- 2 Temmuz 2025
- 18
- 12
- 3
- Konu Sahibi dertlikedii
-
Lafa geldiğinde çok istiyordu bensiz hayat düşünemiyordu eve geldiğinde beni görmek tüm dertlerini götürecekmiş.. maddiyat için beklemenin bir sınırı yok ki neye göre kime göre? Konusu açıldığında eşya almayabiliriz düğün istemiyorum ama ufak bir eğlence yaparız şeklinde yaklaşımım oldu. Ben kamuda çalışıyorum 55k maaşım var o özelde 70-100 arası kazanıyor. Geçinebilmek için maaşlarının yeterdi bence. Ama gönlü yoktu sanırım. Bilmiyorum.size evlenmek istediğine dair sinyaller vermiş miydi? siz istemişsiniz, o zamanı değil demiş. siz yine de birikim yapmışsınız, sosyal hayatınızı sıfırlamışsınız. o hayatına devam etmiş. sonra da ayrılmış.
bundan sonra karşı taraftan emin olmadan fedakarlıklar yapmamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz. geçmiş olsun. artık önünüze bakabilirsiniz.
Allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel hikayeler var bir yerlerdeEşim benimle tanıştığı gün benimle evleneceğini söylemişti bu arada. Benden önce de 2 senelik ilişkisi varmış. Şimdi 6 senedir evliyiz.
Resmen kendi hayatını yaşamış evlenmek isteyen erkek çok uzatmaz evlenirdi . Siz dışarı çıkmayın paşazade dışarda keyif çatsın. En doğru olan bu olmuş kendi hayatınıza bakınMerhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
Rabbım daim etsin mutluluğunuzu tatliş çocuklarla süslesin evınıziEşimi tanıdığımda 30 yaşındaydı. Daha önce evlilik gibi bir düşüncesi hiç olmamış. Uzun ilişkileri olmuş ve baştan da evlilik düşünmediğini söylemiş, iş uzadıkça evliliğe konu gelince de ayrılmış. Biz tanıştığımızda daha ertesi gün seninle beraber ne güzel oluruz demişti.
Biz o günden sonra harıl harıl birikim yaptık ve 0'dan düğünümüzü, eşyamızı, her şeyimizi takılara kadar kendimiz yaptık.
Tanışma yıldönümümüzde iki aylık evliydik. S Siyah Palto 'ya katılıyorum. Bir hatadır diyip boşverin ve sizi sevebilecek birine yönelin.
Kendi hikayeniz o kadar hosuma gitti ki gozlerimi doldurdu.Adam seni cepte tutup kendi keyfine bakmış, bı an önce önüne bak, o adam ararsa da ki kesin arar, açma da dönme de, yoksa böyle devam edecek seni yedek tutup hayatını devam ettirecek. Aklını başına topla yıkılacak üzülecek bı durum yok, geç kalinmis bı durumda yok..
Bizim eşimle tanismamiz Ekim ayında oldu tanışır tanismaz da ailesine ben evleneceğim kişiyi buldum demiş Şubat'ta ailesiyle tanıştım Mart'ta evlenme teklifi etti, mayısta isteme nişan yaptık ilişkimizin birinci yılı dolmadan evlenmistik, kafada herşey tamamsa evlilik gündemde olur zaten, senin zorlamana gerek yoktur.
Baştan beri sizinle evlenmek istemiyormus.Evlenmek istemeyen adam lafları bunlar.Millet düğün için araba satıp düğün yapıyor , sizinki araba almış.bosta kalınca döner mutlaka , o zman akıllı davranın yüzüne bakmayinMerhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
Doğru diyorsunuz. Bu gerçek canımı yakıyor ama kabullenmem lazım.Adam evlenmeyi değil, seninle evlenmeyi istememiş. Kafasında oturmayan şeyler varmış belli ki. Bizim yakın çevremizden bir çift vardı, 3 sene sevgili kaldılar. Çocuk evlilik teklif edecek diye bekledik, kız da çok darladı ama sürekli evlilik muhabbeti yaptı. En sonunda çocuk ben seninle evlenmek istemiyorum dedi ayrıldı. Aradan 6 ay geçmedi, çocuk başka biriyle tanıştı ve tanıştıktan 5 ay sonra da evlendi.
