Evlenmeyen erkekler nerede?

Kısmet benve evlilik, etrafta çok erkek varsa da olmayınca olmuyor.

Ben PhDdeyken bir süre Aachen'da kaldım. Bilenler bilir, 3 erkeğe 1 erkek düşüyor. Kadın sayısı çok az, olanlar da zaten eşleriyle gelmişler.

Bana kaç kişi yazıldı hatırlamıyorum, 20den sonra saymayı bıraktım. Hepsi de nitelikli, eğitimli, yakışıklıca hans heriflerdi hiçbirine ısınamadım. Yani sayı çok olsa da birini seviceksin diye bir şey yok.
Cherrycim otel önerebilir misin? Ben, marilyn monroe marilyn monroe , tantanis tantanis ve ladyamore ladyamore şöyle bir gidip bakalım ortama :D :D

Kızlar çevreme bakıyorum pek çok bekar, boşanmış vs bayan var. Türkiye'de erkek sayısı, kadın sayısından çok. Şimdi facebook hesabıma baktım evet evlenmeyen erkekler de var ama 5'e 2 oranında neredeyse. Yabancılarla mı evleniyor bu erkekler ne oluyor? Sizin de dikkatinizi çekti mi?

Erkekler evlenip sorumluluk almaktan çekinir oldular, kadınlar ise eşi bir araç, çocuğu gösteriş olarak kullanmaya başladı.. Gidişat kötü

Kızlar çevreme bakıyorum pek çok bekar, boşanmış vs bayan var. Türkiye'de erkek sayısı, kadın sayısından çok. Şimdi facebook hesabıma baktım evet evlenmeyen erkekler de var ama 5'e 2 oranında neredeyse. Yabancılarla mı evleniyor bu erkekler ne oluyor? Sizin de dikkatinizi çekti mi?
Benim cevremde var cok pamuklara sarip bekletiyoruz :KK70:

Back
X