- 2 Temmuz 2025
- 18
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi dertlikedii
-
Evlilik dediğin öyle hemen olur muymuş, maddiyat çok önemliymiş, o benden daha çok istiyormuş aslında ama ortada ne evlilik teklifi var ne başka bir şey..Kulagina küpe yap yola devam et. Evlilik dusununen erkek ilk 6 ay icinde mutlaka bir adim atar bir girisimi bir belirtisi olur.
Derinlerde hep hissettim aslında, ama verilmiş onca emek geçen onca zaman hatrına olur diye ümit ettim. Maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsinAdam seni cepte tutup kendi keyfine bakmış, bı an önce önüne bak, o adam ararsa da ki kesin arar, açma da dönme de, yoksa böyle devam edecek seni yedek tutup hayatını devam ettirecek. Aklını başına topla yıkılacak üzülecek bı durum yok, geç kalinmis bı durumda yok..
Bizim eşimle tanismamiz Ekim ayında oldu tanışır tanismaz da ailesine ben evleneceğim kişiyi buldum demiş Şubat'ta ailesiyle tanıştım Mart'ta evlenme teklifi etti, mayısta isteme nişan yaptık ilişkimizin birinci yılı dolmadan evlenmistik, kafada herşey tamamsa evlilik gündemde olur zaten, senin zorlamana gerek yoktur.
Benim de en çok üzüldüğüm o, geçen giden yıllar. Hayat çevremden akıp gidiyormuş ben ortada oturup bekledim hep.Bir ilişki 10 sene nasil sürer yahu birde uzak ilişki yazık geçen gençliğinize üzüldüm. Geçmiş olsun önünüze bakın
Sağolasin, emin ol olacağı olsa belli ederdi, boşver, daha fazla vakit kaybetme, mutlu olacağın biriyle ol, şüphe oluşuyorsa hiç bekleme uzaklaş, kafanda oldurmaya calismaDerinlerde hep hissettim aslında, ama verilmiş onca emek geçen onca zaman hatrına olur diye ümit ettim. Maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsin
10 yıldır tanışıyoruz üniversiteden beri. 2 yıldır sevgiliyiz. Evet derinlerde hissediyordum bitmesi gerektiğini, emek, geçen zaman diye diye bugünlere geldim. Maraş depreminden sonra yanıma geldi, 1 yıl benim evimde yaşadı. Sonra çalışmak için memleketine döndü. Ailem o 1 yılda benim yanımda kaldığını biliyordu aslında biraz da onlara da mahcup olmamak için sürdü diyebilirim.Kadınların ilişki anlayışları fakrlı oluyor.
10 yıldır mı uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz?
Bu kadar zamanda karşınızdakini insanı az çok çözmüşsünüzdür.
Çoktan bitmesi gereken bir ilişkiyi emek falan diyerek de devam ettirmeye çalıştığınıza eminim.
Şöyle bişey okumuştum , haklı .Merhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
Evet, yakın bir arkadaşım geçen sene biriyle tanıştı bu kızla seneye evleneceğim dedi ve ekimde düğünleri var.. ve bu arkadaşımın anne babası yol, 2 kardeşine baktı, özel sektörde çalışıyor ve sıfır birikim.Şöyle bişey okumuştum , haklı .
Alışkanlık yüzünden geri dönecek sakın affetmeyin .Evet, yakın bir arkadaşım geçen sene biriyle tanıştı bu kızla seneye evleneceğim dedi ve ekimde düğünleri var.. ve bu arkadaşımın anne babası yol, 2 kardeşine baktı, özel sektörde çalışıyor ve sıfır birikim.
Teşekkür ederim, doğru kararlar her zaman iyi hissettirmiyor malesef. Üzgünüm, çok üzgünüm ama umarım zamanla hafifler.Tecrubeni aldın,şimdi kendi yoluna çiçekler ekme zamanı.Zaten olmayacak duaya amin demek olmuş,seninki.Sen evlenmek istiyorsun,o istemiyor.O gezip tozuyor,senin cikmana gönlü yok.Yani yanlış giden çok şey var,bitmesi olağan olan bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?