Evlenmeyen erkek arkadaş sorunsalı

Tüm şu yazdıklarına bakılırsa ona analık, babalık yapmışsın resmen. Hata etmişsin .

Evlenmek istese şimdiye evlenirdi..istemiyor. o gezip tozsun size izin vermesin. Esasen boşa geçen bu olmuş. Yazık yaa valla bu hayatlara üzülüyorum. Ne demek bir erkek size dısarı çıkmana gönlüm yok diyecek. hayatınızı hiçbir erkeğin eline borakmayın

70-100K arası kazanan adam da düğün yapamıyorsa, eşya alamıyorsa ne diyelim ya. Her şey bahane.

Sizin burada yaptığınız hata karşınızdakinin yanlışlarını bile bile “evlilik olsun” diye kendinizden ödün vermeniz olmuş.
Bir insan için yatırım yapar gibi iyilik yapmayın. Bırakın karşı taraf sizi olduğunuz halinizle sevsin, sizinle bütün bir ömrü birlikte geçireceğine karar vermesi için sürekli fedakarlıklar göstermeyin. Alma verme dengesini kaybetmeyin.
Evlenmek bir başarı değil. Yanınızda sizi kısıtlayan, sürekli baskılayan, her şeye karışan ama kendi keyfine de bakan biriyle evlilik ne kadar iyi olabilir?
Kendisi gezip tozarken sizin dışarı çıkmanıza laf eden biriymiş. Böyle birinden ne beklenir ki? Büyük ihtimalle evlenseydiniz size hayatı dar ederdi. Belki de böylesi daha iyidir, bu açıdan düşünün.

Kulagina küpe yap yola devam et. Evlilik dusununen erkek ilk 6 ay icinde mutlaka bir adim atar bir girisimi bir belirtisi olur.
Katılıyorum biz eşimle 1 yıldır arkadaştık bana açıldı ve 3 ayda evlendik. Seven insan maddiyatı dert etmez bizim de birikimimiz yoktu ama nişan nikah düğün hepsini oldurdu

sizin için çok üzüldüm ama durumunuza değil kalbinizin kırılmasına üzüldüm çünkü ne yaşınızda ne de durumunuzda bir sıkıntı var. eminim ondan çok daha iyileri karşınıza çıkacaktır ve iyi ki gitmiş diyeceksiniz. ama size bir tavsiye kendi yaptığı şeyleri size yaptırmayan insanlara baştan müsamaha göstermeyin. ben cafeye giderim o gidemez ben karma spor salonuna yazılabilirim sen yazılamazsın, ben arkadaşlarımla takılabilirim sen takılamazsın gibi gibi bunlar direkt red flag.

Çok teşekkür ederim. Kalbim kırık ama zamanla iyi hissederim umarım. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ilişki içerisinde bir körlük oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…