- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Evet o yüzden hem evlilikten korkuyorum hem de evlenmek istiyorum kafam çok karışık ama artık ailemle oturuyor olmak da agirima gidiyor.
Siz hiç benim gibi hissetmediniz mi?
Evet ama bizim evin yakınında dans kursu açıldı 1 sene önce arkadaşım gitti bir ara video falan attı eşimle gitmeye çok özendimOlmuyor olmuyor nasil taktikler bunlar. Maca gideceksiniz, araba tamir kursuna gideceksiniz dans kursu da neymis.
Ama sen evliydin. Bu tavsiyeler bekarlar icin.
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) :)Olmuyor olmuyor nasil taktikler bunlar. Maca gideceksiniz, araba tamir kursuna gideceksiniz dans kursu da neymis.
Ama sen evliydin. Bu tavsiyeler bekarlar icin.
Yalnız yaşamanin da kendince zorlukları var değil mi... İnsallah gönlümüze gore yuvalar kurariz.Ben yanliz yasamakdan bikmisim, evdeki tabak canak buzdolabi gibi aletlerle konusuyorum ( azcik delirmis olabilirim )
Bence sen ailenle yasamakdan sıkıldın. aslinda cok güzel bi tecrübe ama sürekliye dönerse cesitlu problemler oluyor...
Evlilik mevzusunda karakterimiz oturdukca secici ve eyvallahsiz oluyoruz bundan ötürü evde kalioz
Aynen canım yaSeni cok ii anlıyorum. . Başkaları gibi aman evlenip te ne yapacaksın demeyeceğim De..
Haklısın. İnsan artık yanına bi es , hayat arkadaşı istiyor.. geceleri birine sarılıp uyumak , onun desteği ile yaşamak. . En önemlisi çocuk istiyor çok haklısın. . İnşallah bulursun hayat arkadaşını canım. . Tavsiyem karşına çıkan insanları hemen eleme.. şans ver..
Doğu söylüyorsun Allah yardımcın olsun :/evlenen herkes mutlu değil ki,
arkadaşların dediği gibi önemli olan mutlu ve dolu dolu yaşayabilmek
evlilik nasip işi, mutsuz birevlilik yaşamaktansa hiç olmaması daha iyi
keşke evlenmeseydim boşanmış bir kadın olmazdım şimdi
Acaba çok mu ince eleyip sık dokuyorsun. Ne dersin ?Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) :)
Yalnız yaşamanin da kendince zorlukları var değil mi... İnsallah gönlümüze gore yuvalar kurariz.
Aynen canım ya
İnşallah. Teşekkür ederim.
Hemen elemiyorum ama bi şekilde bir sorun çıkıyor olmuyor her defasında daha kötü yıkılıyorum
Doğu söylüyorsun Allah yardımcın olsun :/
Acaba çok mu ince eleyip sık dokuyorsun. Ne dersin ?
Mesela benim eşimi dışardan gören kaba Saba bi adam vs der ama yüreği çok temizdir. Yani diyeceğim o ki ufak tefek herkesin kusuru var.
Farkında isen ne güzel. . Kendimızı biraz degistirmek daha iyi olmaz mı. . İnan hersey karşılıklı bu hayatta..Bilmiyorum ki,olabilir. biraz sivri dilliyim ondan da olabilir
Evet farkındayım ama o an sinirlenince aklıma gelmiyor dikkat etmek, sanki onu susturamazsam o beni daha çok kıracakmis gibi dusunuyorum. acaba yetiştirilme seklinden dolayı mi,annem hep ezildiği için bize kendinizi ezdirmeyin der... annem aşırı sivri dillidir, babam çok ağır konuşur çok kalbimizi kırar sonradan pişman olur ama kırar bi kere.Farkında isen ne güzel. . Kendimızı biraz degistirmek daha iyi olmaz mı. . İnan hersey karşılıklı bu hayatta..
Bence karakterinizi değiştirmeyinEvet farkındayım ama o an sinirlenince aklıma gelmiyor dikkat etmek, sanki onu susturamazsam o beni daha çok kıracakmis gibi dusunuyorum. acaba yetiştirilme seklinden dolayı mi,annem hep ezildiği için bize kendinizi ezdirmeyin der... annem aşırı sivri dillidir, babam çok ağır konuşur çok kalbimizi kırar sonradan pişman olur ama kırar bi kere.
Ben de oldum olası onlarlayim,ister istemez onları model almis olabilirim kendime.
Daha dikkatli olmaya calisirim,ne kaar başarılı olurum bilemiyorum inşallah yapabilirim.
Teşekkürler
Evet sanırım bu da etkilikarşı cinsten biriyle iki lafın belini kırsan bu sorun kalmaz sende bence . Biz kadınlarda var bu karşı cinsle iletişim böyle çok uzun süre kesilince bir depresif olma bir formdan mı düştüm kaygısı şahsen bende oluyor :) sonra bir iki kişiyle konuşuyorum sevgili veya flört olarak değil ama yine düzeliyorum bir özgüven geliyor
Anlayışlı alttan alan birini bulunca da değer bilmiyorlar ki, kan kusturan kadınlar ilgilerini çekiyor bu sefer..Benzer durumdayım o yüzden konuyu takipteyim
Ayrica birkac yorum gördüm soylemedeb geçemeyeceğim
Ben genelde anlayisli, uyumlu biriyimdir ama damarima basılırsa sert çıkabiliyorum
Ona ragmen erkekler hep.alttan alan hic sinirlenmeyen sonsuz anlayis sahibi biri olmami bekliyor bunu da yanlis buluyorum
Yani iyi günde kötü gundeyse ben kotuyken karsimdaki de beni alttan alabilmeli diye düşünüyorum hep anlayisi kadindna beklemesinler
Bence de kötü bisey değil ama erkekler kaldiramiyor herhaldeBence karakterinizi değiştirmeyin
Tamam çok asi olmak sinirli olmak iyi bir şey değil insan törpülemeli kendini
Benimde öfke sorunum vardı kavgacıydım çok yardım aldım törpüledim kendimi düzeldim
Ama dobra ve sivridilli bir insansanız bırakın öyle olun karşınızdaki öyle kabullensin sizi
Bende öyleyim çünkü:)
Karşıdakinin kalbini kırmadıkça açık sözlü olmak düşüncelerini söylemekten çekinmemek kendini ezdirmemek kötü bir şey değil
Baskın karakterli olmakta kötü bir şey değil insanın yapısı sadece
Erkekler özgüvenli kadın kaldıramıyor :)Bence de kötü bisey değil ama erkekler kaldiramiyor herhalde
Öyle de olmuyor ki yaBu devirde en iyisi evlenmemek sanırım
Aslında aile ve iyi bir arkadaş çevresi ile olabilirÖyle de olmuyor ki ya
Aileyle ya da arkadaşla olduğundan daha yakın oluyor insan sevdigiyle. Bir hayat arkadaşı gibi olamaz ki kimse benceAslında aile ve iyi bir arkadaş çevresi ile olabilir
Eşe gerek yok yani
Bizim okulda var bekar hocalar 50 yaşına gelmiş mutlu mutlu yaşıyo kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?