Evlenmeyen erkekler nerede?

Sen herhalde birinin hesabını hackledin ya.. 2 sene durmuşsun 1haftada konu açma rekoru kırıcaksın nerdeyse..

Uzayda o erkekler!

Aklıma şu 34 yaşında olup bekarlıktan yakınan ve aklını dış görünüşüyle bozan abla geldi. Mune Mune bir bakabilir misiniz acaba ikisi aynı arkadaş mı ?

Benim konularımla niye hep alay ediyorsunuz kızlar? Şu kadınlar kulubünde bile yüzlerce kadın var boşandım, evlenemiyorum vs diyen. E bunların karşılığı olan erkekler nerede? Tamam forumda değiller ama çevremde pek yok, çevremde geniştir. Siz de şaşırmıyor musunuz?
Alay etmiyoruz. Söylediğin saçma. Benim çevremde yok o zaman hiç yok gibi bir tumevarim doğru olabilir mi? Benim çevremde de evli erkek yok gibi mesela. O zaman evliler nerde mi diyeyim ben de?

Kardeş, vallaha ben seni hiç iyi görmüyorum. Evliliğe ve erkeklere takmış durumdasın.
Ne etcen evlenip. Evlenene madalya takmıyorlar.
Bak ben de 30 yaşındayım, bekarım. Bir yerim de eksilmedi.
Vallaha ben de evliliğe bu kadar takıntılı kadınları anlamıyorum.
Erkek olsam seninle asla evlenmezdim. Şekilcisin bu ayrı koca bulmak sanki hayatının anlamı imiş gibi davranıyorsun iki.
Bir adamla tanışırsın, seversin, saygı duyarsın, mutlusundur, o da sevip sayıp mutlu oluyordur. İkiniz de isterseniz evlenirsiniz.
Ne diyelim sana benim listem 30 yaş üstü iş güç sahibi bekar adam dolu sana ayarlıyalım bir tane mi?

Belediyeye anons yaptırdım birazdan hepsi burada olur. Seçer seçer bakarız.

Şaka bi yana, sizin sosyal çevrenizi değiştirmeniz lazım. Ama onu eklemeyeyim laf olur söz olur dersiniz. onun arkadaşlarını görmezsiniz gibi bir sürü şey var. gelin evi, gelinliik sayfalarında bekar erkek olmak çok fazla.

Kız meslek lisesinde neden sevgilisi olmayan erkek neden yok demeye benziyor.

Kardeş, vallaha ben seni hiç iyi görmüyorum. Evliliğe ve erkeklere takmış durumdasın.
Ne etcen evlenip. Evlenene madalya takmıyorlar.
Bak ben de 30 yaşındayım, bekarım. Bir yerim de eksilmedi.
Vallaha ben de evliliğe bu kadar takıntılı kadınları anlamıyorum.
Erkek olsam seninle asla evlenmezdim. Şekilcisin bu ayrı koca bulmak sanki hayatının anlamı imiş gibi davranıyorsun iki.
Bir adamla tanışırsın, seversin, saygı duyarsın, mutlusundur, o da sevip sayıp mutlu oluyordur. İkiniz de isterseniz evlenirsiniz.
Ne diyelim sana benim listem 30 yaş üstü iş güç sahibi bekar adam dolu sana ayarlıyalım bir tane mi?

Sende toplaşmışlar demek ki :KK61:

Aslinda vardır ama sen boyları kısa diye görmüyorsundur. Gözün fazla yükseklerde :KK66:

Evet ben zor beğenen biriyim :kızgın: İçim ısınmıyor ne yapayım, zorluyorum işte beni beğenen birini olmuyor siz bile bırak şu çocuğu dediniz

Böyle cevrenle bir yere varman zor, cevreni değiştir diyeceğim o da zor kısmet işi biraz da bu işler.. Izmir mesela boşanma rekoru kırıyormuş ülkede birinci. Gerçekten de çevremde cok boşanmış arkadaşım var. Boşanan erkek arkadaslarim yeniden pek evlenmek istemiyor açıkçası kendi basina da takilmak daha keyifli görünüyor yani oyle olduklarini goruyorum ve evi de idare ettirebililiorlar yemekti bulasikti öğreniyor insan, bir daha da evlilige yanasmiyorlar hani bir kere ağzım yandı misali. öyle düşündüklerini biliyorum ama bu kac kişi tabi. boşanıp yeniden evlilik isteyen de vardır olmaz mi.

Evet ben zor beğenen biriyim :kızgın: İçim ısınmıyor ne yapayım, zorluyorum işte beni beğenen birini olmuyor siz bile bırak şu çocuğu dediniz
Bu işler zorlama ile olmaz ki. Ararsan bulamazsın, önemsemez ve akışına bırakırsan gelir ama. Bu evlilik telaşı çok yersiz :silah:

Back
X