Evlenmemeyi başarısızlık olarak görmek

Evet o yüzden hem evlilikten korkuyorum hem de evlenmek istiyorum kafam çok karışık ama artık ailemle oturuyor olmak da agirima gidiyor.

Siz hiç benim gibi hissetmediniz mi?

Ben yanliz yasamakdan bikmisim, evdeki tabak canak buzdolabi gibi aletlerle konusuyorum ( azcik delirmis olabilirim )
Bence sen ailenle yasamakdan sıkıldın. aslinda cok güzel bi tecrübe ama sürekliye dönerse cesitlu problemler oluyor...
Evlilik mevzusunda karakterimiz oturdukca secici ve eyvallahsiz oluyoruz bundan ötürü evde kalioz

Seni cok ii anlıyorum. . Başkaları gibi aman evlenip te ne yapacaksın demeyeceğim De..
Haklısın. İnsan artık yanına bi es , hayat arkadaşı istiyor.. geceleri birine sarılıp uyumak , onun desteği ile yaşamak. . En önemlisi çocuk istiyor çok haklısın. . İnşallah bulursun hayat arkadaşını canım. . Tavsiyem karşına çıkan insanları hemen eleme.. şans ver..

Olmuyor olmuyor nasil taktikler bunlar. Maca gideceksiniz, araba tamir kursuna gideceksiniz dans kursu da neymis.

Ama sen evliydin. Bu tavsiyeler bekarlar icin.
Evet ama bizim evin yakınında dans kursu açıldı 1 sene önce arkadaşım gitti bir ara video falan attı eşimle gitmeye çok özendim
Kesinlikle dans kursu diyorum eşim çocuğa baksa tek bile giderim

evlenen herkes mutlu değil ki,
arkadaşların dediği gibi önemli olan mutlu ve dolu dolu yaşayabilmek
evlilik nasip işi, mutsuz birevlilik yaşamaktansa hiç olmaması daha iyi
keşke evlenmeseydim boşanmış bir kadın olmazdım şimdi

Olmuyor olmuyor nasil taktikler bunlar. Maca gideceksiniz, araba tamir kursuna gideceksiniz dans kursu da neymis.

Ama sen evliydin. Bu tavsiyeler bekarlar icin.
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) :)

Yalnız yaşamanin da kendince zorlukları var değil mi... İnsallah gönlümüze gore yuvalar kurariz.

Aynen canım ya
İnşallah. Teşekkür ederim.
Hemen elemiyorum ama bi şekilde bir sorun çıkıyor olmuyor her defasında daha kötü yıkılıyorum

Doğu söylüyorsun Allah yardımcın olsun :/

Acaba çok mu ince eleyip sık dokuyorsun. Ne dersin ?
Mesela benim eşimi dışardan gören kaba Saba bi adam vs der ama yüreği çok temizdir. Yani diyeceğim o ki ufak tefek herkesin kusuru var.

Acaba çok mu ince eleyip sık dokuyorsun. Ne dersin ?
Mesela benim eşimi dışardan gören kaba Saba bi adam vs der ama yüreği çok temizdir. Yani diyeceğim o ki ufak tefek herkesin kusuru var.

Bilmiyorum ki,olabilir. biraz sivri dilliyim ondan da olabilir

Farkında isen ne güzel. . Kendimızı biraz degistirmek daha iyi olmaz mı. . İnan hersey karşılıklı bu hayatta..
Evet farkındayım ama o an sinirlenince aklıma gelmiyor dikkat etmek, sanki onu susturamazsam o beni daha çok kıracakmis gibi dusunuyorum. acaba yetiştirilme seklinden dolayı mi,annem hep ezildiği için bize kendinizi ezdirmeyin der... annem aşırı sivri dillidir, babam çok ağır konuşur çok kalbimizi kırar sonradan pişman olur ama kırar bi kere.
Ben de oldum olası onlarlayim,ister istemez onları model almis olabilirim kendime.
Daha dikkatli olmaya calisirim,ne kaar başarılı olurum bilemiyorum inşallah yapabilirim.
Teşekkürler

