Evlenmeyen erkek arkadaş sorunsalı

Lafa geldiğinde çok istiyordu bensiz hayat düşünemiyordu eve geldiğinde beni görmek tüm dertlerini götürecekmiş.. maddiyat için beklemenin bir sınırı yok ki neye göre kime göre? Konusu açıldığında eşya almayabiliriz düğün istemiyorum ama ufak bir eğlence yaparız şeklinde yaklaşımım oldu. Ben kamuda çalışıyorum 55k maaşım var o özelde 70-100 arası kazanıyor. Geçinebilmek için maaşlarının yeterdi bence. Ama gönlü yoktu sanırım. Bilmiyorum.

Resmen kendi hayatını yaşamış evlenmek isteyen erkek çok uzatmaz evlenirdi . Siz dışarı çıkmayın paşazade dışarda keyif çatsın. En doğru olan bu olmuş kendi hayatınıza bakın

Rabbım daim etsin mutluluğunuzu tatliş çocuklarla süslesin evınızi

Kendi hikayeniz o kadar hosuma gitti ki gozlerimi doldurdu.mutlugunuz daim olsun. Darisi tum isteyenlere ve (bizlere) olsun

Baştan beri sizinle evlenmek istemiyormus.Evlenmek istemeyen adam lafları bunlar.Millet düğün için araba satıp düğün yapıyor , sizinki araba almış.bosta kalınca döner mutlaka , o zman akıllı davranın yüzüne bakmayin

Doğru diyorsunuz. Bu gerçek canımı yakıyor ama kabullenmem lazım.

Evlilik dediğin öyle hemen olur muymuş, maddiyat çok önemliymiş, o benden daha çok istiyormuş aslında ama ortada ne evlilik teklifi var ne başka bir şey..

Neden olmasın? Biz eşimle evlenmeye karar verdiğimizde üç aydır birlikteydik, beş aydır birbirimizi tanıyorduk. Yedi aydır birlikteydik evlenmiştik. Evlenme teklif ettiğinde düğünüme üç hafta vardı . Öyle aman aman çok paralar da harcamadık yani. Evlilik teklifi için hiç masraf yapmadı, para harcamadı. Ama inanılmaz uğraşarak yaptığı el emeği bir şey vardı. Benim için yeri çok başka.

Teşekkür ederim, doğru kararlar her zaman iyi hissettirmiyor malesef. Üzgünüm, çok üzgünüm ama umarım zamanla hafifler.
Emin olun zamanla geçecek,ve nefes almaya başlayacaksınız.Her kaybın bir yas süreci vardır.Bu dönemi kendinize ayırın,acınızı çekin ve özünüze dönün.Güzel kapılar açılsın hayatınıza...

benım eski manitalardam bir tanesi de benim kafamda şöyle şöyle bir kız tipi var öyle biriyle evleneceğim dedi ve gerçekten bana tarif ettiği tipte biri kızla evlendi . Ben de yoluma baktım .

Yani demem o ki, evlilik konusunda duygu düşüncelerinizi saklamayın . Ilk görüşmede konuşulmasın tabii ama bu iş ilerlerse nereye gider , ben bunu bunu istiyorum demekten çekinmeyin. Özgüvenli kadınlar bunu yapar . Şimdiki kocamla da üçüncü buluşmamızda konuştuk birlikte hayata devam etme konusunda.

Eh evlenmek istemiyor çok açık. Sallayabileceği kadar sallamış bakmış olmuyor ayrılmış.
Siz de kendi yolunuza bakın artık. 29 yaş geç bir yaş değil ki.

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin, umarım benim de böyle güzel hikayem olur bundan sonra.

Megane vardı onu satıp A6 aldı...

Suç sizde adam hayatını yaşayıp kendi için güzel şeyler yaparken siz evlenecem diye kendinizi 4 duvar arasında hapsetmiş.Birde uzaktan kumandalı araba gibi adam çık derse çıkmış otur derse oturmuşsunuz.Sizin kendinize saygınız yok adam niye size saygı duysun.İlk fırsatta kapıya koymuş,birileri için yaşamayı bırakın....

Çok haklısınız, teşekkür ederim

Baştan belliymiş zaten. Hayırlısı neyse o olsun boşver. Allah sana öyle biri nasip ederki iyiki olmamış dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…