Evlenmemize izin vermiyorlar

ah be güzelim tek degilmisim bu konuda benimde iliskim 3. ayda 7 sene olucak benimde ailem tanismak istememislerdi zorla kabullendirdim annem tanisti simdi iliskimizi biraz da olsa onayliyorlar. hic birsey söylemeden ailene gitsin. tanri misafiri kapidan kuvulamiyacagi icin tanismak zorunda kalabilirler diye düsünüyorum.

Eğer beraber olduğun kişiyi gerçekten seviyorsan kimsenin senin aklını karıştırmasına izin verme ve onunla bu konuyu konuş onun ailesi ne düşünüyor seni istiyorlar mı 6 sene çok uzun bir zaman hiçmi yeter artık evlenelim demedi ,malesef aileler bazen bencilce davranabiliyor ki benimde nişanlımla arama annesi girdi çok pasif annesi sözü dinleyen biri olması sebebiylede hayatım altüst oldu .

erkek arkadasımın ailesı benı cok sevıyor deger verdıklerını hıssettırıyorlar evlenmemızı ıstıyorlar ama benım aılem dedıgım dedık caldıgım düdük misalii

benim eşimde askeri personel şuanda güneydoğuda ve ben yalnızım zorlukları tabiki var ama ben bidaha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim

Hem nasıl mutlu. Anlatamam. Kızları da oldu.
Bizim istediğinle evlen anneni dinlemene gerek yok dediğimiz tek kişidir.
Ve ablası da annemi üzme madem yeter ayrıl demeye başlamıştı son zamanlarda.
Boşuna çektiler onca sıkıntıyı.
Neyse ki damat da sen bana bunları yapmıytın demeyecek kadar olgun çıktı ve ne kızın ne annesinin yüzüne vurmuyor. Haftada iki gün kızında kalıyor kadın.
İnşallah sizin işiniz de tatlıya bağlanır

Allah yardimcin olsu, bence çok istedigini göster ba$kasiyla evlenmem falan de, ciddiyetini anlasinlar, veya zorla tani$tir

erkek arkadasımın ailesı benı cok sevıyor deger verdıklerını hıssettırıyorlar evlenmemızı ıstıyorlar ama benım aılem dedıgım dedık caldıgım düdük misalii

Tatlım o zaman ailenle konuş kararım kesin evleniyorum de resti çek hayatını erteleme bunca zaman evlenseniz çouğunuz olurdu yarına kim kalıcak kim gidicek belli mi :26:

Bence sevenlerin önünde hic bir engel olmaz, eger gercekten seviyorsan engel tanimazsin, annene babana böyle anlatirsan anlarlar diye düsünüyorum!

Bende aynı şeyleri yaşadım.6 yıl çıktık annem istemedi ölümü çiğneyip evlenirsin dedi.Bizim memleketten olsun dediler,işini beğenmediler falan.Bu ara ben öğretmenim eşimde polis.Bende çok zorladım ama annemle aramız çok kötüydü senin dediğin gibi beddualar falan.Ben sonra zorlamadım tamam dedim ama görücü gelenlerle falan hiç görüşmedim doğunun bir köyünde çok kötü şartlarda çalışıyordum.Sonra annem geldi çalıştığım yere gördü ne koşullarda yaşayıp beklediğimi tamam dedi.
Ama bazı konularda haklı noktaları varmış.Gurbette olmak çok zor insan bunu daha iyi anlıyor evlenince.Ama sana şöyle söyleyim arada ezilen sen oluyorsun ailem kabul etti ama istemediler diye her eksiği ben kapatmaya çalıştım.Eşimi kabullendirmek için elimden geleni yaptım ama çok yoruldum.
Yani kısaca ne istediğine karar ver o kişi eşim olaak başka bir yolu yok diyorsan benim gibi;araya ailede sözü geçen birini araya sok ailende daha ılımlı olan biri varsa ilk onunla tanıştır eşini.Ve ailesini çağır eve gelmiş birini kovacak halleri yok ama o zamanda sözü geçen bir aile büyüğü yanınızda olsun.Benim önerilerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir...