Yani demem o ki evlilik gerçekten erkek isteyince oluyor, gerçekten doğru kişiyi bulunduğunu düşünüyorsa da en başından bunu belli ediyor. Üzülme, karşına mutlaka başkası çıkacak daha yaşın küçük. Bunlar da hep deneyim.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, aminnn inşallah ❤Rabbım daim etsin mutluluğunuzu tatliş çocuklarla süslesin evınızi
Evlilik dediğin öyle hemen olur muymuş, maddiyat çok önemliymiş, o benden daha çok istiyormuş aslında ama ortada ne evlilik teklifi var ne başka bir şey..
Emin olun zamanla geçecek,ve nefes almaya başlayacaksınız.Her kaybın bir yas süreci vardır.Bu dönemi kendinize ayırın,acınızı çekin ve özünüze dönün.Güzel kapılar açılsın hayatınıza...Teşekkür ederim, doğru kararlar her zaman iyi hissettirmiyor malesef. Üzgünüm, çok üzgünüm ama umarım zamanla hafifler.
Eh evlenmek istemiyor çok açık. Sallayabileceği kadar sallamış bakmış olmuyor ayrılmış.Merhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin, umarım benim de böyle güzel hikayem olur bundan sonra.Eşimi tanıdığımda 30 yaşındaydı. Daha önce evlilik gibi bir düşüncesi hiç olmamış. Uzun ilişkileri olmuş ve baştan da evlilik düşünmediğini söylemiş, iş uzadıkça evliliğe konu gelince de ayrılmış. Biz tanıştığımızda daha ertesi gün seninle beraber ne güzel oluruz demişti.
Biz o günden sonra harıl harıl birikim yaptık ve 0'dan düğünümüzü, eşyamızı, her şeyimizi takılara kadar kendimiz yaptık.
Tanışma yıldönümümüzde iki aylık evliydik. S Siyah Palto 'ya katılıyorum. Bir hatadır diyip boşverin ve sizi sevebilecek birine yönelin.
Megane vardı onu satıp A6 aldı...Baştan beri sizinle evlenmek istemiyormus.Evlenmek istemeyen adam lafları bunlar.Millet düğün için araba satıp düğün yapıyor , sizinki araba almış.bosta kalınca döner mutlaka , o zman akıllı davranın yüzüne bakmayin
İnşallah çok teşekkür ederimBu herif sizinle evlense bile sizi mutlu etmezdi bence zaten. O yüzden hiç kendinizi üzmeyin. Karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar hemen inşAllah.
Suç sizde adam hayatını yaşayıp kendi için güzel şeyler yaparken siz evlenecem diye kendinizi 4 duvar arasında hapsetmiş.Birde uzaktan kumandalı araba gibi adam çık derse çıkmış otur derse oturmuşsunuz.Sizin kendinize saygınız yok adam niye size saygı duysun.İlk fırsatta kapıya koymuş,birileri için yaşamayı bırakın....Merhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
Çok haklısınız, teşekkür ederimSuç sizde adam hayatını yaşayıp kendi için güzel şeyler yaparken siz evlenecem diye kendinizi 4 duvar arasında hapsetmiş.Birde uzaktan kumandalı araba gibi adam çık derse çıkmış otur derse oturmuşsunuz.Sizin kendinize saygınız yok adam niye size saygı duysun.İlk fırsatta kapıya koymuş,birileri için yaşamayı bırakın....
Merhaba arkadaşlar. 29 yaşında çalışan bir kadınım. 2 senedir birlikte olduğum biri var. 10 senedir tanışıyoruz. Ben evlenmeyi çok istedim geçen yaz zorla konuyu açtım zamanı değil işimi yoluna koymam lazım borcum var dedi, bekledim. Bu sırada bedelli askerlik işini halletti, arabasını yeniledi. Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz bu arada. Ben biraz birikim yaptım işten eve evden işe hayat yaşıyorum. Kendisinin orda arkadaşları var akşamları çıkıyor benim çıkmama pek gönlü yok. Konuyu çok uzattım birkaç gün evvel de istediğim hayatı veremeyeceğini söyleyip ayrıldı benden. Kendimi çok kötü hissediyorum ve her şeye geç kalmış zamanını boşa harcamış hissediyorum. Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?