Sevgilimle 2 sene çıktık, başta evlenmeye çok istekliydi ailemle tanıştırdım isteme için gün verdik işleri olduğunu söylediler, başka gün verdik bi yakınları vefat etti onun kırkını bekledik sonra bizim aramız açıldı aileme karşı rezil oldum daha sonra 2 ay ayrı 10 gün barışık geçti artık ben ısrar ediyodum ne gün gelceniz diye en son gün söyledi bayramdan sonra diye ondan sonra barıştım, 10 gün içinde bana senle uyumak istiyorum bana gel dedi olmaz dedim çok zorladı beni hayır dedim başladı surat etmeye, ayrıldım senden dedi neden evine gelmedim diyemi dedim sen öyle san dedi benimle ciddi olsan yüzük takardın evlenme teklifi ederdin ddim yüzüğün evde git tak dedi, seninde kızkardeşin var bana niye böyle yapıyosun dedim sordum sordum kapa çeneni dedi çektim gittim bende, kavga ederken akşam 11:00’di. Diğer gün benim arkadaşlarıma beni kötülemiş onlar hakkında bire bin katarak söylediklerimi söylemiş, daha öncede geldi evime yabancı değil yani demiş, daha öncede yemeğini yapmaya ütüsünü yapmaya gitmiştim, aradım türlü hakaretler etti bana kendimi çok kötü hissediyorum o arkadaşlarda benimle knşmuyor en önemliside canım dediğim insanın evleneceğim insanın bu ihaneti, bana yardımcı olun lütfen annemde çok üstüme geliyor evlende git artık diye çok psikolojim bozuldu bu insan beni gerçekten sevse ben nasıl bi insan olursam olayım korumazmıydı, gidip beni kötülemesi ne derece doğru, dünya başıma yıkılmış gbi hissediyorum tüm hayallerim bianda yıkıldı