ay darısı basıma insallah

inanmiyorummmmmmm valla ben öyle yaptim annemle konustu.
ama seninkiler bayagi bi inatmislar. ne diyecegimi bilemiyorum.
aile dostunuz yokmu onlara aciklasan durumu onlarda ailenle konusmaya calissa??

ayyy nerdeeee teyzemler bile karısıyor yaa annemlerle bır olup benı baskalarına vermeye calısıyorlar

ya o teyzeler falan yokmu onlar daha bi ortalığı karıştırıyor bende hemşireyim 19umda şansla atandım ama nişanlımla 3 yıldır tanışıyoruz üniverste geçen yıl bitti onun şimdilk sınavlar bankalar fln hala deli gibi çabalıyor ama bzm şanssızığımız oldu benim erkenden iş sahibi olmam ne zorluklar çektik en son babamı ikna edebildik ama halamlar nasılortalığı karıştırıyorardı sürekli bi fitnelemeler fln ama şimdii nişanlıyız çok zor ailene zorla birinii kabullerndirmek çok üzülüyor çok eziliyorsun..sizin 6 yıl olmuş artık bu saatten sonra ayrılmayacağınıza inandır babaar dayanamaz kızlarına ağlaa çook seviyorum faln diyeee:2:

canım benim eşimde askeri personel benide eşimin alesi istememişti ilk etapta (şimdide kaynımın istediği kıza karşılar) ama biz her eye rağmen evlendik.iyikide eşimle evlenmişim.şu anda o güneydoğuda ben ailesinin yanındayım bebeğimizle birlikte.onu sevmeseydim daha doğrusu istemediğim sevmediğim birisyle evlenseydim asla bunlara katlanamazdım.iyi düşün karar ver hayat senin ...

su ana kadar gerçekten moralim çok bozuktu ne yapacagımı bilemiyordum aile bir tarafta bir tarafta bir ömür geçirmek istediğin insan var. bırazdaha moralım düzeldi aslında yazdıklarınızla. valla herseferınde aıleme söyluyorum sevdıgımı mutlu olacagımı ama resmen diktatör gibiler ama en son tartışmamızda artık biriktirdiklerımı söyledım umarım bır faydası olur. cok ta konusmuyorlar benımle arıyorum zar zor iki kelime erkek arkadasım dıyorkı caydırma politıkası uyguluyorlar moralını bozmaya çalısıyorlar zayıf noktanı bildilkleri için diyo bakalım bende bu aralar direnmeye calısacagım nasıl bir politıka ızleyecegım bılmıyorum ama deneyeceğim

Benimde bir akrabamın başına geldi. Ama bu defa istenmeyen kızdı. Erkeğin babası kızı istemedi. Çocuk da babasını aldı karşısın "bak baba, senin rızan olmadan evlenmem ama ben o kızdan başkası ile de evlenmem. Ömür boyu böyle gider, biz birbirimizi seviyoruz," gibi şeyler söyledi. Adam da anladı ki vazgeçmeyecek kabul etti. Şimdi çok mutlular. Sen de eminim söylemişsindir bunları. Ama ikna edersin. Baba-anne biz evleniyoruz, ben sizin de onayınızı istiyorum. Ama onayınız olmazsada evleneceğim dersin. Ve gider evlenir sonra siz izin vermediniz ben sevdiğim kişiyle evlendim, dersin olur biter. Sevgilinin dediği gibi caydırma politikaları uyguluyorlar. Yani seni ikna olabileceklerini düşündükleri için yumuşamıyorlar. Sert ve net ol. Ya o ya hiç de. Belki ikna olurlar.

ben soyledım rızanız olmadan evlenmem ondan baskasıyla evlenmem dedım evlenme evde kal dedıler :) ay aklıma geldıkce sinirden gülüyorum allahım yaa. ama bir kez daha söyleyeceğim erkek arkadasım dıyorkı versınler nikah yaptıktan sonra koyun keseceğim :) bı versınler herkesi düğünüme beklıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…