- 3 Mart 2013
- 1.573
- 3.754
- 333
- 33
- Konu Sahibi dertlikedii
-
Alışkanlık yüzünden geri dönecek sakın affetmeyin .
Ben de aynısını düşünüyorum ama ilişki içerisinde çok mu baskı yapıyorum darlamayayım herkesin zamanı farklı diye kendimi avutuyorum hep.Niyeti evlilikse ilk 6 ay içinde en azından aile tanışması, söz, nişan planlamaları hk. teorikten ziyade uygulamalı şekilde harekete geçilirdi
Umarım daha güzel yollar açılır, sizin için de çok güzel olur umarım her şeyVerilmiş sadakan varmış. Yat kalk şükret
Şikayet gibi algılanmasın ama 1 yıl evimde kaldı depremden sonra yemeğini çamaşırını hallettim kılık kıyafetine destek oldum derdine ortak oldum maddi destek sağladım memleketine gitti oraya gittim evini derleyip topladım ve diğer bir çok fedakarlık. İçten içe hissettiğim şeylerdi de konduramadım emeğimin karşılığı olur zannettim. Tabi ben bunları yaparken hiçbir şey yapmadı diyemem ama karşılığı bu olmamalıydı diye düşünmekteyim.Yıllarca arkasını toplayıp, her türlü derdini çekip, mutsuz bir evlilikte sıkışmandansa böylesi daha hayırlı olmuştur belki de. Çünkü bu kadar rahat yolları ayırabilen biri ile evliliğin de mutlu olmayabilirdi büyük bir olasılıkla.
10 senedir öyle ya da böyle tanıdığın birini hiç mi anlamadın ? Kendi yıllarını heba etmesi için ellerinle vermişsin x kişisineMerhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
Sana cevabı ;" YAPMASAYDIN" olacaktır çok da takılma.Şikayet gibi algılanmasın ama 1 yıl evimde kaldı depremden sonra yemeğini çamaşırını hallettim kılık kıyafetine destek oldum derdine ortak oldum maddi destek sağladım memleketine gitti oraya gittim evini derleyip topladım ve diğer bir çok fedakarlık. İçten içe hissettiğim şeylerdi de konduramadım emeğimin karşılığı olur zannettim. Tabi ben bunları yaparken hiçbir şey yapmadı diyemem ama karşılığı bu olmamalıydı diye düşünmekteyim.
Karşılık bekleyerek yapılan iyilik , tam olarak iyilik değildir. Siz sizinle ilişkisi bitmesin diye uğraşmışsınız, ama işe yaramamış.Şikayet gibi algılanmasın ama 1 yıl evimde kaldı depremden sonra yemeğini çamaşırını hallettim kılık kıyafetine destek oldum derdine ortak oldum maddi destek sağladım memleketine gitti oraya gittim evini derleyip topladım ve diğer bir çok fedakarlık. İçten içe hissettiğim şeylerdi de konduramadım emeğimin karşılığı olur zannettim. Tabi ben bunları yaparken hiçbir şey yapmadı diyemem ama karşılığı bu olmamalıydı diye düşünmekteyim.
yukarıdaki arkadas tweet diye paylasmis ya zaten bu sözün, neden kendi yorumun gibi yazdinErkeğin kafasını oluşturduğu bir kadın profili var onu bulana kadar takılıyor onu bulduklarında şak diye evleniyorlar yok maddiyatmış yok şuymuş yalan dolan.
bacim, bu adam neden evlensin ki? zaten evliligin vereceği tüm konforu vermissin:) senden uzakta kendi halinde sifir sorumluluk yasamaktan da mutlu.Şikayet gibi algılanmasın ama 1 yıl evimde kaldı depremden sonra yemeğini çamaşırını hallettim kılık kıyafetine destek oldum derdine ortak oldum maddi destek sağladım memleketine gitti oraya gittim evini derleyip topladım ve diğer bir çok fedakarlık. İçten içe hissettiğim şeylerdi de konduramadım emeğimin karşılığı olur zannettim. Tabi ben bunları yaparken hiçbir şey yapmadı diyemem ama karşılığı bu olmamalıydı diye düşünmekteyim.
Evlilik düşünen, sana değer veren adam arabasını yenilemez düğün için eşyalar için para biriktirirdi zaten. 10 yıl içinde de mutlaka adını koyardı. Zaten “sizinle” evlenmeye gönlü yokmuş. Akşamları dışarı çıkıp size izin vermemesi de eziklik belirtisi zaten. Uzak mesafe ilişkisine hiç değinmeyeceğim bile :)Merhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
düşüncelerimiz aynı çünkü ben bakmadım valla kim ne yazmışşyukarıdaki arkadas tweet diye paylasmis ya zaten bu sözün, neden kendi yorumun gibi yazdin
konu sahibi her sevgililik evlilige gidecek diye bir kural yok. su devirde insanin hayatina kac ayri insan giriyor, her sevdigiyle herkes evlense 20 yasinda bekar insan kalmazdi.
sen de sevmissin ama ayni frekansta degilsiniz yapacak bir sey yok
evlenme bir seyin basarisi da degil ki.
bazi iliskiler yaşandığı kadariyla guzel. neden "yillarim gitti" bilmemne telasina girdin. sevdigin bir insanla iki sene sevgili kalmissiniz yani yillarin bir hapis odasinda gecmedi ki evlenmedin diyr ayrilacaksin diye niye bosa gecsin zamanin?
bir erkekle evlenmeden gecirdigim her zamani bosa giden zaman olarak görsem hayatimda gecirdigim mutlu anlarin yuzee 70i silinirdu beynimdenyani yasarken guzel iste. oh keyifle yaşamışsın (keyifle yasamadigin iliskide olma zaten). ama bittiyse de bitmesi gerekiyordur. her iki kisi ilişkinin baska evresindeyse don lastigi gibi uzatip yillara yaymaya gerek yok.
