- Konu Sahibi roseshah65
-
merhaba arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun. saglık personelıyım 6 yıldır suren ve aılemın onaylamadıgı bır ılıskım var evlenmemıze ızın vermıyorlar erkek arkadasım askerı personel etmedıgım dualar kalmadıı annem babam cok uzuluyor bende uzuluyorum ne yapmalıyım sızce
Anne , Baba insan hayatında çok önemli kuşkusuz , Allah herkezın ailesine sağlıklı ömürler versin
AMA bazı anne ve babalar malesef çok bencil oluyorlar evlatlarına karşı ..
Onları geleceğe bir yatırım , garanti gb görüp, dünyaya getirdikleri ve buyuttukleri için her dediklerini yapmak zorundalarmış gb davranıyorlar.
Malesef sizin ailenizde bu tarzda gibi gorunuyor ..
Ama hayat geçiyor , insan aılesı ıcın bıle olsa hayatından bıseylerı feda edınce bazen kaybedıyor ömründe , gıden de bırdaha gerı gelmıyor, kaybedılen bulunamıyor..
Seviyorsanız gerçekten , güveniyorsanız Kalbiniz ne diyorsa o yoldan gidin, İnsan kendi hayatından ve geleceğinden kimin için olursa olsun vazgeçmemeli ..
Eğer beraber olduğun kişiyi gerçekten seviyorsan kimsenin senin aklını karıştırmasına izin verme ve onunla bu konuyu konuş onun ailesi ne düşünüyor seni istiyorlar mı 6 sene çok uzun bir zaman hiçmi yeter artık evlenelim demedi ,malesef aileler bazen bencilce davranabiliyor ki benimde nişanlımla arama annesi girdi çok pasif annesi sözü dinleyen biri olması sebebiylede hayatım altüst oldu .
3 yıl uğraştı kızcağız sevdiğiyle evlenebilmek için.
Onlarınki mesafe değildi gerçi. Adam lise mezunuydu.
Şimdi annesi kızının evinden çıkmıyor.
peki evlendımı sevdiğiyle mutlumu.... bende sinirde kahırdan ölecem bu gidişle
prenses05 malesef kapıdan kovdular
erkek arkadasımın ailesı benı cok sevıyor deger verdıklerını hıssettırıyorlar evlenmemızı ıstıyorlar ama benım aılem dedıgım dedık caldıgım düdük misalii
Hem nasıl mutlu. Anlatamam. Kızları da oldu.
Bizim istediğinle evlen anneni dinlemene gerek yok dediğimiz tek kişidir.
Ve ablası da annemi üzme madem yeter ayrıl demeye başlamıştı son zamanlarda.
Boşuna çektiler onca sıkıntıyı.
Neyse ki damat da sen bana bunları yapmıytın demeyecek kadar olgun çıktı ve ne kızın ne annesinin yüzüne vurmuyor. Haftada iki gün kızında kalıyor kadın.
İnşallah sizin işiniz de tatlıya bağlanır
benim eşimde askeri personel şuanda güneydoğuda ve ben yalnızım zorlukları tabiki var ama ben bidaha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim[/Q
ne güzel yaa bu yazdıgınız benı cok sevındırdı allahım bana da böyle bır evlılık nasıp etsın
inanmiyorummmmmmmvalla ben öyle yaptim annemle konustu.
ama seninkiler bayagi bi inatmislar. ne diyecegimi bilemiyorum.
aile dostunuz yokmu onlara aciklasan durumu onlarda ailenle konusmaya calissa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?