Evlenmeye düşündüğüm kişinin ihaneti

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
Sevgilimle 2 sene çıktık, başta evlenmeye çok istekliydi ailemle tanıştırdım isteme için gün verdik işleri olduğunu söylediler, başka gün verdik bi yakınları vefat etti onun kırkını bekledik sonra bizim aramız açıldı aileme karşı rezil oldum daha sonra 2 ay ayrı 10 gün barışık geçti artık ben ısrar ediyodum ne gün gelceniz diye en son gün söyledi bayramdan sonra diye ondan sonra barıştım, 10 gün içinde bana senle uyumak istiyorum bana gel dedi olmaz dedim çok zorladı beni hayır dedim başladı surat etmeye, ayrıldım senden dedi neden evine gelmedim diyemi dedim sen öyle san dedi benimle ciddi olsan yüzük takardın evlenme teklifi ederdin ddim yüzüğün evde git tak dedi, seninde kızkardeşin var bana niye böyle yapıyosun dedim sordum sordum kapa çeneni dedi çektim gittim bende, kavga ederken akşam 11:00’di. Diğer gün benim arkadaşlarıma beni kötülemiş onlar hakkında bire bin katarak söylediklerimi söylemiş, daha öncede geldi evime yabancı değil yani demiş, daha öncede yemeğini yapmaya ütüsünü yapmaya gitmiştim, aradım türlü hakaretler etti bana kendimi çok kötü hissediyorum o arkadaşlarda benimle knşmuyor en önemliside canım dediğim insanın evleneceğim insanın bu ihaneti, bana yardımcı olun lütfen annemde çok üstüme geliyor evlende git artık diye çok psikolojim bozuldu bu insan beni gerçekten sevse ben nasıl bi insan olursam olayım korumazmıydı, gidip beni kötülemesi ne derece doğru, dünya başıma yıkılmış gbi hissediyorum tüm hayallerim bianda yıkıldı

Çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için bidaha asla barışma olmayacak ama bu yaşadığım çok ağır geldi bana

Bu insanin seninle evlenme niyeti yok tesadufi olaylar araya girmeseydi daha önceden anlardin
Tamamen iliskini kes derim annenlere keske soylemeseydin is ciddi olmadan iste evde bouyle baski yaratabiliyorlar maalesef onunda bir caresine bakacaksin
Bu adam seni sevmiyor uzgunum

Bu insanin seninle evlenme niyeti yok tesadufi olaylar araya girmeseydi daha önceden anlardin
Tamamen iliskini kes derim annenlere keske soylemeseydin is ciddi olmadan iste evde bouyle baski yaratabiliyorlar maalesef onunda bir caresine bakacaksin
Bu adam seni sevmiyor uzgunum
Ailenle tanıştır evlenelim artık diye çok ısrar etti bende sonunda tanıştırdım ama rezil etti beni şu gün gelcez bugün gelcez diye, onun aileside tanıyor beni çok sevmişlerdi ailesi düzgün ama bu insanda böyle adi çıktı işte rüyalarıma giriyor böyle bi insana iki sene nasıl güvendim diye kendime acıyorum

Ailenle tanıştır evlenelim artık diye çok ısrar etti bende sonunda tanıştırdım ama rezil etti beni şu gün gelcez bugün gelcez diye, onun aileside tanıyor beni çok sevmişlerdi ailesi düzgün ama bu insanda böyle adi çıktı işte rüyalarıma giriyor böyle bi insana iki sene nasıl güvendim diye kendime acıyorum
Evlenenler bile boşanabiliyor 2 yil 3 yil heba ettim diye düsunme ne ders cikarabilirim diye dusun daha taniycagin insanlar olucaktir illaki baskalari cikacak karsina hayat devam ediyor.
Ailene de o kisinin sözünün eri biri olmadigini bu yuzde bittigini söyle evde kapansin konu.

Bu herifin ne adımlığı, ne sizi sevdiği ne de evlenmek istediği falan yok.
Aklınız varsa bidaha muhatap olmazsınız.
Annenize gelince kafa hangi devirde?
Zorla evlendirecek halleri yok.
Böyle biriyle evleneceğime ömrümce bekar kalmayı yeğlerim.
Şimdi bunu yapan evlenseniz bariz aldatacak, şiddet uygulayacak, daha neler neler.
Çok meraklı olduğunuzu düşünmüyorum bunları yaşamaya.

ıyıce tanımadan etmeden nıye evıne utu yapmaya gidiyorsun...annesımızın kardeşimisin...neyse şımdı topa tutarlar...ozaman hakkınızdada konuşulunca guucnuze gitmesin

Bu herifin ne adımlığı, ne sizi sevdiği ne de evlenmek istediği falan yok.
Aklınız varsa bidaha muhatap olmazsınız.
Annenize gelince kafa hangi devirde?
Zorla evlendirecek halleri yok.
Böyle biriyle evleneceğime ömrümce bekar kalmayı yeğlerim.
Şimdi bunu yapan evlenseniz bariz aldatacak, şiddet uygulayacak, daha neler neler.
Çok meraklı olduğunuzu düşünmüyorum bunları yaşamaya.
Çok haklısınız ama çok ağır oldu benim için hazmetmek zaman alıcak ağlıyorum kendime üzülüyorum

ıyıce tanımadan etmeden nıye evıne utu yapmaya gidiyorsun...annesımızın kardeşimisin...neyse şımdı topa tutarlar...ozaman hakkınızdada konuşulunca guucnuze gitmesin
Ben çok safca davrandım bunda sanırım

Çok haklısınız ama çok ağır oldu benim için hazmetmek zaman alıcak ağlıyorum kendime üzülüyorum

Üzülmeyin, geçer.
Bu gereksizden uzak durun yeter.
Bi abla vardı tanıdığım, çok sevdiği de bi eşi.
Eşini kaybetti 5 yıl önce bi trafik kazasında.
Öyle severlerdi ki birbirlerini dünyanın en uyumlu ikilisiydiler.
Ağustosa yeniden evleniyor .
Yeniden sevdi, yeniden sevildi, yeniden mutlu, hayata yeniden başladı.
Yani demem o ki, zaman bize canımızdan çok sevdiğimizi, bizi canından çok seveni, kıymet vereni, gözünden sakınanı , üzmeye kırmaya kıyamayanı unutturuyor ya da yokluğuna alıştırıyor diyelim.
Böyle pislikleri mi unutturmayacak?

Üzülmeyin, geçer.
Bu gereksizden uzak durun yeter.
Bi abla vardı tanıdığım, çok sevdiği de bi eşi.
Eşini kaybetti 5 yıl önce bi trafik kazasında.
Öyle severlerdi ki birbirlerini dünyanın en uyumlu ikilisiydiler.
Ağustosa yeniden evleniyor .
Yeniden sevdi, yeniden sevildi, yeniden mutlu, hayata yeniden başladı.
Yani demem o ki, zaman bize canımızdan çok sevdiğimizi, bizi canından çok seveni, kıymet vereni, gözünden sakınanı , üzmeye kırmaya kıyamayanı unutturuyor ya da yokluğuna alıştırıyor diyelim.
Böyle pislikleri mi unutturmayacak?
Allahtan tek isteğim bu çünki bi aile sıcaklığı görmedim çok teşekkür ederim desteğiniz için

Back
X