B
Belfu_Sena
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Belfu_Sena
-
Ben de korkuyorum ama evlilikten değil.. Ev üstüne gideceğimden..Nişanlım çok anlayışlı 5 senedir birlikteyiz az çok tanıyoruz birbirimizi.. pek ya ailesi??????? of yaaaaaaa oofffffffff
:"Allahım hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle,gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle"diye bi dua..Çünkü o bizi bizden daha çok bilir ve hakkımızda en hayırlısını nasip eder inş..
Allah Hayırlı bi insanla karşılaşmayı nasip etsin...
Dua ile..
Evlilikle ilgili korkuları olanlar ilişkilerinde sorun yaşayan insanlar değildir.Aksine mükemmele yakın ilişkiyi arayıp,bunu sorgulayan insanlardır.Evlilik çocuk oyuncağı değidir,hayatımızda meslek seçiminden sonra vereceğimiz en önemli karardır.
Adına üzüldüm ama her hayır bildiğimizde şey her şer bildiğimizdede hayır var derler karamsar olma daha iyisi hayırlısı olur inş yerimsenibenEvliliğin çok zor ve karşılıklı fedakarlıklarla ve anlayışle yürüyebileceğini düşünüyorum.Bu kadar korkudan sonra bu kış sonu hüsranla biten 3-3,5 aylık nişanlılık dönemi beni iyice karamsarlığa sürükledi.
ozde-01 çok üzüldüm.:teselli: bende nişanlımdan ayrılmak üzereyim. allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin
evlilik aslında çok güzel bişey ama dogru insanla tabi
eger yanlış adanla hayatını birleştirdiysen evlilik sana acı verecegi gibi çevrene de olumsuz etkide bulunuyor :1no2:
Pişmanlığın yoksa ne mutlu sana Allahım huzurunu bozmasın hiç
ozde-01 çok üzüldüm.:teselli: bende nişanlımdan ayrılmak üzereyim. allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin
evlilik aslında çok güzel bişey ama dogru insanla tabi
eger yanlış adanla hayatını birleştirdiysen evlilik sana acı verecegi gibi çevrene de olumsuz etkide bulunuyor :1no2:
Adına üzüldüm ama her hayır bildiğimizde şey her şer bildiğimizdede hayır var derler karamsar olma daha iyisi hayırlısı olur inş yerimseniben
benim karpuzum çok şükür ki kelek çıkmadı
neden korkoyorsun ?
-eşimle mutlu olamazsam
-eşimin ailesiyle anlaşamazsam
-hem ev hem iş yürütemezsem vs vs
eşimle mutlu olamazsam diye o kadar kurcaladım ama ailesiyle sorunlarım oldu hiç sebep yokkenklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?