evlenmeme rağmen bela olan eski sevgili

Eşinize bu adamın hasta olduğunu bulaşmamanız gerektiğini söyleyin. Ama bilsin. Yoksa neden söylemedin diye sizden uzaklaşacak. Sana anlatmaktan, kötü birşey yapmandan çekiniyorum. Ama yalan söyleyemem olay bu. diyerek anlatın. Başka türlü olayları dallanıp budaklandırırsınız.

eşine kesinlikle anlat yarin birgün o adam eşine ulaşırsa filan sen sakladığın icin zor da kalirsin, hakliyken haksiz duruma düşersin. cok detaya girmeden anlat rahatsiz ettigini

kesinlikle bulaşır o kadar eminim. hasta masta dinlemez yani

Eşine söyle derim psikopat resmen. Zaten böyleleri de kız evlenince aklı başına gelir gıcık oluyorum.

Eşine söyle derim psikopat resmen. Zaten böyleleri de kız evlenince aklı başına gelir gıcık oluyorum.
bende gıcık oluyorum nefret ediyorum ondan beni rahatsız ettiği için yok kötü bir insan değilim neden onla evlendin beni her zaman ara görüşelim arkadaşız biz falan
allahım bu kadar yüzsüzlük olamaz

ya su KK da kac konu var..unutamiyorum geri doner mi diye..bu sapiktan ornek alsinlar..bu adam evlenmis kadina geri donmek istiyor.

bence simdilik birsey deme esine yaa..ama her sekilde sana ulasmasini engelle..hasbel kader cikarsa telefona is yerinde filan konusmadan direk konusmasina izin vermeden suratina kapat. baktin karsina cikiyor filan anlat esine.

bendede vardi boyle birtane takip edip evimi ogrendi bekarken tabi hergun tehdit ediyordu evine gelirim ailene beni iceri aldigibi soylerim sen goatermesen nerden bilecegimi dusunurler adresini falan
kafasina silah dayamalar sokakta camin onunde falan en son silahi dayadiginda abime soyledim beni rahatsiz ediyo tehdit ediyo diye mesajlarida gosterdim abim assagi indi mahalle dayagini yiyip elindeki silah ta agzinin ortasina dayaninca birdaha gelmedi sizede boyle bir abi lazim suan caresiz oldugunuzu dusundugu icin bu tavirlarda careyi gosterin o ahizeyi ona bi yedirsinler bak birdaha ariyomu

abim olmadığı için..

Esinize anlatmalisiniz.
Is yerini arayan kisi yarin birgun is cikisinda karsinada cikar.
Dusunsenize esinin ailesinden birisi sizi yan yana gorucek. Siz " defol git" diye kovarken belkide o kisi sohbet muhabbet diye algilayacak. Goruyoruz filmlerde, tam tokat atmasinin oncekini gorur herkes, nasil sanssa.
Nasil kanitliycaksin sonra esine " ben ona defol demistim" diye? Kim sahitlik yapicak sana o sapikmi? Onun niyeti tamda sizin yuvanizi bozmak, sahitligi birak ekleme yapar bil hani.

Oysaki esiniz bilirse haberi olur tum herseyden.
" esimin sakindigi bisey yok, benden gizliycek biseyi yok" diye dusunur.
Boylede olmali.

kapatırım hemen de işyerime gelmese bari

işte o tamda öyle yapabiliyor işyerime geldi utanmaz birde diyor gel işyerinin bahçesinde kahve içelim..
metrobüs duraklarında az mı bağırmadım..
metroda birden karşıma çıkması..
of of. kurtuldum sanmıştım da.

Takıntılı biri. Sen ayrıldın herhalde. Yedirememiş kendine. Bu olay ancak bu herif kendine yeni sevgili bulursa son bulur. Boşlukta kalmış seni sevdiğini sanıyo. Kocan duyarsa kavga dövüş olabilir.

ben is yerine geldigini bilmeden yazdim onu..bencede esine anlatmalisin..cunku uzaktan tacizi asmis bu arkadas.

Takıntılı biri. Sen ayrıldın herhalde. Yedirememiş kendine. Bu olay ancak bu herif kendine yeni sevgili bulursa son bulur. Boşlukta kalmış seni sevdiğini sanıyo. Kocan duyarsa kavga dövüş olabilir.
yeni sevgili bulamıyor çünkü aslında herif yalancının teki. evlenecek kimseyide bulamıyor üstelik bir kızı var bana tanıştığımızda sonradan söyledi. üstelik kafayı da seksle bozmuş birisi en azından benim gözümde

Acilen bu aksam soyle esine. Aksam olsun evde olun disarda olmayin konusurken. Sonra atlar otobuse felan evini basar.

kesinlikle eşine anlat haddini bildirsin eşşek gibi siner eşinin sesini duyarsa şeref yoksununa bak psikopatmıdır nedir

ilk yapacaginiz sey esinize anlatmak olmaliydi. soyleyin esiniz sizi birakip alsin ise giderken. onu yaninizda gorurse belki bu cirkinlige bir son verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…