlendirir diye düşünüyorum. Face kapatabilirsin bence.

Bence söyleme işin icine esin falan girerse olay daha farklı boyutlara taşınır , bütün tedbirleri al bı sure sosyal medya falan kullanma olmadı , gizli notlara dikkat et açma , bisure sonra zaman geçer oda biriyle tanışır unutur gider

Bak birkere sunu soleyeyim yasadigin surece hayatta hic birsey gizli kalmaz ortaya cikar bir sekilde onun icin o soylemedem esine senin soylemen daha dogru o bir cozum bulacaktir tek basina hakkindan gelemezsin bence cok yalnis bir yoldasin canim yarin birgun pisman olacagin birsey yapma

Benimde basima boyle bise geldi ve esime anlattim. uc kere aradi ucuncude annem de onu aramis esinin haberi var seni oldurecek seni ararsa asla acma yok ol demis.o da cok korkmus lutfen beni aramasin faln diye yalvarmis esime de numarami degistir bulasmayalim dedim numarami degistirdi kurtuldum cok sukur .sosyal medyada kullanmiyorum zaten bnce esinle paylas

Bence şimdilik tüm sosyal hesaplarını kapat .
Gizli no lara kapat .bilmediğin no lara açma .bence bu şekilde önüne geçersin .

Ya adam sapık işte kapatın şu sosyal medya hesaplarını başka isimle de açmayın.
Baktınız iş yerinizi gene aradı o zaman olayı savcılığa taşıyın bunu da söyleyin karşı tarafa.
Eşinize de anlatın tabi ki bir daha ararsa.

bence eşinize söylemelisiniz ileride aradım konuştuk diye yalan yanlış şeyler anlatırsa sonra gizlediğiniz için adamın doğru söylediğini düşünebilir

Eşine neden anlatamazsın? Hiç sevgilim olmadı mı dedin adama evlenirken? İftira atmasından mı korkuyorsun? Anlat bence sen evlenmişsin yanlış bir şey de yapmamışsın bilmeden açmışsın telefonu. Ama saklarsan ve bir şekilde adam kocana ulaşırsa asıl o zaman eşinin güvenini sarsarsın. Hadi yalan yanlış şeyler anlattı kocana? Kocan ilk senden duyarsa adamın anlattığı hiçbir şeye inanmaz sana güvenir. Korkacak bir şeyi olsa bana böyle rahatça anlatamazdı diye düşünür ve sana inanır. Ben olsam kocama derim eskilerden biri beni rahatsız ediyor al sen uğraş hiç çekemem. Eşim de direk ona söylediğim için alnımdan öper ve her koşulda bana güvenir.

Kurtulman zor korkutmak istemem ama kuzenime aynisi oldu evlendigi halde isyerine gitti eski sevgilisi ta kiiii kendisi evlenene kadar...

Sosyal medyadan uzak dur. Sil bütün hesaplarını dondur. Telini biliyorsa değiştir iş yerini arıyorsa anladığın an da tanımıyorum sizi yada yanlış numara de kapat. Senden haber alamamalı ölü taklidi yap yani. Eşine de söyleme bişey şimdilik. Kendini garantiye bi al.

Bence eşinize söyleyin. Bu tür adamlarin sağı solu belli olmaz. Her an her şeyi yapar çünkü ruh sağlıkları bozuk oluyor.Eşinize ulaşır abuk sabuk bir şey söyler aranız bozulur. Ben de eski sevgilimden cektim. Tehdit etmişti falan. Eşinize söyleyin ki bu manyak yarın öbür gün bir şey yaparsa neden haberim yok demesin.
Bur de bir süreliğine sosyal medya hesaplarınızı kapatsanız olmaz mı? Ne olur ne olmaz şindiden Allah yardımcınız olsun

Uzun zaman önce ayrilmissiniz ve siz evlenene kadar hâlâ sevgiliyiz diyorsa o adamdan korkulur. Bütün sosyal medya hesaplarinizi dondurun. Allah yardımcınız olsun

kesinlikle bulur, güvenini sarsmak istemiyorum bana çok güveniyor. benlik bişey yok ama yine de aramızın bozulmasını istemiyorum
Bakın benım de basima boyle bisey geldi hıc tanımadığım bır kargocu evi bıldıgı ıcın eve gelmekle kV yalan yanlış seyler soylemekle tehdit etti korktum panıkledım ama esime anlattım sinirlendi ona soylemedıgım ıcın tek hatam cvp yazmaktı rahat bıraksın dıye onları da baska sekilde anlatmış ama esim cook kıskanç olmasına ragmen gayet sogukkanlı bır sekilde gitti adamı buldu konusu ve Pesımı bıraktı eger tehditlerine boyun egseydım her istedigini yaptırabılırdı ama kendine guvenim ve esımın sevgisine guvenine olan inancımla anlattım bence sız de anlatmalısınız kesinlikle sizin bır sucunuz yok asılmayacak da dert yok bence

Uzun zaman önce ayrilmissiniz ve siz evlenene kadar hâlâ sevgiliyiz diyorsa o adamdan korkulur. Bütün sosyal medya hesaplarinizi dondurun. Allah yardımcınız olsun
değişik bir tip ben herkese ayrıldık hayatımda başkası var dediğim dönemlerde bile yoo biz hala sevgiliyiz diyip fotolarımızı hiç kaldırmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…