"beni gordu evlenmek istedi" hikayelerini ask hikayesi gibi anlatmak bana sacma geliyor. manyak mi bu adam seni görmüş anca guzelligini-enerjini görmüş. huyunu suyunu bilmez, aileni bilmez, olaylara nasil tepki verirsin bilmez, nasil kavga edersin bilmez, gelecek hayallerini, hayalindeki cocuk yetistirme stilini bilmez ama carpildim evleneyim :)
bana valla komik geliyor bu kadar tanimadan etmeden evlilik hayalleri kurup süreç icinde tanıyan insanlar. ben evlenmeye karar verdiğim kisinin tvden nefret etmesinden sigara kullanmamasina, cocuk yetistirmede, birikimde ortak bakis acisina sahip olmaya, sorunlari çözüş şekline kadar tonla seyden emin oldum da öyle evlenmeye karar verdim.
yoksa evlenmekten basit ne var, trde yasiyoruz herkes elbet bir gun evleniyor yani. bekar olen nadir bizim ulkemizde. insanlar sadece aşık olup cok sevdim diye, birkac yildir sevgiliyiz diye evleniyorlar sonra "cocuk tv izlemesin, zararlı seker yemesin" kadiniyla "amaan ne abartiyorsun, hepimiz tv ile büyüdük, babam sevdiginden cips almis ne var yani" adami, "hadi tatile gidelim sene boyu cok yoruldum" kadiniyla "köye gidelim annemler torun görsün" adami tartisip duruyor:)
bacim, bu adam neden evlensin ki? zaten evliligin vereceği tüm konforu vermissin:) senden uzakta kendi halinde sifir sorumluluk yasamaktan da mutlu.
niyetin evlenmekse ayril gitsin, zaten uzak mesafe iliskisiymis. kendine daha cok sana uyan, hayata senle ayni pencereden bakacak birini bulmaya calis.
ha bir de bunca fedakarlik ne anne babaya ne eşe ne cocuga yapilir. bunca fedakarligi yapan almadan verendir, almadan verenler de her zaman en az deger gorenlerdir.
bir dahaki iliskinde bunca verme insanlara. bir bekle talep gelirse abartılı iyilik yap. iki yap, iki de bekle :) bu ne böyle?
İşte erkekler öyle canlılar ki, zor zamanlarında sizin yanınızda olduğunuzu görmemiş bile. Boşverin karaktersiniztekiymiş, evlenseniz de mutlu olamazdınız böyle biriyle.10 yıldır tanışıyoruz üniversiteden beri. 2 yıldır sevgiliyiz. Evet derinlerde hissediyordum bitmesi gerektiğini, emek, geçen zaman diye diye bugünlere geldim. Maraş depreminden sonra yanıma geldi, 1 yıl benim evimde yaşadı. Sonra çalışmak için memleketine döndü. Ailem o 1 yılda benim yanımda kaldığını biliyordu aslında biraz da onlara da mahcup olmamak için sürdü diyebilirim.
10 yıldır tanışıyoruz üniversiteden beri. 2 yıldır sevgiliyiz. Evet derinlerde hissediyordum bitmesi gerektiğini, emek, geçen zaman diye diye bugünlere geldim. Maraş depreminden sonra yanıma geldi, 1 yıl benim evimde yaşadı. Sonra çalışmak için memleketine döndü. Ailem o 1 yılda benim yanımda kaldığını biliyordu aslında biraz da onlara da mahcup olmamak için sürdü diyebilirim.
düşüncelerimiz aynı çünkü ben bakmadım valla kim ne yazmışş
siyah palto yazmis :)Şöyle bişey okumuştum , haklı .
zaten adamin depremde evi yikilmis, gelmis kadinin bekar evine. boyle seyler yasamis bir cift mutlulugun pahali koltuk takiminda, kaliteli buzdolabinda olmadigini bilirdi normal sartlar altinda, sevgiyle bir eve girer zamanla en güzellerini alirlardi.Evlilik düşünen, sana değer veren adam arabasını yenilemez düğün için eşyalar için para biriktirirdi zaten. 10 yıl içinde de mutlaka adını koyardı. Zaten “sizinle” evlenmeye gönlü yokmuş. Akşamları dışarı çıkıp size izin vermemesi de eziklik belirtisi zaten. Uzak mesafe ilişkisine hiç değinmeyeceğim bile :)
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin, umarım benim de böyle güzel hikayem olur bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?