Hanımlar selam. Ben 25 yaşında reklam mezunu çalışan bir kadınım. Geçtiğimiz aylarda nişanlandım, nişanlım Jamdarma subayı, şuan eğitimde, kısmetse seneye evleneceğiz. Fakat teyzem baskı yapıyor. Teyzem dediğim annem sayılır yani ailemi kaybettikten sonra onunla yaşadım hep. Annemden farklı görmem onu. Teyzem biraz dramlı bir kadın. Sürekli kötü ihtimaller kurar evham yapar. Benim askerle evlenmemi istemiyor, ordan burdan duyuyormuş çok zor şartlar varmış maaşı azmış geçinemez sefalet çekermişiz,nişanlımın huyu değişir psikolojisi bozulurmuş… Yani sürekli kaynağı belirsiz yerlerden dram haberleri taşıması beni çok yoruyor. Bütün aileyi tek tek arayıp söyleniyor kendilerini yakacaklar diye

Nişanlım henüz mesleğe başlamadığı için biz de işin içine tam girdik sayılmaz yani zaten kafalarda soru işareti var bir de böyle olunca herkes geriliyor. Sizce bir haklılık payı var mı? Özellikle Doğu görevlerinde psikolojisi nasıl olur, mutlu olur mu onu bilemiyoruz. Bu mesleği çok istiyor, o sebeple bu konuda bilgisi olan varsa anlatırsa çok iyi olur. Özellikle de artısını duymaya ihtiyacımız var desek yalan olmaz çok gerildik

şimdiden cevaplar için teşekkürler