- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmet benve evlilik, etrafta çok erkek varsa da olmayınca olmuyor.
Ben PhDdeyken bir süre Aachen'da kaldım. Bilenler bilir, 3 erkeğe 1 erkek düşüyor. Kadın sayısı çok az, olanlar da zaten eşleriyle gelmişler.
Bana kaç kişi yazıldı hatırlamıyorum, 20den sonra saymayı bıraktım. Hepsi de nitelikli, eğitimli, yakışıklıca hans heriflerdi hiçbirine ısınamadım. Yani sayı çok olsa da birini seviceksin diye bir şey yok.
3 erkege bir erkekmi dusuyor? Kafamda deli sorular![]()
üç erkeğe 1 erkek düşüyorsa 4 erkek arasında değişik kombinasyonlar yapılabilirVallahi öyle. Zaten küçük bir yer, rwth mühendislik okulu zaten tüm ögrenci hoca erkek. Bana da zaten hoca olanlar yazdıŞirketler de mühendislik şirketi, gerisini siz hesap edin
![]()
Forum olarak aramızda para toplayıp size kalitelisinden bir ''male sex doll'' alalım. Siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.
Evet ben zor beğenen biriyimİçim ısınmıyor ne yapayım, zorluyorum işte beni beğenen birini olmuyor siz bile bırak şu çocuğu dediniz
anladığım kadarıyla konu sahibinin canı cinsellik yaşamak istiyor o yüzden evliliği ilk çare olarak görmüş durumda. açtığı konular bunu gösteriyor.
konuya gelince o bekar erkekler halen var ancak kabul edelim ki bu devirde evlenmek zor sağolsun kız aileleri de onu isterim bunu isterim diye dayattıkça erkekler de evlenmekten kaçıyor yabancı kadınlarla evlilik de çok fazla. yabancı kadınlarla evlenen erkeklerden duyduğum hep çok rahat ettikleri mutlu oldukları kaprisleri nazları olmadığı yönünde. yani biraz da kendimize bakalım derim.
3 erkeğe 1 erkek .HahahahahahaaKısmet benve evlilik, etrafta çok erkek varsa da olmayınca olmuyor.
Ben PhDdeyken bir süre Aachen'da kaldım. Bilenler bilir, 3 erkeğe 1 erkek düşüyor. Kadın sayısı çok az, olanlar da zaten eşleriyle gelmişler.
Bana kaç kişi yazıldı hatırlamıyorum, 20den sonra saymayı bıraktım. Hepsi de nitelikli, eğitimli, yakışıklıca hans heriflerdi hiçbirine ısınamadım. Yani sayı çok olsa da birini seviceksin diye bir şey yok.
konu sahibi çiftleşme zamanı gelmiş kediler gibisin. mayısa geldik anacım bi sakinleş.
Kızz ben de yabancıyla evlenmek istiyorum ,inş. olur .Neden böyle bir mesaj attım ben de bilmiyorum ama![]()