Bence karakterinizi değiştirmeyin
Tamam çok asi olmak sinirli olmak iyi bir şey değil insan törpülemeli kendini
Benimde öfke sorunum vardı kavgacıydım çok yardım aldım törpüledim kendimi düzeldim
Ama dobra ve sivridilli bir insansanız bırakın öyle olun karşınızdaki öyle kabullensin sizi
Bende öyleyim çünkü:)
Karşıdakinin kalbini kırmadıkça açık sözlü olmak düşüncelerini söylemekten çekinmemek kendini ezdirmemek kötü bir şey değil
Baskın karakterli olmakta kötü bir şey değil insanın yapısı sadece

Benzer durumdayım o yüzden konuyu takipteyim

Ayrica birkac yorum gördüm soylemedeb geçemeyeceğim
Ben genelde anlayisli, uyumlu biriyimdir ama damarima basılırsa sert çıkabiliyorum
Ona ragmen erkekler hep.alttan alan hic sinirlenmeyen sonsuz anlayis sahibi biri olmami bekliyor bunu da yanlis buluyorum
Yani iyi günde kötü gundeyse ben kotuyken karsimdaki de beni alttan alabilmeli diye düşünüyorum hep anlayisi kadindna beklemesinler

Evet sanırım bu da etkili
Ben erkeklerle bir arada çalışıyorum ve arkadaşlarımla diyalogum iyidir ama sanirim biraz kadin olmayi hissetmek istiyor insan, ben is yerinde onu şöyle hissediyorum "sen bayansin " deyip soyutlaniyorum buro dışı islerde

Evliliği ben de başarı ya da başarısızlık olarak görmüyorum ama insanlar bekar bir kadina tahammül edemiyor illa ki başında bir erkek olmali, yoksa da komsular is arkadaslari onu yonetmeli mantığında bir toplumumuz var
Sahsen ben kendimi ozel hissetmek istiyorum, anne olmak da cok istiyorum ama hemen evleneyim modunda olmadim

Anlayışlı alttan alan birini bulunca da değer bilmiyorlar ki, kan kusturan kadınlar ilgilerini çekiyor bu sefer..

Bence de kötü bisey değil ama erkekler kaldiramiyor herhalde

Şu konuda sana hak veriyorum evet günümüzde erkeklerin çoğu gönül eğlendirme, yatıp kalkma derdinde. benimde karşıma böyle salaklar çok çıktı. ve şu da bir gerçek ki bana göre 30 yaş ve üstü olan hiç evlenmemiş erkeklerde illaki bir sorun oluyor, ruh hastası psikolojik sorunları olan kendi için yaşayan bencil tipler.. bende 31 yaşındayım bekarım ama bunu asla başarısızlık olarak görmüyorum. doğru insan karşına çıkmadan nasıl mutlu olup evlenebilirsin ki? her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum. bizde o zamanın gelmesini bekliyoruz sadece.

Bence de kötü bisey değil ama erkekler kaldiramiyor herhalde
Erkekler özgüvenli kadın kaldıramıyor :)
Herşeye tamam diyen, kıskanmayan,hesap sormayan, çok konuşmayan,yanlarında süs bebeği gibi gezdirecek kadın arıyorlar oldu canım :)
Biz ağır geliyoruz

Aslında aile ve iyi bir arkadaş çevresi ile olabilir
Eşe gerek yok yani
Bizim okulda var bekar hocalar 50 yaşına gelmiş mutlu mutlu yaşıyo kadın
Aileyle ya da arkadaşla olduğundan daha yakın oluyor insan sevdigiyle. Bir hayat arkadaşı gibi olamaz ki kimse bence
Diğer yandan, evlenince de dertler bitmiyor onu da goruyoruz burda...
Hayat çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…